x Myshelg Datum: 2011-07-31 Tid: 21:40:41

Nu är jag hemma igen, har tillbringat helgen inne i stan! Har varit på festivalen, umgåtts med Frida och retats med Mikael. En bra helg med andra ord. Imorgon påbörjar jag min sista jobbvecka, tjoho!

Har hunnit med att fota lite också förstås;

.........

x Varning: nakenchock Datum: 2011-07-29 Tid: 17:59:22

Linus lämnade mig ensam med häcksaxen på jobbet idag, han skulle åka till doktorn på grund av ett litet insektsbett. "Det kliaaar", gnällde han. Klent.

Linus ben inklusive bett:

.........

x Träningsvärk Datum: 2011-07-28 Tid: 17:57:56

Idag har jag klippt häck från klockan 7:00 till 14:00. Mina armar gör lite ont. Lite gånger tusen. Eftersom att jag inte orkar lyfta min penna och rita kommer här en bild från google. Det är nu dags att tycka synd om mig!


.........

x Det är helt okej Datum: 2011-07-27 Tid: 21:06:35

Idag har jag fiskat efter äckliga alger i en pöl på jobbet, micrat glass tills den blev alldeles för rinnig, förlorat fyra gånger i kortspel och bitit mig i kinden. Dessutom har jag upptäckt att mitt hår börjar bli grönfärgat av vårt kopparrika vatten. Kul..! Gott..! Fint..! Trots dessa mindre trevliga upplevelser är jag dock på toppenhumör och tänker nu sjunga för full hals och hoppa lite i soffan. Kanske dansa en sväng på köksbordet. Vi får väl se.


.........

x Jahaja Datum: 2011-07-26 Tid: 20:00:17

Från det att jag kom hem från jobbet klockan fyra idag tills nu har jag hunnit med att fota, sova och äta. Sjukt effektiv eftermiddag ändå! Här har ni en bild från idag (solsken!!!) att njuta av medan jag roar mig med att hänga på facebook och inse att mitt liv inte alls verkar vara lika roligt som alla andras.


.........

x Jag är med bil Datum: 2011-07-25 Tid: 17:08:42

Igår överraskade mina föräldrar mig genom att köpa en bil. Inte nog med att de köpte en bil, de köpte en bil till mig! På bilden har ni alltså min lilla Ford Ka som jag kommer brumma runt med i fortsättningen, tack mina favoritföräldrar! ;D.........

x Väldigt intressant inlägg Datum: 2011-07-24 Tid: 16:55:22

Här är jag! Har haft fullt upp så det har inte blivit något bloggande, vilket ni antagligen redan märkt. Jobbar ju i veckorna och nu i helgen har jag umgåtts med Mikael. Ja, han är hemma! Tjoho! Otto däremot har rymt iväg till Finland. Ja, det var väl det.
.........

x Fått hem studentfotot! Datum: 2011-07-21 Tid: 17:11:44TE3B, coolingarna. Jag tror inte att ni kan hitta mig! ;)
.........

x En helt vanlig dag Datum: 2011-07-19 Tid: 20:13:58

Mamma (från soffan): Iihwiwiwooowooopyssepysseoyyssepyssepyss! *gulligt läte*
Jag (i hallen): Ahhwwiwiwowopyssenyssewiwiwiwi! *gulligt läte*
Pappa (också i soffan): ... *himlar med ögonen*
.........

x Jobba jobba jo-o-bba Datum: 2011-07-19 Tid: 19:43:48

Jag tänkte skriva "så var det måndag igen", fast vid närmare eftertanke är det faktiskt tisdag så det hade ju inte blivit riktigt bra. Äsch, jag har i alla fall jobbat! Måndag som tisdag liksom. Onsdag som fredag.. om det nu hade varit så väl.

Eftersom att det har varit soligt och jag vill skona min hårbotten från att bränna sig (vilket den gjorde förra veckan = äckliga blåsor och hudömsning = sådär hett) har jag kännt mig lika cool som jag gjorde den gången för något år sedan när bilden här under togs på mig och min keps. Fast lite coolare kände jag mig nog ändå idag, med hästsvans och allt. Fräschare däremot, det kände jag mig inte. Och då är ju bilden inte direkt fräsch..


