x Att ha ögonen med sig Datum: 2010-07-31 Tid: 19:09:22

Nå, ser du vad jag såg? ;).........

x HM.. hm.. H&M. Datum: 2010-07-30 Tid: 12:11:15

I väntan på att det ska bli dags att äta middag sitter jag och lägger lite kläder i min virituella shoppingbag på H&Ms hemsida. Blev så sjukt sugen på att beställa hem lite nytt när jag råkade bläddra igenom H&Ms höstkatalog som damp ner i vår brevlåda, snacka om att jag är lättpåverkad när det gäller klädreklam, haha! Irriterande nog hittar jag inte en av tunikorna som jag ville köpa.. får leta vidare!
Vilken storlek man ska välja på den rosa toppen längst ner är i övrigt ett mysterium.. jag börjar undra om det är barnkläder eller nått? Hade inte förvånat mig alltså. Hmpf.
.........

x Planer inför kvällen Datum: 2010-07-28 Tid: 13:52:52

- Äta pastasallad
- Träffa folk som jag inte träffat på ett par år
- Gå hem till Mikael

Frågan är nu om någon mer än jag och André från min gamla klass orkar palla sig in till stan, eller om vi kommer få sitta där själva och äta vars en glass och snacka skit, haha. Men ja, det kan nog bli kul det med.. xD
.........

x I'm watching you Datum: 2010-07-27 Tid: 23:27:26

.........

x Landskap Datum: 2010-07-27 Tid: 16:48:29

Nu ska ni få se en lååång bild, såhär går det när man inte har något vettigare för sig. Några av er har nog redan sett den, men det skadar ju inte att kolla en gång till. ;)

.........

x IKEA nästa! Datum: 2010-07-27 Tid: 11:12:09

Snart ska jag och min mamma iväg till IKEA och se om vi hittar några roliga möbler till mitt nya rum. Säng, taklampa och skrivbord ska införskaffas, woho! Så fort vi har fått hem mina garderober (eller ja, skjutdörrar), så lovar jag att visa före-/efterbilder mitt rum. ;)

Låttips:
Love the way you lie - Rihanna, Eminem
I made it (cash money heroes) - Kevin Rudolf
.........

x Nostalgi Datum: 2010-07-26 Tid: 20:53:59

Tänkte visa upp lite söta bilder från när jag var liten, haha. Det var Otto som skickade några häromdagen, har nog inte skrattat så mkt på länge... Ifall ni inte hittar mig så är jag längst ut till höger på alla bilder. ;)  


.........

x Frida e bäst Datum: 2010-07-25 Tid: 20:01:03

Hemma hos pojkvännen nu med hans kompis och Frida! :D Killarna spelar bilspel och vi.. eh.. har tråkigt. Snart film!
.........

x Självporträtt Datum: 2010-07-24 Tid: 13:09:15

.........

x Spindelvarning! Datum: 2010-07-22 Tid: 23:12:52

På jakt efter fotomotiv snubblade jag över den här krabaten, och med närbildslinsen i högsta hugg tog jag mig en (alldeles för noggran) titt på otäckingen. Euw. Tro det eller ej, men det är en helt vanlig sebraspindel (visst heter de så?)!

.........

x Gråpåg Datum: 2010-07-22 Tid: 15:32:00

Hittade nyss den här vidriga lilla varelsen i min fönsterkarm, och jag måste erkänna att jag inte direkt sörjer dess död. Usch vad jag avskyr dem, gråpågarna. Eller ja, Regnbromsarna får man kanske säga, så att resten av Sverige förstår vad det är för kryp jag pratar om. Skånska verkar ju liksom inte gå hem hos alla, haha.

.........

x Med frisk luft i lungorna Datum: 2010-07-22 Tid: 13:38:31

Ibland borde jag nog tacka mina föräldrar för att de är jobbiga. Eller ja, de är inte jobbiga, de är bäst och de står ut med mig, det säger inte lite det. ;) I alla fall. Jag gick en runda efter att jag varit i det nya huset, och nu är jag på toppenhumör! Egentligen är jag jättesugen på att fota något, men jag vet inte vad. Hm. Tål att tänkas på.

Fick syn på den här bloggen idag, tyckte att den var.. udda. Annorlunda. Ganska fräck faktiskt. Kika vettja!

