x Jag skulle skriva.. Datum: 2011-03-31 Tid: 21:17:03

.. manus till min muntliga redovisning tänkte jag. Såhär mycket blev det med det:
. . .

Nåja, nu har jag åtminstone bestämt vad jag ska skriva om. Tror att det ska gå hyfsat fort att skriva ihop något nu när jag har bestämt mig!
.........

x Hallå hjärna? Vakna? Datum: 2011-03-30 Tid: 20:04:08

Alltså nu sitter jag här och ska skriva ett litet manus till mitt muntliga nationella prov i Svenska B. Men det är helt tomt. Då menar jag helt tomt. Jag kan inte tänka! Det går bara inte. Är det normalt att ens hjärna ställer sig på off? Inte lönt att jag ens fortsätter, får väl försöka göra något annat och koppla av. Inte frustrerande eller så, nejnej.
.........

x Skicka tidningen på tryck, check! Datum: 2011-03-30 Tid: 18:30:18

Gissa hur länge jag pluggade igår? Till tolv på natten! Sen hoppade jag upp pigg som en lärka klockan sex i morse, fast att vi egentligen hade sovmorgon till 12, för att åka hem till Frida och göra projektarbete tills skolan började. Snacka om att vara effektiva! Dessvärre tog det längre tid än planerat att få rätt på sidorna till tidningen, och när det väl var dags att skicka dem till tryckeriet visade det sig att de tog för stor plats för att skickas. Gissa om vi blev frustrerade? Såå, duktiga som vi är tog vi helt enkelt bussen efter skolan till tryckeriet och lämnade över ett USB-minne (efter att ha irrat omkring en stund i området utan att hitta). TADA!

Detta firar vi med en underbart vintrig bild föreställande mig och Mikaels mössa! Mikael är fotografen, jag ska inte ta åt mig äran. ;)Nu är det bara projektrapporten kvar, för den hann vi inte med i morse. Suuuck. Snacka om att fördärva stämningen..
.........

x Jag är inte rädd, jag kan plugga! Datum: 2011-03-29 Tid: 19:06:01

Fick nyss reda på att jag har det muntliga nationella provet i Svenska B nästa fredag, muntliga presentationer är inte riktigt min grej och särskilt inte när man bara har en dryg vecka på sig att förbereda. Dessutom ska projektarbetet vara klart samma dag som vi har matteprov, det vill säga onsdag, och arbetet i samhällskunskap ska vara klart veckan därpå. För att göra det hela ännu bättre ska jag göra högskoleprovet hela lördagen och måste plugga körteori för fulla muggar. Låt oss säga att jag är ganska stressad. Ganska mycket stressad.

Läxan till Foto B idag blev i alla fall godkänd, jag skapade det här uuuursnygga reklambladet till Lantmännen;Varför bloggar jag nu egentligen? Jag har ju inte ens tid.
.........

x Tisdagsmorgon Datum: 2011-03-29 Tid: 08:04:53

Snart matte, jaaaa! :D
.........

x Woho! Datum: 2011-03-28 Tid: 17:59:47

Vann "veckans fokus" hos Malin, tack så mycket! :D Inlägget hittar du här.Ridskolan nästa!
.........

x Idag är det vårigt! Datum: 2011-03-27 Tid: 13:56:06

Det kanske märktes att jag hade lite bråttom när jag skrev mitt sista inlägg igår? Det jag egentligen skulle få fram var att jag hade köpt det där linnet jag har på mig på bilden, men det glömde jag helt enkelt bort att skriva. Snacka om tankspridd, haha. Nåja. Köpte ett halsband också, lovar att visa det någon dag i veckan. :)Idag har jag varit ute och fotat mina kompisar snödropparna! :D
.........

x Här är jag Datum: 2011-03-26 Tid: 18:20:06

Jag tror att jag är sämt på att fota mig själv. Alla bilder blev suddiga och gula, men ni får överleva, för nu måste jag springa! Hejsvejs!