.........

x Mums! .. eller? Datum: 2011-07-18 Tid: 19:12:58

Ja, MUMS var vad jag tänkte när jag gick en sväng utanför vår tomt idag och fick syn på en förvildad vinbärsbuske. Tänk att den skulle stå där liksom, lyckan var fullkomlig! Men innan jag hann stoppa något av de goda bären i munnen blev jag turligt nog varnad, det var nämligen inga vinbär, det var en ribesbuske (vars bär dessutom är giftiga).

Hur blind är man när man inte kan se vad som är vinbär och vad som inte är det, tänker ni nu. Ja, det kan man ju fråga sig. Om jag säger att ni här har bilder på både ribes och vinbär, förstår ni mig då?  Bild 1: Ribes
Bild 2: Vinbär
.........

x Såg Harry Potter såklart! Datum: 2011-07-17 Tid: 18:37:01

Faktiskt var den här sista filmen, Harry Potter och Dödsrelikerna II, riktigt bra! Definitivt värd att ses (om du nu har sett de andra filmerna eller läst böckerna förståss). Jag hade gjort bägge delarna, både läst och sett alltså, så jag visste redan slutet. Men det var lika bra ändå. Nostalgi!

För att illustrera hur magisk jag kände mig när jag lämnade biosalongen igår har ni här en bild som jag fotade till ett arbete i kursen Foto A;  Vid närmare eftertanke är detta faktiskt en av mina favoriter bland alla bilder jag fotat, om kvalitén och färgerna hade varit bättre (jag lyckades ha ISOt på 1600...). Jag är sugen på att göra en ny variant av den, men det får bli en annan dag när jag är pigg och har tid. Jag vill nämligen dra mig till minnes att det var ganska ansträngande att stå och lyfta på benet, klicka på självutlösaren, och samtidigt hålla balansen på en pall.. klättra in i tavlor är inget man gör varje dag liksom.
.........

x Gissa vad jag ska göra ikväll Datum: 2011-07-16 Tid: 18:28:31


Bildlänk.
.........

x Ja, det är frågan Datum: 2011-07-15 Tid: 18:36:33


.........

x Kul dag. Skitkul. Datum: 2011-07-14 Tid: 18:59:49

Egentligen hade jag skrivit ett långt och innehållsrikt gnällinlägg men jag lyckades radera allt, vilket inte förvånar mig ett dugg med tanke på vilken dålig dag det har varit hitentills. Tiden mellan 07:00 och 15:45 spenderade jag nämligen i ösregn med att räfsa upp häckklipp och klippa grenar iförd genomblöta handskar och regnställ (som i övrigt gick sönder under eftermiddagen).

När jag sen äntligen kom hem trött, hungrig och allmänt grinig fick jag reda på att jag bara är reserv till programmet "grafisk design" som jag sökt på Malmö högskola. Hejdå chans att få studentlägenhet, typ. ROLIGT! JÄTTEROLIGT!

Detta sammanfattar jag med en bild av en luftballong tagen någon fin dag när solen sken;Nu ska jag gå och tröstkolla Cops.
.........

x Vilken briljant idé Elin Datum: 2011-07-13 Tid: 18:57:19

Idag tycker jag att jag är värd att sätta mig en stund i soffan istället för att klura ut något vettigt att skriva här. Deal? Haha, jag skämtade bara, ni har inget att säga till om. ;)
.........

x En ekvation Datum: 2011-07-12 Tid: 16:55:52

.........

x Äckligt Datum: 2011-07-11 Tid: 20:55:06

Jag saknar Mikael. Han befinner sig just nu någonstans i närheten av Pietra Ligure (ni behöver inte skämmas, jag hade inte heller någon aning om var det låg) och latar sig. Känns ju rättvist..

.........

x Dagens outfit Datum: 2011-07-11 Tid: 18:36:18Linnet, shortsen och de grymma skorna med stålhätta kommer från mammas garderob. Klockan köpte jag för så längesen att jag inte ens minns var jag hittat den. Och var är man såhär snygg undrar ni nu. Jo, på kyrkogården! I fyra veckor framöver har ni nämligen tillåtelse att kalla mig Miss Kyrkogårdsarbetare. Eller nej förresten, gör inte det, det låter inte särskilt smickrande.
.........

x Bikinijakt Datum: 2011-07-10 Tid: 17:38:31

Efter att ha letat igenom ett helt köpcentrum efter bikini förra veckan blev jag idag överlycklig när jag äntligen fick tag på en. Jag skulle egentligen köpa en zebrarandig som tidigare inte funnits i min storlek, och om inte den funkade hade jag bestämt mig för något ljust och blommigt. Men istället kommer jag hem med randigt och svart.. haha, så kan det gå! 