.........

x Jamen självklart! Datum: 2010-07-22 Tid: 12:02:06

Jag känner mig sååå entusiastisk. Nu ska jag gå bort till vårt blivande hus och passa upp mina föräldrar, men vad gör man inte för att de ska vara glada? ;) För några minuter sedan:

*riiiing riiiing riiiing*

- Hej?
- Hej! Ska du ut och springa?
- Nä.
- Ska du ut och gå?
- Nä.
- Vill du komma bort till huset?
- Nä.
- Men då kommer du med huvudvärstablett till pappa och plåster till mig då?
- Mh.
.........

x FEL - eller ja, ganska rätt ändå Datum: 2010-07-22 Tid: 00:00:15

Och Frida då? Ja, jo, hon mådde bra. Vi gjorde vad tjejer är bäst på - snackade skit och fnittrade. Inte mycket att berätta om alltså. Eller jo, ni hade nog funnit det väldigt intressant, men jag tycker inte att ni ska veta. Vi är så djupa av oss förstår ni. Hemligheter på hög nivå. Ihihii.. Okej, riktigt SÅ mycket fjortisvarning är det inte på oss. Fast det är ganska underhållande att låtsas. Eller vad säger du Frida? Bitch. ;)

Angående rubriken så är det ett litet internt skämt, häng inte upp er på den! :3
.........

x Fotoregn, för att kompensera allt solsken Datum: 2010-07-21 Tid: 23:44:38

Okej, alla vet vid det här laget att jag är aaaascool, ellerhur? Så ja, för att bli så cool som jag är finns bara ett recept; pastasallad. Det är vad dessa bilder försöker förmedla.
Om man har lite fantasi kan man också tolka det som några random foton från Ottos och min cykeltur igår, som vid närmare efterforskning var runt 4 mil lång. Inte undra på att man var trött när man kom hem..

Dagens citat, av Otto:
"Jag känner att min rumpa är cykelsadelsformad nu."
.........

x Gomiddag! Datum: 2010-07-21 Tid: 12:25:53

Igår cyklade jag och Otto.. långt. Vi började cykla klockan 10 och var hemma vid 5-tiden. Då hade vi i och för sig hunnit med både pastasallad, bullar och glass, men det var vi minsann värda! Cyklandet tog på krafterna, för att inte tala om klättrandet bland klipporna på Kullaberg, och lagandet av min cykelkedja som hopppade av halvvägs hemma, så jag orkade inte riktigt blogga igår. ;)

Nu väntar jag på att Frida ska komma hit, har redan hunnit dammsuga, tvätta och diska. Här håller vi igång!

Bilder från cykelturen kommer senare! :D *menande blick åt Ottos håll*
.........

x Sugen på att skriva Datum: 2010-07-19 Tid: 11:56:42

Jag fastnade lite i den där mappen som var full av gamla påbörjade berättelser, det var riktigt kul att läsa och skratta lite över sin egen udda fantasi. Jag undrar verkligen vad som har susat runt i mitt lilla huvud för ett par år sen, haha. Värsta djupa berättelserna har jag hittat, allt från kärlek till självmord till hästar och marsvin... hm? ;) Här har ni i alla fall lite mer att läsa, om ni mot förmodan inte har något vettigare för er; 


Sanna stelnade till. Hon hörde någon ropa hennes namn samtidigt som luren gled ur hennes hand och slog i bordet med en skräll. Det susade otäckt i hennes huvud när orden hon just hört försökte klamra sig fast vid hennes hjärna, och hon kämpade vilt för att hålla dem på avstånd. Död. ”Nej!” På några sekunder var hennes ögon fyllda med tårar, som sakta letade sig ner för kinden i en svart blandning av mascara. Med suddig blick tittade hon på luren som rytmiskt gungade fram och tillbaka i sin spiralformade sladd… Detta händer inte. Sanna försökte förgäves få den grymma verkligheten till att vara en dröm, men misslyckades. I ren sorg och ilska kastade hon sig raklång på sängen, slog vilt omkring sig och skrek så högt hon bara kunde. Plötsligt slutade hon tvärt och stirrade upp i taket. Hon kände irriterat hur tårarna kittlade på hennes kinder och torkade frustrerat bort dem med ena armen. ”Inte du” skrek hon så högt hon förmådde. ”INTE DU!”

