x Årsresumé Datum: 2011-12-31 Tid: 13:39:53

Jag vill också göra en sådandär cool årsresumé som alla storbloggare gör, även om det inte har hänt så mycket hos mig. Det kan jag väl få göra? Snäälla?

Januari
Jag blev veckans blogg hos Louise och besökarstatistiken skjöt i höjden, samtidigt hade jag bloggtorka men försökte hitta på något att skriva ändå. Jag pluggade som en liten gris och jobbade järnet med mitt och Fridas projektarbete. Åt fondue för första gången i mitt liv. Och jag firade ett år med Mikael.

 Februari

Vi målade om i källaren och mina föräldrar gick loss på trädgården med stora saxen. Jag hamnade på blogg.ses startsida, blev omskriven i flera olika bloggar och besökarna vällde in. Ritade flera ansiktsporträtt och fick in en beställning på en hundbild. Funderade över den kommande avslutningsbalen. Tillbringade hälften av min lediga tid med att vänta på att bli hämtad på skolan - verkar det som.

 

Mars
Nötade projektarbetet som aldrig förr och skickade in filerna till tryck. Gick vilse på väg till Peter. Annars händelslös månad.

April
Solen strålade och mitt humör likaså, inhandlade studentklänning och tänkte på studenten varannan minut. Slingade håret för andra gången i mitt liv. Gjorde det muntliga provet i Svenska B och var g-r-y-m. Gjorde mitt första högskoleprov. Hade beslutsångest över vad jag ville plugga efter studenten, grafisk design eller arkitektur. Vårt projektarbete, som alltså var en tidning om självkänsla, blev tryckt.Maj

Bal, bal, bal, bal. Så skulle man kunna beskriva maj. Solen fortsatte skina och vi hade en galet varm vår nere i Skåne!Juni

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEEEN! OCH JAG HAR TAGIT KÖRKOOOORT! Yes, ni fattar. Bra månad.Juli
Sommarjobbade så att svetten rann. Blev med bil.Augusti
Blev antagen till högskolan, lättnad! Brände mig på en gräsklippare på jobbet (har fortfarande ärr). Sen fick jag sommarlov, aaahhh. Av någon anledning lyckades alla felringare ringa till mig under den här månaden. Fick dille på focacciabröd och bakade flera stycken under kort tid. Gjorde min första videoblogg!September

Flyttade hemifrån! Blev nollad. Nötade skola och bloggade om mat som aldrig förr. Fick allergisk reaktion av gammalt smink men trivdes annars som fisken i vattnet i Malmö.Oktober

Bloggade som aldrig förr om totalt ointressanta saker, eftersom att jag inte hade så mycket annat att göra.. Var hos Carl på inflyttningsfest. Utöver det en tråkig månad.

November
Levde i skolan eftersom att vi hade flera grupparbeten samtidigt. Var konstant sugen på lussebullar. Frida hälsade på (jag har haft fler besök, men de är visst inte dokumenterade).

Glömde visst visa er resultatet av det ena grupparbetet, så varsågoda:December

Fyllde år, firade min födelsedag med att vara i skolan hela dagen och därefter göra hemtenta. Awesome. Satt bredvid Amir på bussen, starstrucked. Nästan lika starstrucked som när jag var på Mikaels bands första spelning. Sen var det jul - ÄNTLIGEN! Och nu, nu är det snart nyår. Galet. Tiden går fort när man har roligt!

.........

x Någon som vet? Datum: 2011-12-31 Tid: 11:29:49

Jag skulle vilja kunna bläddra mellan sidorna i arkivet, precis som man kan göra i kategorierna. Det borde väl gå? Vet att det inte går att ha på förstasidan (allvarligt blogg.se, hur svårt kan det vara att fixa?) men tycker mig minnas att jag har kunnat göra det på arkivsidorna tidigare.. men det kanske bara är som jag har hittat på? Någon som har koll?

.........

x Jag kan inte fota längre Datum: 2011-12-31 Tid: 11:17:51

Men jag gör åtminstone tappra försök. Det är ju tanken som räknas..

.........

x Shoppat klart Datum: 2011-12-30 Tid: 18:06:47

Förvånansvärt nog lyckades jag köpa hela TRE plagg på rea! Det händer typ inte. Men det gjorde det. Ja ni fattar. En grå kofta, en svart skjorta (gryymt snygg för 100kr!) och ett par svarta shorts med hög midja och dragkedja bak (komsi komsi sommar!).