Finns att köpa på KappAhl.
.........

x Jadå, jag lever! Datum: 2011-07-09 Tid: 18:47:03

Fast today I don't feel like doing anything (vilket inkluderar att blogga).Jag är lite imponerad över att jag faktiskt lyckades få in ett youtubeklipp här. Å andra sidan var det hundra gånger lättare än vad jag har trott. Hej videoblogg, typ?

.........

x Vad sa ni? Datum: 2011-07-08 Tid: 16:36:58

Ni ville ha en fjortisbild? Visste väl det. Såhär ser jag ut nu, ikväll ska jag och Frida ut och röja! Okej, kanske inte. Vi ska i alla fall roa oss med att skratta lite åt ful(l)a människor, det ska bli roligt. Skadeglädje är den enda sanna glädjen. Det ösregnar i övrigt. Tänkte att ni ville veta.Nu är det bara till att vänta på att besökarstatistiken börjar peka uppåt va? Jag har hört att ordet fjortis ska locka till sig besökare. Önsketänkande.
.........

x Ser ni vem detta är? Datum: 2011-07-07 Tid: 20:40:18


Okej, ni ska få en ledtråd; hon skriver en rosa blogg som inte är som alla andras. Faktum är att den är en av Sveriges största (och enligt min mening bästa), trots att hon ursprungligen faktiskt är norsk. På fritiden roar hon sig med att stoppa upp saker i näsan, göra videobloggar där hon trillar och vara allmänt cool.

Kan ni fortfarande inte gissa så har ni helt enkelt för mycket att göra på fritiden. Det är Egoina såklart!
.........

x Bloggerska under penseln Datum: 2011-07-06 Tid: 23:24:28Nu orkar jag inte mer, fortsätter nog imorgon kväll. Gonatt!
.........

x Mitt rum i panorama Datum: 2011-07-06 Tid: 20:08:30

Med en fördröjning på sisådär ett halvår, och med ett par påminnelser i nacken, ska ni nu äntligen få se mitt charmerande "nya" rum! Ni som hängt med ett tag kanske minns att jag flyttade för drygt ett år sedan, ni andra vet det nu. ;)Tyvärr gick det inte att lägga upp panoramat i ännu större format (bilden är egentligen låååång), men om ni klickar på bilden ser ni åtminstone ungefär hur mitt rum ser ut. Det är kanske inte det snyggaste panoramat jag gjort i mitt liv, så färgerna och vinklarna har blivit lite buggade. Tapeten vid fönstret och bakom byrån har i verkligheten samma färg som tapeten till vänster om dörren. Hoppas det duger ändå!

.........

x Bloggtips Datum: 2011-07-06 Tid: 00:00:01

Som ni troligtvis förstått vid det här laget är jag tokig i bloggar. Jag har till och med fått dela upp de jag läser i kategorierna mode, foto/bild, underhållning och övrigt för att kunna hålla koll på dem. Senaste jag uppdaterade er med några favoriter följde jag cirka 30 bloggar, idag har min samling utökats med 40 stycken. Ja, jag följer alltså 70 bloggar som jag läser i princip dagligen. Utan att använda bloglovin. Erkänn att ni är imponerade? 

Det finns inget som jag tycker är mer inspirerande än att läsa andras bloggar. Modebloggarna imponerar med sin talang för stil, foto- och bildbloggarna med sin talang för komposition och underhållningsbloggarna med sin talang för att uttrycka sig i text. Det lustiga är att de bloggare som utmärker sig i de olika kategorierna ofta även visar sig ha talang inom samtliga bloggområden. Kreativa jäklar, man blir så avundsjuk.  