"

.........

x Dramatiskt Datum: 2010-07-17 Tid: 11:55:50

Inte visste jag att jag har varit en sådan liten författare när jag var mindre. Eller ja, jo, det visste jag väl egentligen. Men jag hade faktiskt glömt bort hur många påbörjade berättelser jag har som bara ligger och skräpar! Denna hade jag tydligen skrivit för ganska så exakt tre år sedan, när jag alltså var 14 år gammal. Snacka om att man hade livlig fansatsi, haha. Ganska kul kläsning faktiskt, enjoy.

"

Alex tog ett par kraftfulla steg innan han graciöst kastade sig upp i luften och gjorde en snygg bakåtvolt. Han landade med lätt böjda knän på bilens motorhuv, där han tog upp pistolen från förarsätet och riktade den mot Colaburken ett par meter därifrån. Ett skott hördes, tätt följt av ett skrammel och applåder.
- Snyggt skott Alex! Det var Zack som gav den uppmuntrande kommentaren samtidigt som han plockade upp burken från marken. Han höll upp den mot himlen och kisade. Hålet som numera fanns mitt i burken gjorde att man kunde se rakt igenom den.
Solen blänkte till i pistolen som Alex hade i handen, och han blåste demonstrativt mot pipan. Det ryckte till i Zacks ena mungipa, och det annars ganska neutrala ansiktsuttrycket förändrades till ett leende. Han drog fingrarna genom det kastanjebruna, ganska korta, håret, innan hans leende åter igen förvandlades till ett streck i hans avlånga ansikte. Alex skrattade åt sin kompis vilja att vara uttryckslös i alla situationer. Han lyckades inte alltid så bra som han trodde.

"

Hahahah, ja, snacka om dramatiskt va? Lekt för mycket med bilar måntro? ;D
.........

x Jag valde fel. Tror jag. Datum: 2010-07-17 Tid: 11:27:38

Just nu lyssnar jag på: Fireflies - Lori McKenna


Plötsligt kom jag att tänka på det. Helt random klockan 11 en lördagsförmiddag, mitt på sommarlovet. Jag har valt fel linje. Haha, det var verkligen helt otippat, tanken kom som en blixt från klar himmel och var så sjukt självklar att jag nästan skrattade lite för mig själv. Så kom jag att tänka på fysikboken som ligger några meter bort och som jag hade lovat mig själv att plugga i över lovet. Då slutade jag skratta.
Nej, men seriöst nu, Teknik Data/IT. Om du är så intresserad av kodning och multimedia att du funderar på att välja linjen på Tychobraheskolan i Helsingborg – gör det inte. För är du så intresserad att du vill välja det, då lär du också redan kunna allt som våra lärare försöker lära ut. Och det du inte redan kan, det hade du lika gärna kunnat lära dig själv på en halv minut genom att dra till biblioteket, låna en bok, och råplugga.
Den enda vettiga anledningen till att du skulle välja vår linje, är väl att man läser mycket matte och fysik. Men ja. Tänker du inte bli arkitekt eller ingenjör eller vad-det-nu-är-man-kan-bli med fysik B och matte E, ja, då behöver du inte direkt gå Teknik.
Varför valde jag inte media istället? Åååh, jag är så sur på mig själv. Jag älskar att skriva, inte att räkna eller att leka med bokstäver och krumelurer i programmeringen. Jag vill skriva uppsatser, sammanfatta artiklar och hitta på tidningsrubriker. Jag vill skriva romaner och visa mina lärare att jag vill, och jag kan.
Plötsligt inser jag att mina bra betyg i grundskolan berodde helt och hållet på att jag älskade att skriva. Allt från uppsatser till labbrapporter. Och nu inser jag att mina sämre betyg på gymnasiet beror på att jag inte fått skriva någonting alls. Inte ens en liiiten uppsats. Tänk om jag glömt hur man gör? Hemska tanke.

.........

x Färgglatt Datum: 2010-07-17 Tid: 01:10:37

Nu har jag lekt klart med mina gamla färgpennor och ska hoppa ner i min säng. Gonatt!
(Bilden ser bättre ut här än vad de gör i verkligheten, så låt er inte luras..)