Nöjd.
.........

x Fredagsshoppar Datum: 2011-12-30 Tid: 10:51:00

Håll tummarna!
.........

x En riktig gris Datum: 2011-12-30 Tid: 00:35:49Först tänkte jag rita en mer verklighetstrogen gris, ni vet en sådan som faktiskt inte bara består av en rund boll och ett tryne? Men vid närmare eftertanke... vem vill se en bild på en verklighetstrogen gris? Alla vet ju ändå hur en gris ser ut liksom.
.........

x Surfare i Mölle Datum: 2011-12-29 Tid: 18:03:47

Några förfrysta fingrar, ett kladdig objektiv, en bil full av äckligt saltvattenskum och nästan en åksjukespya senare:.. och så favoritbilden:Hahahahaha!
Ja. Hrm. Mitt teleobjektiv suger ganska hårt, så om någon vill skänka mig ett 70-200/f2.8 eller liknande är jag inte den som är den.. ;)
.........

x Skogspromenad Datum: 2011-12-29 Tid: 12:08:00

Älskar när man upptäcker en helt nybyggd trappa efter att ha traskat genom gegga, klättrat över nedfallna träd och hoppat över sönderkörd mark.Man bara "Fy vad bra att ni har byggt världens sjukaste trappa mitt i skogen istället för att fixa till stigarna!". Men fin var den i alla fall.
.........

x För att jag gillar träd Datum: 2011-12-28 Tid: 23:38:26

En sen kväll plus en Elin är lika med en pil med snö och fågelholk och sånt.

.........

x Idag är det onsdag Datum: 2011-12-28 Tid: 16:59:52

Efter att ha gått genom många (som i jättemånga) klädbutiker i hopp om att hitta NÅGOT att köpa gav jag upp. Jag är ett hopplöst fall. Eller så beror det bara på att alla butiker har släpat fram tio år gamla plagg till mellandagsrean...

Begav mig till min favoritfarbror istället. Vi gjorde detta:Spelade alfapet och skrattade åt hans katt alltså. Jag ägde i övrigt, vet att ni vill veta.
.........

x Mmhmm.. Datum: 2011-12-28 Tid: 00:06:01

Så är det.
.........

x Portaler på längden och portaler på tvären Datum: 2011-12-26 Tid: 23:11:09

Ännu en gång måste jag bara informera er om att jag älskar Portal. Humorn i spelet är grym - i dubbel bemärkelse - och för mig som är lite för lättskrämd när det kommer till liknande spel (typ one player i Half Life, ugh) är detta den perfekta lightvarianten. Inga läskiga monster som hoppar fram runt hörnet, inga äckliga blodstänk, inga allt för otäcka överraskningar.. bara spännande klurigheter och sjukt råa men bra repliker!

Anlendingen till att jag nämner spelet just idag är att jag precis nördat klart Portal 2, känns ganska skönt. Nu behöver ingen sakna mig på skype mer... Haha. I vanlig ordning var det första spelet bättre än det andra, men rekommenderas ändå. Bara för att det är Portal liksom.


(Bildkälla: här)
.........

x Vinter? Datum: 2011-12-26 Tid: 19:57:02

Har varit ute och fotat en sväng idag, men inte blev bilderna särskilt vintriga inte... 26e december och resultatet blir såhär!? Var har minusgraderna och snön tagit vägen?

.........

x Julklappar Datum: 2011-12-25 Tid: 11:36:27

Hoppas ni hade en trevlig julafton igår, med massor av julklappar och god mat! Själv fick jag aaallt jag hade önskat mig - typ rivjärn, klädroller och shoppingbag.. Vad fick du för något kul?Utöver sakerna på bilden fick jag badrock, strykbräda, handledsvärmare och pengar (och datorn som jag fick i förväg), dessutom hade vi en liten julklappsöppning hemma hos Mikael i fredags då jag fick en ansiktskräm och promarkers! :D Bra jul.

Tack Helga för pengarna förresten! Tror att du läser här ibland?
.........

x Mitt i naturen - Macrofotografering Datum: 2011-12-25 Tid: 09:51:00

Måste tipsa om ett avsnitt ur "Mitt i naturen" som gick för ett par veckor sedan där man fick se hur det gick till när en grymt duktig insektsfotograf tog sina bilder. Jag visste sedan tidigare att man kan sätta ihop flera bilder för att gå en skarp, men hade ingen aning om att det kan göras automatiskt i Photoshop... ska definitivt testa någon gång!För att komma till SVT-play: http://svtplay.se/v/2636227/mitt_i_naturen/del_12_av_14
.........

x Spelar jullåtar för hela slanten Datum: 2011-12-24 Tid: 15:05:00Vilken är din favoritjullåt?
.........