.........

x That planet earth turns slowly ~ Datum: 2011-03-26 Tid: 09:45:06

Jag gillar att Ottos skor är sönder, för snart drar han med mig på shopping! Det ska bli kuligt. Nu sitter jag och spelar musik sådär lagom högt för att överrösta pappas dammsugare och är glad över att det är värsta vårvädret idag. Mys. :)Jag ser helt missbildad ut här (man ser inte alltid så snygg ut när man tältar förstår ni), men det bjuder jag på! För jag har hört att bloggare som bjuder på sig själv är coola, och jag är ju cool. Jag passar på att bjuda på Otto, Emil och Linus också när jag ändå är igång. Ska träffa Emil och Linus ikväll faktiskt, tänk vilket sammanträffande! Bilden är såklart tagen på sommaren, annars hade det nog blivit lite kallt. Åh,  sommar!
.........

x Haremmmmmm.. Datum: 2011-03-25 Tid: 19:35:48

På tal om kläder, nu längtar jag tills det blir tillräckligt varmt för att jag ska kunna dra på mig mina leopardmönstrade harmbyxor! Jag har lovat att inte ha dem i skolan, för min vänner hade nog skämts över mig då. Mamma skäms nog över mig bara jag har dem på mig här hemma i och för sig. Men jag bryr mig inte, för jag tycker att de är NAJS!Köpta på H&M, om någon mot förmodan skulle undra.
.........

x Shoppingsugen Datum: 2011-03-25 Tid: 19:08:14

Någon mer än jag som är sugen på att inhandla lite nya kläder? Det börjar bli tråkigt i min garderob, jag vill ha in en massa vårfärger! Dessutom måste jag få tag på skor till balen och en vit studentklänning. Läskigt.

Checkade nyss H&Ms vårkatalog (jag är visst lättpåverkad av reklam) och hittade dessa snyggingar;Okej, jag ska inte ljuga. Jag hade redan koll på alla plaggen på H&Ms hemsida, för jag är klädnörd i hemlighet. Men låt oss låtsas att jag såg dem i katalogen för.. för känslans skull?
.........

x Bloglovin' Datum: 2011-03-24 Tid: 21:01:22

Idag har bloggen överstigit 50-prenumeranter-strecket! WIHO! Det är verkligen jätteroligt, jag tackar alla som följer mig! :D Detta firar vi med... EN GALEN SMILIE!
.........

x Pepp Datum: 2011-03-24 Tid: 10:16:30

Nu tänker jag delge hur duktig jag har hunnit vara idag, bli inte avundsjuka nu!

1. Jag gick upp tidigt fast att jag inte ska till skolan.
2. Jag sprang en runda innan frukost.
3. Jag duschade.
4. Jag dammsugade mitt rum en snabbis efter att jag hällt av halva skogen på mitt golv. 
5. Jag åt frukost.
6. Jag tömde diskmaskinen.

Sen vill jag bara meddela att jag kan se änder från mitt fönster. Ren lycka för en fågelnörd som mig. I övrigt hörde jag nötskrikan när jag sprang. Det borde vara olagligt att låta så fult när man är fågel.

Nu är jag pepp på matteplugg, hur sjukt är inte det?

.........

x Animerat Datum: 2011-03-23 Tid: 22:23:05

Alltså jag har gått och väntat i evigheter nu på att få in någon typ av program som man kan animera i på datorn. Helst Image Ready, för jag äger på det (en liten parantes bara). I alla fall. Nu upptäckte jag att det har gått att animera i mitt photoshop hela tiden.. bra jobbat Elin, bra jobbat.För er som inte förstår min jättefina animation kan jag förklara att det bara var till att klicka upp ett fönster som hette "animera" och POFF så gick det att, ja just det, animera! Tack megapixlar för att ni gjorde mig ännu en visdom rikare.
.........

x Dagens chockbesked Datum: 2011-03-23 Tid: 19:45:59

Jag har inte läst fler än tre av mina 30 favoritbloggar på en hel vecka. Det. Är. Skandal.
.........

x Tagen på bar gärning Datum: 2011-03-23 Tid: 19:34:52

Titta vem som hängde i trädet utanför köksfönstret i morse! Naaaw.  Jag tyckte faktiskt lite synd om Hacke som inte fick vara med och äta frukost.

.........

x Tyranni Datum: 2011-03-22 Tid: 20:54:44

Nu är jag hemma från körskolan igen efter en plågsam teorilektion med en tyrann till lärare. För er som inte vet vad en tyrann är så beskriver wikipedia det såhär; "En tyrann är en egenmäktig envåldshärskare som utövar absolut makt och regerar genom tyranni". För er nyfikna stackare som, precis som mig, vill veta vad tyranni betyder förklarar wikipedia det hela med den här bilden;Detta är alltså ren tyranni. Om ni mot förmodan inte är övertygade så länkar de tillbaka till ordet tyrann. Utifall att ni fattar lite trögt, så att säga.