.........

x Gissa vad jag hittade i min brevlåda Datum: 2010-07-14 Tid: 20:09:42... Ja, just det! Bree Tanners anra liv tillsammans med pocketboken Så länge vi båda andas (som jag redan har läst, men ville ha till min samling böcker). Längtar tills jag får tid att läsa! :D

.........

x Mellanlandar i datorstolen Datum: 2010-07-14 Tid: 17:32:14


- Skor - Klänning - Väska - Väska - Strumpor -
.........

x Onsdag till Söndag - Check Datum: 2010-07-14 Tid: 11:38:31

Nu är klänningen på och jag är redo att åka in till storstaden! ;) Det är ett tufft schema den här veckan; idag är det shopping med mamma (både kläder och mat), bio med Frida, och så mys med Mikael som gäller. Imorgon lär jag väl inte komma hem förrän senare på dagen, och på fredag ska jag på restaurang med min moster. På lördag är det grillning hos Frida och troligtvis stannar jag väl hos Mikael och stör honom lite tills på söndag. Sådär ja, nu slipper jag oroa mig för att gå och inte ha något att göra i veckan. Om det mot förmodan skulle råka bli lite ledig tid, så har Otto reserverat mig som lekkamrat. Det är inte lätt att vara poppis! Höhöhö. xD

För er som inte riktigt hänger med i svängarna:
Otto - Min farbror som bara är ett par år ett år och 9 månader äldre än mig
Mikael - Min pojkvän
Frida - Den andra tjejen i klassen, vi är bara två
Mamma - Hon som får stå ut med mig
Moster - Mammas syster
.........

x Bree Tanners andra liv Datum: 2010-07-13 Tid: 13:09:57

För några dagar sedan gjorde jag världens upptäckt; boken "Bree Tanners andra liv". För er som inte är så insatta är detta en uppföljare på Twilightböckerna, och med risk att bli klassad som fjortis i resten av mitt liv måste jag säga att jag aldrig har läst något så bra som böckerna av Stephenie Meyer. Har du inte läst dem? GÖR DET! Jag var egentligen ganska anti allt som hade med Twilight att göra, just eftersom att det var sådan hysteri att man blev lite mätt på den, men så fick jag tag på "Om jag kunde drömma".. och var fast. Efter att ha sträckläst samtliga böcker i serien på något som måste vara rekordtid, blev jag ganska deppig över att de var slut. Men nu, nu ska här läsas! "Bree Tanners andra liv" är redan beställd och lär vara i mina händer inom några dagar. Som jag längtar!
Imorgon ska jag dock se Eclipse med Frida, och insåg att det nog var en perfekt idé att fräscha upp minnet lite, eftersom att boken utspelar sig parallellt med just Eclipse (med boktiteln "Ljudet av ditt hjärta"). Filmerna är dessvärre långt ifrån lika bra som böckerna, faktum är att de är riktigt kassa, men de är bättre än inget! ;D

.........

x Sand mellan tårna Datum: 2010-07-12 Tid: 21:55:46

Okej, detta är kanske inte den bästa bilden jag fotat i mitt liv, men den är åtminstone beskrivande. Såhär såg det ut i Farhult klockan 9 idag, med 25 graders värme och ingen blåst alls. Skönt! :)

.........

x Jodå, jag lever Datum: 2010-07-12 Tid: 10:40:36

Ni får ursäkta den dåliga uppdateringen i bloggen, har tillbringat helgen med pojkvänen så har inte varit så sugen på att sätta mig framför datorn och skriva ett inlägg. Särskilt inte med tanke på det finfina vädret! :D Men nu, nu är jag här igen.. inte för att jag har något vettigt att skriva, men ändå. Heh.
.........

x Signatur Datum: 2010-07-09 Tid: 12:02:45

Satt och kladdade lite i photsohop och ja, blev nästan lite nöjd med den här signaturen. Det är bud på att börja använda den alltså, haha.
Nej, nu tänkter jag äta något och få tiden att gå. Så det så. RIM! ;D
.........

x Nananaa! :D Datum: 2010-07-09 Tid: 10:30:40

Ja, ja, ja, JAAA - äntligen fredag! Ikväll sticker jag in till pojkvännen, mys ska det bli. Har längtat hela veckan, haha, snacka om att vara mikaelberoende. Kan inte hjälpa det riktigt. (; 
Kollade just vädret, det verkar som att det ska bli över 25 grader imorgon! Kan man vara gladare?Lyssnar på: Lena - Satellite
.........