Ja, nu är jag klar med att uttrycka min avund. Här har ni de senaste bloggarna som jag har fastnat för (klicka på bilderna för att komma till dem);  (Emmy har jag förvisso följt länge, men hon är värd att nämnas.).. Plötsligt känns min blogg ganska tråkig.
.........

x Nyfiken i en strut Datum: 2011-07-05 Tid: 20:00:02

Det har kommit en hel del nya läsare på senaste tiden, så nu är jag lite nyfiken..

.........

x Regnkläder och fästingmys Datum: 2011-07-04 Tid: 22:38:25

Idag har jag verkligen ingenting att skriva om, måndagen har än så länge varit ganska händelselös (kan bero på att jag sov bort halva dagen..). Jag tvivlar i övrigt på att den kommer hinna bli mer händelserik med tanke på vad klockan är. Skulle väl vara om någon hade fått för sig att köra ett par mil för att överraska mig. Inte särskilt troligt med andra ord.

Kan i och för sig informera om att jag idag har inhandlat ett riktigt hett orange regnställ med reflexer inför mitt sommarjobb som börjar nästa vecka. Jag ska nämligen springa runt på kyrkogården och klippa gräs och räfsa gravar och sådär, och då är det ju bäst att se snygg ut.

Nog om regnställ. I eftermiddags gick jag en runda och sög åt mig ett tiotal fästingar. Mindre mysigt. Ja, det var väl det jag hade att berätta. Spännande va?


.........

x Gårdagen Datum: 2011-07-03 Tid: 23:10:43Bilden talar väl ganska mycket för sig själv, men jag ska förtydliga det hela för er. Ni ser;

- Ett träd och ett staket som trillat när det stormade under kvällen.
- Johannes och Peter lekandes.
- Mikael bärandes på en äcklig fotboll som spenderat kvällen i diverse vattenpölar.
- En Securitasbil. Fast den säger väl inte så mycket om kvällen, som tur är.
.........

x Ibland är det bra att ha en farbror Datum: 2011-07-02 Tid: 12:54:24

Jag: Otto, vad heter den här blomman?
(Skickar den fina bilden nedan i tron om att han aldrig kommer fatta vad den ska föreställa.)Otto: Det är en Fredskalla.
Problem solved.

.........

x Jag har inte glömt! Datum: 2011-07-02 Tid: 12:39:01

Fick önskemål om att visa hur mitt rum har blivit efter flytten för ett tag sedan, tänkte fixa bilder direkt när jag kom hem från var-jag-nu-var men det gick väl lite sådär med det. Men jag har som sagt inte glömt, det kommer! Tänkte bara bli av med lite lådor som står och skräpar först..
.........

x Jag och.. jag Datum: 2011-07-02 Tid: 11:33:26

Vaknade till doften av nybakta (eller heter det nybakade?) scones i morse, det var inte så dumt. Jag är fortfarande mätt.Somrigare bild till headern, check!

.........

x På tal om att vara blond Datum: 2011-07-02 Tid: 00:25:29

Ni slapp mig inte särskilt länge, internetet har vaknat till liv igen! Tjoho!


I samma veva som det återuppstod gjorde jag dock en fruktansvärd upptäckt. Ni vet känslan när man var liten och läste Bamse och inte förstod det roliga i att Mini-hopp sa pangkakor? Ungefär så kändes det för mig för ett par minuter sedan när jag gjorde upptäckten att det inte heter hjortronssalt utan hjorthornssalt! Jag känner mig blond. Lurad. Å andra sidan förklarar det varför hjorthornssalt inte smakar hjortron, vilket jag faktiskt funderat över. Lite som det logiska i att pannkakor heter just pannkakor. Nu funderar jag istället över hur hjorthorn smakar. När jag tänker efter är jag faktiskt inte särskilt sugen på att ta reda på det.


Plötsligt känner jag mig mycket klokare mot vad jag var i morse.
Bildkällor: här och här

.........

x Inget internet Datum: 2011-07-01 Tid: 14:08:15

Som rubriken lyder - jag är utan internet. För tillfället snor jag Ottos. Jag är förhoppningsvis tillbaka inom kort, sakna mig inte allt för mycket!
.........


..bloglovin

PRENUMERERA DU MED! :DOM MIG
Namn: Elin
Född: 12/12 1992
Bor: Skåne
Studerar: Grafisk design
Intressen: Foto, natur, illustration och redigering
Kamera: Canon EOS 400D Ritbord: Wacom Tablet, A5
RSS 2.0