Såå, min teorilektion hölls alltså av en lärare som regerade genom någon typ av fågel. Han har troligen varit lärare sedan stenåldern och njöt därför av att plåga små försvarslösa elever genom att ställa omöjliga frågor, gärna kuggfrågor. Jag lärde mig bland annat att man inte ska försöka köra över cyklister. Tro det eller ej.
Hade man fortfarande fått aga barn i Sverige hade han lätt tagit till linjalen när killen bredvid mig skämtsamt svarade att man säkert kan köra i 70km/h på en glashal landsväg. Om blickar kunde döda. Jag är glad att jag är en naturbegåvning när det gäller körteori. Okej, innan ni kommer med invändningar, ni kan väl åtminstone vara schyssta och låta mig tro det?
.........

x Måndag.. tisdag* Datum: 2011-03-22 Tid: 16:58:14

Eftersom att jag snart ska springa och äta för att hinna till körskolan får ni här min dag i punktform;

- Skola
- Tåg
- Bageri
- Vilse (ja, jag kommer få höra det i resten av mitt liv)
- Hittade fram till Peter (mobilen är min vän)
- Åt Peters chokladkaka (mmmm)
- Ägde Otto och Peter på frågespel
- Övningskörde hem
.........

x Andas djuuupt Datum: 2011-03-21 Tid: 21:46:39

Jag känner mig riktigt stressad nu. Med typ allt. Fast att jag egentligen inte borde behöva vara det. Men det känns som om jag har mycket att göra. Det känns som om jag har jättejättejättejättemycket att göra. Jobbigast känns det att ha saker hängande över en som man inte bara kan få gjorda. Typ att ta körkort och att söka sommarjobb och att komma på vad man ska göra efter studenten. Velar hela tiden. Sjukt äckligt stressande.
Ett tips till er som umgås med mig den här veckan; var snälla. Jag dampar när som helst. Bara tanken på att jag snart ska börja förbereda mig inför det muntliga nationella provet i Svenska B och börja skriva på ett groteskt långt arbete i Teknikutvecklingen gör mig illamående. Knulla min gud, hade jag skrivit om jag gick omvårdnadsprogrammet på vår skola (ja, människorna där har något fel i huvudet). Istället skriver jag.. nej, jag skriver inget. Jag måste plugga!Undrar du vad detta föreställer? Det är min hjärna, såklart.
.........

x Våren är här! Datum: 2011-03-21 Tid: 19:07:39Den här bilden fotade jag idag och jag gillar den. Det är inte för att blommorna är fina eller för att bakgrunden är oskarp eller för att ljuset är mysigt. Det är för att jag har fått med en insekt. Ser du den?
.........

x Klockan två på natten Datum: 2011-03-20 Tid: 02:00:21

Man märker att klockan har blivit för mycket när konversationerna via Skype går till såhär;

Jag: Peter, spelar du fortfarande?
Peter: Nej.
Jag: Går det bra?
.........

x Pluggelipluggplugg Datum: 2011-03-19 Tid: 21:16:39

Varför heter det "att plugga" egentligen? Är det för att man trycker in en massa information och sen sätter i en mental plugg så att det inte trillar ut igen? Eller?

Min blogg blir lite lidande av skolan nu, fast det har ni nog redan märkt. Här ser ni vad jag håller på med om dagarna;I övrigt är jag stressad över vad jag ska göra efter skolan, det börjar bli lite ont om tid att bestämma sig. Jag har nästan kommit fram till att jag ska skaffa sommarjobb och sen plugga vidare till arkitekt. Nästan.
.........

x Solsken och 20 grader nu, tack Datum: 2011-03-19 Tid: 09:51:41

.........

x Nu vet ni det Datum: 2011-03-18 Tid: 17:01:30

Såhär söta var jag och Frida innan idag;Dags att fira Otto, wii, han är hemmaaa! :D (Ni lyllosar som kommer ha tillgång till TV, missa inte Vampire Diaries!!)
.........