x Kriget om jordgubbarna. Del 1. Datum: 2010-07-08 Tid: 23:28:21

Visst, Björktrastar är fina, pratsamma och trevliga fåglar.. Men smarta, det är de minsann inte. Idag hade en av deras ungar lyckats trassla in sig i nätet vi har över våra jordgubbar. Min gissning är att dens tankegång måste ha gått något i den här stilen; "En jordgubbe! Den ska jag ha! Oj, ett nät. Äsch, jag kan nog komma igenom om jag tar lite sats. Nej, det gick visst inte. Oj, jag kommer inte loss. Attans.". Eftersom att ingen annan var hemma blev det därför upp till mig att leka hjälte och ta fast den lilla krabaten, för att sen klippa loss den. Inte nog med att det lilla krypet försökte bita mig, utan ovanför mig susade en argt skrikande fågelmamma, som tackade mig genom att släppa en regäl fågelskit rakt över min rygg. Tur att björktrastar är lika dåliga på att sikta som de är dumma, annars hade jag väl fått mig en härlig ansiktsmask eller något i den stilen.
Dagens goda gärning var gjord när den lilla fågelungen hoppade iväg, om än lite chockad, så till synes oskadd. Det gjorde åtminstone min dag, även om jag måste erkänna att det kändes ganska ironiskt att rädda den lilla kraken som annars roar sig med att sno mina jordgubbar om dagarna. Hmpf. Busted!(Bilden är snodd från http://www.edu.linkoping.se)
.........

x Städdag Datum: 2010-07-08 Tid: 10:35:12

Jahapp, nu sitter jag här och förbereder mig mentalt inför att dammsuga hela huset. Jippi.. inte. Fast jo, lite kul är det att dammsuga ändå, när man tänker efter liksom. ;) Sen, när jag är klar, tänker jag belöna mig själv med en bakad potatis till middag. Mmmmh. Hoppas vi har några potatisar hemma bara? Finns en risk att där inte är någon. Men i så fall får det väl bli en god sallad istället. Eller lite jordgubbar och mjölk kanske? Åååh, måste det finnas så många alternativ!?

Alla ser att illustrationen föreställer en bakad potatis hoppas jag?
.........

x Lite sugen alltså.. Datum: 2010-07-07 Tid: 22:17:08

Hittade hos http://colorez.se/ ! Frågan är bara vilken färg man i så fall skulle välja? Svart, grön, röd eller vit? Beslutsångest!


.........

x Absolut Vanilla Datum: 2010-07-07 Tid: 11:50:29

Ni har väl inte missat ett av de senste inläggen som visas på blogg.se's startsida? Inlägget heter "Vad är egentligen manligt?". Killen som skriver är så sjukt inspirerande! Fastnade helt i hans blogg bara efter att ha läst ett par inlägg, skönt med något som sticker ut från de vanliga mode- och fotobloggarna. Grejjen är den att han lyckas få in riktigt smarta funderingar i humoristiska texter. I vanliga fall brukar jag inte gilla bloggar med en massa text och få bilder, men de här inläggen är skrivna på ett så extremt lättläst vis att man sitter helt fastklistrad utan att bli uttråkad en enda sekund! Bra jobbat, måste jag säga. Jag menar, kan man skriva ett inlägg om absolut ingenting och få det att bli läsvärt, då har man minsann talang. Kan man få låna lite av den måntro?

Bloggen slår dessvärre världrekord i tråkig layout. Men skit samma, det är ju insidan (.. innehållet) som räknas! ;)

http://absolutvanilla.blogg.se/


.........

x Hundkex Datum: 2010-07-06 Tid: 18:57:13

.........

x I joggingspåret Datum: 2010-07-06 Tid: 17:05:38

Motionssträckorna inne i stan kan slänga sig i väggen – det är först när gräset hänger över stigarna, björnbärsriset river en på armarna och man kämpar sig upp för backarna som man verkligen känner att man är ute och springer. Haha. Skämt åsido, men så ser det ut där jag joggar. Bilden är kass, men där sprang jag idag i alla fall. Även om det inte ser ut så så är det ordentligt brant (och okej, jag sprang inte uppför där.. det hade varit rena självmordet). ;)


.........