♥ Julafton Datum: 2011-12-24 Tid: 11:33:31


.........

x En uppenbarelse Datum: 2011-12-23 Tid: 16:44:00

Tänk dig att du i hela ditt 19-åriga liv har känt till ett visst mönster utan att se vad det föreställer, eller ja, i ärlighetens namn har du inte funderat något nämnvärt på det. Men tänk dig att du sitter på ett skånskt pågatåg en dag på väg hem från Malmö och stirrar på ett säte med just detta speciella mönster:Tänk dig att du bara "......!" "AHA!" "glödlampa!" "!!". Det är gäss. Såklart. Varför har jag inte lagt märke till det tidigare?
.........

x Hej jag heter tomten Datum: 2011-12-23 Tid: 13:27:35

Nu har jag kört en sväng och delat ut klappar. Alltså, julklappar då.

.........

x Hahahahahahaha Datum: 2011-12-23 Tid: 00:08:06Tillåt mig att dö lite.
.........

x Fräckt! Datum: 2011-12-22 Tid: 21:35:32

Kändes passande att jag upptäcka den här bilden just idag med tanke på att vi nyligen har haft en lång mindfuck-lektion om bakgrund och objekt. Snyggt gjort! Blir lite avundsjuk att det inte var min idé..


(Källa: zanderolsen.com)
.........

x Igår var det vitt, idag är det grått Datum: 2011-12-22 Tid: 14:22:49.........

x Låt oss kalla honom Brunte Datum: 2011-12-22 Tid: 11:56:26

Nu är Adobe på plats och en hel hög med filer är på väg från min gamla dator hit, ska bara installera drivrutinerna för ritplattan också sen känner jag mig färdigflyttad!

Roade mig med att rita lite igår med papper och penna, testade om jag kom ihåg det enklaste med hästens anatomi.. och ja, mitt minne gjorde mig inte besviken! Flertalet cirklar senare, med avsaknad av suddi, såg kreationen nästan ut som en häst.. eller åtminstone som ett missbildat föl som har ätit lite för mycket.Tänker rita vidare ikväll, en överdriven konvex (utåtbuktande) mule hade väl varit gulligt? Eller vad säger ni? ;)
.........

x Jag ser det snöaaar Datum: 2011-12-21 Tid: 10:32:23

ÄNTLIGEN! Vitt vitt vitt vitt. Synd bara att det ska regna lagom till julafton..
Idag har jag så mycket att göra att jag inte riktigt vet i vilken ände jag ska börja. Jag ska slå in paket, tvätta, fota, göra läxa och få över allt från min gamla dator till denna. Imorgon lovar jag er att bloggen ska fyllas med bilder igen! :D

IIIIH!
.........

x Klappat och klart Datum: 2011-12-20 Tid: 17:15:33

Nu har jag nog inhandlat sista julklappen för i år, ahh, känns skönt. Ska alldeles strax börja installera ritplatta och ritprogram och annat spännade på datorn så att jag kan blogga ordentligt igen!
.........

x En utfärd Datum: 2011-12-19 Tid: 22:52:51

Idag körde jag en liten sväng i Skåne, en lite större sväng än vad jag hade planerat. Alltså, allt gick som en dans påväg till lägenheten där jag skulle hämta några (läs många) saker, hemfärden gick väl lite.. krokigare. Tillåt mig att presentera min alternativa lösning.

Blå prickar är vägen jag borde ha kört, röda prickar är vägen jag körde:

Jag har fortfarande inte installerat adobe här, därav de underbart vackra google-bilderna tillsammans med de underbart vackra paint-prickarna.
.........

x Eko eko Datum: 2011-12-17 Tid: 22:08:40

Om någon undrar varför jag inte bloggar en massa så sitter jag hemma i Helsingborg och skrivbordet på min kombinerade födelsedagspresentsjulklapp ser ut såhär:Inte mycket att visa med andra ord. Jag har dessutom glömt både kamera och mobilsladd i Malmö.. lyckat. Fast ni behöver inte oroa er, jag åker dit på måndag och hämtar allt.