x Tjabatjenahallå Datum: 2011-03-16 Tid: 22:11:17

Usch vad tråkig jag känner mig nu. Hoppas ni överlever, för jag lär vara tråkig fram tills nästa vecka då jag blir lite ledig på kvällarna igen! Har en hel massa läxor att göra för tillfället och ska ha en teorilektion till på körskolan den här veckan. För mig som bor ute på landet tar det upp nästan hela kvällen att vara på dem, så.. ja. Plugga lugnt, vi hörs när jag får tillbaka mitt liv! 
.........

x Så sant som det var sagt Datum: 2011-03-16 Tid: 09:32:28

Snart ska jag ha körlektion. Var på min första körteori igår och det var väl sådär kul, inte lärde jag mig något heller. Därför ska jag på en teorilektion till på torsdag! Woho! Ikväll måste jag göra en bokrecension och fixa med projektarbetet. Nu blev jag trött.
Egentligen tänkte jag bara säga GRATTIS PÅ 20-ÅRSDAGEN OTTO! 8D
.........

x Nu vill jag sova Datum: 2011-03-14 Tid: 21:43:50

Idag har jag haft fullt upp! Först skola, sen körlektion, sen lite mer skola, sen intensivt läxgörande, sen ridning, sen.. sen sitter jag här. Ge mig sommarloov! Nej just det, jag har inga fler sommarlov. Typiskt också.Pappa har fotograferat. Jag känner att jag underskattar hans estetiska tallanger.. Har jag förresten visat den här bilden innan? Plötsligt fick jag onda aningar.
.........

x Smoothie Datum: 2011-03-13 Tid: 15:44:58

Believe it or not, men detta är supergott.Hallon + Jordgubbar + Banan + Mjölk = Mums
.........

x Ain't no reason Datum: 2011-03-13 Tid: 11:17:25

Nu försöker jag lära mig "Brett Dennen - Ain't no reason" på gitarr. Hittade den här gamla bilden där jag äger på Guitar Hero i Finland och tänkte att den illustrerar ju fint. Eller något. Åååh, nu längtar jag till sommaren!

.........

x Jag sa (a) de Datum: 2011-03-12 Tid: 22:24:08

Haha, okejdå, jag erkänner att rubriken var riktigt usel. Men det tänker jag genast kompensera med den här söta bilden på lilla Eric Saade som nyss vann melodifestivalen! HEJA HEJA! Till höger om honom sitter min kusin, det måste ju nästan betyda att jag är känd nu? Rent teoretiskt liksom. Nej okejdå, tillbaka till verkligheten. Men nog är det kul att det går bra för honom! Nu håller vi tummarna inför Eurovision, även om hans låt ärligt talat var ganska dålig. Eller vad säger ni? ;)

.........

x Nyfiken i en strut Datum: 2011-03-12 Tid: 11:34:58

Har haft en massa nya besökare i bloggen igår, så nu är jag nyfiken.

.........

x Kraschrapportören meddelar Datum: 2011-03-11 Tid: 19:39:02

Bara så ni vet, mitt firefox stötte inte på ett problem som gjorde att det behövde avslutas. Det bara kraschade, helt enkelt. Kraschrapport är härmed mitt nya favoritord.

.........

x Vintergäck Datum: 2011-03-11 Tid: 18:39:37

Eftersom att det var så himla härligt väder ute när jag kom hem passade jag på att fota lite vårbilder. Dessvärre började det ösregna från blå himmel efter bara ett par minuter, men några blommor hann fastna på bild ändå. Jag gillade verkligen ljuset!

.........

x En solskenshistoria Datum: 2011-03-11 Tid: 17:25:51

När jag satt på bussen hem idag funderade jag över vad jag skulle skriva om i bloggen. Jag bestämde att jag skulle berätta om surgubben till busschaufför som körde mig hem. Fast när jag väl hoppade av på min station, som är sista stationen på linjen, skulle surgubben ha rökpaus. Plötsligt blev surgubben en gladgubbe och började prata på som om vi kände varandra. Det var trevligt. Han tyckte synd om mig som skulle cykla sista biten hem och påstod att han hade kört mig om han inte hade haft en runda till att köra. Jag tvivlar, men det var ju snällt sagt i alla fall.