x Mwuah Datum: 2010-07-06 Tid: 14:59:19

Måste hitta på något. Hm. Vad ska jag göra? Här är ingenting att göra. Men ååh. Allt är så tråkigt.
Så tittar jag på mitt skrivbord och där står min finfina systemis och bara skriker åt mig; "lek med mig, LEK MED MIG!". Nu blev jag glad. Eller ja, jag var glad innan också, men nu blev jag toppenjättesuperglad. FOTO IT IS!
.........

x Shoppa shoppa shoppa Datum: 2010-07-05 Tid: 22:05:58

Tur att man har en snäll pappa som lät sig övertalas att köra mig till Väla (en stor galleria utanför Helsingborg), jag var så extremt sugen på handla lite nytt till min garderob! Haha, nu blir det lite fjortisvarning här. Fick tag på två saker som jag velat ha ett bra tag nu; en oversize skjorta och ett par harembyxor. Dock fick det bli en kortare variant av byxorna från Cubus eftersom att de inte hade min storlek på H&M, lite surt faktiskt! Det är bud på att åka tillbaka dit en annan dag och se om de fått in min storlek alltså.. ;)

Såå.. det råder delade meningar om byxorna.
Vad tycker du? Hiss / diss?
.........

x Love is in the aaair Datum: 2010-07-05 Tid: 14:14:52

Jag är verkligen jätteglad att det här underbara vädret håller i sig, det går liksom inte att känna sig nere när solen skiner och fåglarna kvittrar? Jag är på strålande humör!
På fredag kommer min pojkvän hem igen, har saknat honom massor nu när han varit i Spanien. Tur att man uppfunnit något som kallas sms, dock börjar folk gnälla på att jag har mobilen i handen hela tiden nu, haha. Vaaad liksom? Oj, nu kom det ett sms bara för det. Woops. :D
Är sugen på att shoppa lite ikväll, får se om jag kan övertala någon förälder att köra mig. Annars får jag vänta till imorgon och ta moppen till tåget. För shoppa, det ska jag. ;)

Låttips: Bob - Airplanes

Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now


.........

♥ Rubrik? Njae, det behövs inte. Datum: 2010-07-04 Tid: 20:37:12

.........

x Onödigt och random, men hej! Datum: 2010-07-04 Tid: 10:40:51

Nu blir det ett snabbisinlägg innan jag springer ut i solskenet! På tal om ingenting så tar mina ben snart död på mig, de kliar så sjukt mycket! Myggor och knott borde utrotas. Hmpf. Otto kommer till fika idag förresten, får se vad vi hittar på? :)

TJINGELING! Nu springer jag iväg.
.........

x Sommar och sol Datum: 2010-07-02 Tid: 17:56:36

Trodde verkligen att det var sådär halvkyligt och tråkigt väder idag när jag kollade ut genom fönstret i förmiddags och himlen var alldeles grå. Så kastade jag ett öga på termometern och bara "vänta nu här lite?", haha. 25 grader var det minsann! Tänka sig. Så istället för en uppfriskande springtur blev det rena plågan när luften stod stilla och solen stekte. Nåja, klaga ska man inte göra, för det var verkligen härligt när jag sprang den sista biten hem, råkade titta lite högre upp än rakt ner i marken och upptäckte att himlen hade ändrat sig från grå till blå - UNDERBART! :D Satte mig ute i gräset och ritade lite random bilder, typ den här fågeln (fotad med mobilkamera);


.........

x Klickeliklickklick Datum: 2010-07-02 Tid: 12:16:34

Igår tog jag och mamma en kort liten promenad bort till det nya huset, jag tog som vanligt med mig kameran - man vet ju aldrig vad som dyker upp. Den här hästen lyckades fastna på bild, en riktigt tråkig bild skulle jag vilja egentligen vilja säga. Men det är något jag gillar, jag kan bara inte säga vad det är. Och varför kommer jag att tänka på bandet Kent när jag kollar på den? Förklara det för mig?

.........

x Gammal bild Datum: 2010-07-01 Tid: 16:32:09

Hade inget särskilt för mig så kollade igonom lite gamla foton, hittade denna bilden. Vet inte riktigt vad jag ska tycka, den är ju lite.. udda?

.........


..bloglovin

PRENUMERERA DU MED! :DOM MIG
Namn: Elin
Född: 12/12 1992
Bor: Skåne
Studerar: Grafisk design
Intressen: Foto, natur, illustration och redigering
Kamera: Canon EOS 400D Ritbord: Wacom Tablet, A5
RSS 2.0