Tills vidare spelar jag musik på högsta volym och sjunger med tills jag blir hes, lätt det bästa med att komma hem till landsbygden! Eller alltså, mina föräldrar är såklart det bästa (hallå, det är ju jul om en vecka).
.........

x Bara så ni vet Datum: 2011-12-17 Tid: 18:35:29Frida, han är trevlig han. Gottig kväll hade vi!
.........

x Nu eee deeet jullovsmyyys Datum: 2011-12-16 Tid: 17:01:00

Beger mig till Frida för tjejkväll, hejsvejs!
.........

x Presentationshäfte it is Datum: 2011-12-15 Tid: 21:49:50Resultat:Komsi komsi lilla jullov! :D
.........

x Äntligen klar Datum: 2011-12-15 Tid: 17:32:47

Einstein som seriefigur:Herta Müller på bokomslag:Nu skulle jag ha tagit mig till stan och köpt julklappar, eller åtminstone till en affär och köpte något ätbart till kvällsmaten. Jag borde dessutom tvätta och städa och diska. Men vet ni vad? Jag orkar inte. Så nu tänker jag kolla tv och äta nudlar! OH YEAH!
.........

x Så är det Datum: 2011-12-15 Tid: 13:26:16

Det är fullt upp hos mig för tillfället, lovar att svara på era kommentarer inom kort!

Ägnade min onsdagskväll åt att kolla in de här coola killarna:Ja, Mikael och de andra medlemmarna i bandet alltså.
.........

x I like Datum: 2011-12-13 Tid: 21:27:16

Tycker sådana här bilder ser så fräcka ut, ska lätt göra en egen när jag har tid och ork!


(Bildkälla: Okänd.)
.........

x Försöker rita en serie Datum: 2011-12-13 Tid: 16:27:55

Går sådär. Men känner ni igen honom? Albert Einstein alltså.

.........

x Plugga plugga plu-u-gga Datum: 2011-12-13 Tid: 13:50:24

Slutar inte ledningarna knäppa här snart så får jag ryck. Tänkte att ni ville veta.
Dags att fortsätter med min hemtenta..
.........

x En alternativ födelsedag Datum: 2011-12-12 Tid: 20:27:11

Har roat mig med att vara i skolan från 09:30 till 17:30. Trött tröttare tröttast, det är jag det! Ikväll unnar jag mig det här:Och det här:Skulle egentligen unnat mig lite läxläsning också men ärligt talat, det är ju faktiskt min födelsedag.
.........

x Idag är det ingen vanlig dag Datum: 2011-12-12 Tid: 09:11:00

Gissa vem som fyller år? :DDD Ledtråd: Hon är coolast, bäst, snällast, gulligast, smartast, snyggast, roligast, awesomeast, perfektast, har världens bästa blogg.. och hon såg ut såhär i lördags:

.........

x En trevlig hemresa Datum: 2011-12-11 Tid: 16:35:29

Orsaker:

1.
Mamma skickade med mig en massa lussebullar. Mmmh.
2. Tågvärdinnan: "Ja då är vi snart framme i Hässleholm, Hässleholm nästa!" *tystnad* *krzz krz* "Eeh.. jag menade Helsingborg såklart! Jag åker visst med ett eget tåg idag..."
3. Kassörskan: "Grattis i förskott!" Jag: "?" Kassörskan: "Du fyller ju år imorgon! :D" Jag: "Åh, tack!"

Efter en stunds funderande insåg jag att kassörskan sett mitt personnummer. Snacka om uppmärksam! Sen trallade jag hemåt och nu sitter jag här och funderar över när jag ska orka resa mig och koka couscous. Tänker fundera en stund till..

.........

x Hos Mikael Datum: 2011-12-10 Tid: 11:27:00

Förlååt, hann inte skriva att jag åkte till Helsingborg. Meeeeene, det gjorde jag. Så nu vet ni. Inte död eller något annat läskigt.
.........

x Snackar loss Datum: 2011-12-08 Tid: 19:22:52Dåligt ljus och, visade det sig, fortfarande kasst ljud. Men men, man kan inte få allt..
.........

x Jag är skolskadad Datum: 2011-12-08 Tid: 16:38:47

Plötsligt har jag börjat lägga märke till hur alla loggor ser ut, det är lite sådär lagom jobbigt. Blir påmind om skolan varje gång jag går förbi någon butik i stan, varje gång det ligger en tidning framför mig på tåget och varje gång jag ser någon ny hemsida på internet. För att inte tala om när jag tar fram mjölkpaketet till kvällsmaten.. Blir galen! Det är bud på att börja använda mjölkkanna istället för att slippa tänka på skolan varje gång man ska äta.