Faktiskt var det riktigt skönt att cykla, jag lyckades missa båda de regäla snöblandade regnskurarna vi haft i skåne idag. Skickligt värre!
.........

x Naw Datum: 2011-03-10 Tid: 17:07:41

Såhär ser det ut när jag och Mikael umgås. Åtminstone när jag gör läxa och han... borde göra läxa. Finns det något roligare än att smygfota?Nu ska jag leka med samhällskunskapen och religionen! JIPPIII! ...
.........

x Gomorron! Datum: 2011-03-09 Tid: 07:30:00

Gissa vem som är ledig från skolan både idag och imorgon? Jag! Haha, kan ni tänka er? Dock har jag gått upp vid samma tid som vanligt eftersom att jag snart ska köra (!) till körskolan. Sen tänker jag väcka Mikael, mwahahaa. Nej, nu måste jag skynda mig!

Blir nog inte så mycket bloggande idag förresten, bara så ni vet.

Ps. Jag har inte alls bråttom, det här inlägget är tidsinställt. Där blev ni allt lurade!
.........

x Fy skäms på mig Datum: 2011-03-08 Tid: 20:18:09

På fotolektionen idag skulle vi visa upp vår tolkning av ett egenvalt konstverk ur utställningen "Carl Larsson & Co". Jag hade valt Peter Tillbergs "Tablå med kråkor" (den vänstra bilden här nedan) och tolkat den. Eller rättare sagt låtsas tolka den, eftersom att min bild inte alls är fotad till den här uppgiften. Men det vet ju inte vår lärare... Mvg++ fick jag dessutom! Så nu skäms jag faktiskt lite. Jag skäms över att jag fuskat (räknas det ens som fusk?), att jag lägger upp en upphovsrättsskyddad bild på min blogg och att båda bilderna jag visar er nu har usel kvalité. Hoppas ni förlåter mig.Min motovering:

Jag har valt att göra en egen tolkning av Peter Tillbergs "Tablå med kråkor" som är målad år 1972. Min tanke var att använda mig av Tillbergs komposition men att göra en positiv version av verket. Eftersom att man under fotorealismens tid ville måla så att det såg ut som ett fotografi har jag valt att göra tvärt emot - jag har alltså försökt få mitt foto att se så målat ut som möjligt. 

Ni måste erkänna att det låter trovärdigt. ;)
.........

x Hon är min kusin Datum: 2011-03-08 Tid: 18:03:01

Idag kom det en riktig pudding till kille in i klassrummet och bad mig om hjälp med matten. Kärleksryktena började genast cirkulera bland kamrater och lärare. Då kom killen med bästa repliken ever; "alltså, hon är min kusin". End of story.

Lärare: "Ni såg ju så kära ut.."
Hahahahahahahahahaha.
.........

x Tjolahopp! Datum: 2011-03-07 Tid: 22:12:00

Jag höll mig kvar på hästen idag, tro det eller ej! Det gjorde däremot inte två andra i gruppen, haha. De klarade sig dock helt okej, lite knäont och kramp får man minsann räkna med om man ramlar av en häst och är i åldern 40+. Ja, jag rider alltså i en vuxengrupp, fråga mig inte varför (för jag vet inte). Inte heller vet jag varför min ridlärare har börjat stava mitt namn som "Ehlin". Det är två av livets stora mysterier.

.........

x Min dag i tre ljud Datum: 2011-03-07 Tid: 17:29:22

Zzz. Brum. Gnägg.Nej, jag är inte skallig, men nu blev det lite bråttom förstår ni. Sista bilden illustrerar ett alternativt slut på kvällens hopplektion. Nu - MAT!
.........

x Gonatt! Datum: 2011-03-06 Tid: 21:40:34

Jag har varit riktigt tråkig idag, det firar vi med ett foto av taggtråd! Snacka om stämningshöjare! 

.........

x Dagen är planerad! Datum: 2011-03-06 Tid: 12:17:00

Visst är det härlig med helg? Extra mycket tid att göra läxa på!


.........

x Rawr Datum: 2011-03-05 Tid: 23:04:37Vad vill du att jag ska rita nästa gång?
.........

x Grannkatten Elsa Datum: 2011-03-05 Tid: 15:52:03

.........

x Hopprep var det ja... Datum: 2011-03-05 Tid: 13:56:22

Vaknade pigg som en lärka i morse, känner att detta kommer bli en toppendag! Solen skiner och fåglarna kvittrar för fullt, komsi komsi lilla vår. Jag är så glad att jag kan.. hoppa hoppprep!Tusen tack till er som svarat på mitt förra inlägg förresten, hade inte räknat med så många svar så det var verkligen roligt! :D
.........