Turligt nog har jag inte nått upp till min lärares nivå än, han berättade att han knappt klarar av att köra bil i Sverige för att texten på vägskyltarna är så dåligt gjorda. Lider med honom.

Mina senaste upptäckter:

Adlibris logga är faktiskt inte bara en röd missbildad fyrkant, det är en bok!Tro det eller ej, men Burger Kings logga föreställer en hamburgare! Skämdes lite över att jag inte lagt märke till det tidigare. Hej blind?


.........

x Nanana Datum: 2011-12-08 Tid: 11:48:15

Ätit och tvättat och gjort läxa innan tolv, galet!

.........

x Starstrucked Datum: 2011-12-07 Tid: 18:16:46

Gissa vem som hoppade på bussen i morse?
Han lyckades finta alla med sin väl uppdragna kapuschong men inte mig, ack nej! Tillåt mig att skryta med att jag hade känt igen en storbloggare på flera mils avstånd - ja - nördig är jag! Hej Amir aka gaybloggaren med de botoxfyllda läpparna (japp, de var ganska avslöjande). Fast nä, jag sa faktiskt inte hej, han såg ut att ha lite för bråttom för att jag skulle våga störa honom (och det faktum att han umgåtts med Kissie gjorde mig inte direkt våghalsigare).

Om Amir hade tagit den här bilden två minuter tidigare hade min buss varit med. Bara så ni vet. Typiiiiskt. Ungefär lika typiskt som att länken till inlägget inte verkar fungera, men besök hans blogg istället vettja (www.gaybloggen.com) eller kolla på "Kvällsöppet" på tv4 ikväll där han kommer medverka.. ;)
.........

x Tovigt värre Datum: 2011-12-06 Tid: 20:52:02

Är det bara jag som får stora tovor i håret så fort jag tagit på mig en halsduk? Känns så. Medan alla andra i klassen går runt med sina perfekta hårsvall kommer jag där med världens rishög till frisyr (som inte går att reda ut förrän man har kommit hem till borsten och spegeln igen).. Livet är orättvist!

.........

x Blogkeen Datum: 2011-12-06 Tid: 11:21:41

Nu har jag kopplat bloggen till blogkeen.com, en relativt ny sajt som fungerar på samma vis som bloglovin. Så nu är det bara till att prenumerera! ;D

- GLAS(S)ARTAD - Kreativitet&Vardagshumor.
.........

x Gårdagen i bild Datum: 2011-12-06 Tid: 10:28:28

Detta är vad vi roade oss med igår:

Satte upp väggarna (visst ser det ut som kakel? det är vitmålade plattor som vi fasat i ett rutmönster!).

Och målade om vår stol (som förvisso var snyggare med mörka ben men som passade bättre in i rummet med kromfärgen).

.........

x Skulle kunna äta en elefant Datum: 2011-12-05 Tid: 19:02:00

Alltid lika roligt att åka till skolan 8:45 och vara hemma från skolan igen 18:30. Nu ska jag laga mat.

.........

x Världen i en fyrkant Datum: 2011-12-05 Tid: 10:10:00

Ni som har hängt med ett tag känner nog till att jag älskar att fotografera, tyvärr har det inte direkt framkommit i bloggen på senaste tiden. Största anledningen är att jag helt enkelt inte känner för att ligga och krypa runt på marken inne i stan som en annan inte-riktigt-frisk människa och att jag har fullt upp med läxor och andra tråkiga sysslor som att städa och laga mat. Därför passade jag på när jag var hemma i helgen! Resultatet:Näe, det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig den här gången, men det var kul i alla fall! Det är ju huvudsaken. När jag åker hem till jul ska det fotas så att det står härliga till! Längtar.
.........

x Gossips.se släng dig i väggen Datum: 2011-12-04 Tid: 19:30:15

Jag funderade lite över Egoina idag, var bor hon egentligen? Jag menar, hon pluggar i Malmö, äter i Landskrona men festar i Helsingborg? Förvirringen var total. Så jag frågade min kära farbror i tron om att han inte skulle ha någon aning han heller. Först verkade allt gå enligt planerna, sen kom chocken.

Jag: alltså jag fattar inte
Jag: var bor egoina? D:
Otto: ofta jag ska veta var hon är
*kort paus*
Otto: hon bor väl i landskrona
Otto: i lägenheten hon delade med sin pojkvän?
Otto: med en "roomie"

Tystnaden som uppstod.
.........

x Jag kommer, jag kommer, jag är nästan där Datum: 2011-12-04 Tid: 18:18:15

Hemresan idag var ett litet äventyr. Jag hade hunnit åka i en dryg timme när tågvärden berättade att det inte skulle gå några tåg mellan Malmö och Lund eftersom att det var elfel på spåren, vilket betydde att vi fick hoppa av i Lund (bara 10 minuters tågresa från Malmö - SURT!). Lyckligtvis visade det sig att ett av spåren fortfarande fungerade, så efter en halvtimmes väntan hoppade jag på ett annat tåg som tog mig till Malmö.

Här satt vi dock och väntade i en kvart innan tåget fick rulla de sista 100 metrarna in på stationen:Sen köpte jag vitlöksbröd och såg nöjd ut.
.........

x Hej mitt vinterland, nu är jag här! Datum: 2011-12-04 Tid: 17:39:52

Mamma skänkte mig en ljusstake så nu sitter jag i skenet av den och lyssnar på julmusik. Mysigt! Har ni kommit i julstämning än?

.........

x Favorithalsband Datum: 2011-12-04 Tid: 10:15:00

.........

x Mikael är min proffsfotograf ♥ Datum: 2011-12-03 Tid: 23:38:00

Ni vill ju ha fler bilder på mig, så här kommer den snyggaste någonsin! Jag håller på att fixa mig inför släktkalaset och reser mig just från golvet. Hett.

.........

x Kalas! Datum: 2011-12-03 Tid: 15:44:00

På alla sätt och vis. Snart är det släktkalas för hela slanten! Gissa vem som firas? ;D
.........

x Awesome fredag Datum: 2011-12-02 Tid: 17:23:00

Gissa vad jag och Frida har planerat ikväll? Ledtrådar:

Vardagsrumssoffa 19:00

(Bildkälla.)

Biosalongsstol 21:00

(Bildkälla.)
.........

x Bara för att jag är grym Datum: 2011-12-02 Tid: 11:04:00

Förresten, när vi ändå är inne på det här med komplimanger från lärare! För exakt en vecka sedan var jag på en föreläsning om graffiti. Plötsligt kom föreläsaren fram till mig, sneglade på mitt kladdpapper och sa "du måste ju bli graffitimålare!".

Alltså, inte för att skryta eller så, men jag förstår honom. Vem hade kunnat motstå den här texten liksom?Menar det.
.........

x Glad gladare gladast! Datum: 2011-12-01 Tid: 21:42:28

Minns ni serien jag visade er för ett tag sedan? Den som jag hade ritat till ett skolarbete? Idag fick jag lärarens bedömning av den! Lätt den trevligaste bedömningen jag fått på något skolarbeten i hela mitt liv. Tillåt mig att citera:

"Underbar! Du har en bra stil och god form tvärsigenom hela serien. Kul bildlösningar. Det jag tänker när jag läser denna serie är att den kanske skulle fungera som en bilderbok för små barn också. Pröva att utveckla temat och hör av dej till Tivoli förlag, som ger ut en serietidning för barn!"


Plötsligt blev min dag snäppet bättre
.
.........

x Rumslig gestaltning it is Datum: 2011-12-01 Tid: 19:49:13

Okej, idag har jag alltså - surprise surprise - varit i skolan! Eller ja, vi har varit i verkstaden och byggt på vårt finfina rum. När vi inte var iväg och shoppade möbler vill säga.

Sååå.. vi åker buss i fåtölj på våra lektioner, vad gör ni?Vidar tyckte att vi hade gjort ett utmärkt val. Tyckte vi också. I bakgrunden ser ni stommen till vårt kommande rum!

.........

x Fritid? Datum: 2011-12-01 Tid: 18:21:05

Vad är det?

Ska bara äta lite sen ska jag berätta om min ytterst händelserika dag. Förstår att ni längtar!
.........


..bloglovin

PRENUMERERA DU MED! :DOM MIG
Namn: Elin
Född: 12/12 1992
Bor: Skåne
Studerar: Grafisk design
Intressen: Foto, natur, illustration och redigering
Kamera: Canon EOS 400D Ritbord: Wacom Tablet, A5
RSS 2.0