x Projetkarbete Datum: 2011-03-04 Tid: 15:54:38

Vill någon hjälpa mig lite med mitt projektarbete? För er som inte vet det håller jag på att göra en tidning om självkänsla. På en sida tänkte jag ha en kort fråga som olika personer får svara på. Skulle bli jätteglad om du som är runt 15 år hade velat svara på frågan "Bryr du dig om vad andra tycker om dig?" och låtit mig använda en bild av dig i min tidning. Den kommer bara tryckas i runt 30 exemplar så det är inget som hela världen kommer se eller så, haha. ;)

Här tänkte jag ha en fin bild men.. Fridas dator gillar inte mig. Så det får bli en annan gång.
.........

x O.. kej? Datum: 2011-03-04 Tid: 09:21:19

Jag satt och sökte på random saker på nätet. Typ Nakenhund, flodhäst och nordsvensk (fråga inte). Vips så kom det upp ett gammalt filmklipp på mig själv.

Vad är detta för hemsida? Varför ligger mitt klipp där? Och varför ser man alla kommentarer som jag har fått på youtube där? Jag fattar inte.

(Länk)

.........

x I heart it Datum: 2011-03-03 Tid: 19:30:22

Just nu är jag inte ett dugg sugen på att skriva blogginlägg, jag har inga idéer och allt jag skriver blir bara fult. Det är vid sådanahär tillfället som man utnyttjar weheartit.com och blir inspirerad.

.........

x Dagens konstaterande Datum: 2011-03-02 Tid: 22:35:56

Jag gillar inte när någon skriver "Vet du..?" på MSN och sen inte skriver mer, för jag är grymt nyfiken av mig. Bara så ni vet.
.........

x Har varit ute och promenixat Datum: 2011-03-02 Tid: 18:42:09


.........

x Olala Datum: 2011-03-01 Tid: 22:00:17

Nu har visst Isabella skrivit ut min bild och klistrat in den i ett album, kuligt värre! :D

.........

x På tal om mandel Datum: 2011-03-01 Tid: 20:30:15

Otto: "Om jag hade haft nötter..."

Jag och Otto brister ut i gapskratt efter att ha insett hur fel det lät.En kvart senare (när vi äntligen börjat andas normalt igen).


Otto: "Jag kommer i Helsingborg... eeeh. TILL Helsingborg, TILL!"

Låt oss säga att jag har skrattkramp nu.
.........

x Picture of awesomeness Datum: 2011-03-01 Tid: 15:38:43

Den här rubriken har jag seriöst suttit och upprepat för mig själv konstant i en kvart nu. Finns det något störigare än när man inte kan få en textrad ur huvudet? Jag vet inte ens hur den poppade upp, plötsligt bara var den där och irriterade min hjärna. Kanske kom jag att tänka på awesomeness när jag såg den här bilden av mig själv, kanske inte. Men en sak är säker - textraden passar ju bättre än bäst som rubrik för ett awesome inlägg som detta.
Här har jag knäppt ett foto strax efter att jag dragit av mig mössan som suttit på under en halvtimmes cykelfärd. Jag slutade faktiskt tidigt idag, hör och häpna! 

PS. Matteprovet gick inte så bra som planerat, låt oss låtsas som om jag aldrig nämnde det.
.........

x Morgonpigg? Njae. Datum: 2011-03-01 Tid: 08:16:04

Det var längesen jag var såhär trött. Sitter och halvsover i ett tomt bibliotek och känner att jag är aaaalldeles för tidigt i skolan för att det ska vara bra för min hälsa. På tal om hälsa (eller snarare att hälsa) så satt mina morgonmates (det vill säga personer från andra klasser som brukar underhålla mig när jag är tidig) ihopklämda på en bänk här utanför. Tyvärr fick jag inte plats, så nu sitter jag här helt utan underhållning. Eller okej, jag har ju i och för sig min bästa kompis datorn här. Det är inte fy och skam det heller nu när jag tänker efter.

Nu börjar jag om exakt.. 34 minuter. Får tillbaka matteprovet. IIh.
.........


..bloglovin

PRENUMERERA DU MED! :DOM MIG
Namn: Elin
Född: 12/12 1992
Bor: Skåne
Studerar: Grafisk design
Intressen: Foto, natur, illustration och redigering
Kamera: Canon EOS 400D Ritbord: Wacom Tablet, A5
RSS 2.0