x Vårtecken Datum: 2009-02-28 Tid: 17:24:08

Idag har jag varit ute och letat vårtecken med kameran i högsta hugg, jag lyckades skrapa ihop ett par stycken kan jag meddela. Låt oss ha en gissningslek.

Vårdjur?

1. Ja, vad kan det vara? Är det en stork, eller kanske en skata? Nej, hur skulle man kunna se fel, bilden är ju så exemplariskt skarp och bra. Självklart är det en tofsvipa! Det är ett vårtecken om något.

2. Det här är nog inte särskilt svårt att gissa, en insekt, såklart.

3. Här blir genast det lite svårare. Kan det vara en koltrast, sengångare, eller kanske en klättrande buffel? Haha, nej, det är bara min kära fader som är uppe och klänger i ett träd. Det kallar jag ett vårtecken - trädbeskärning.

Snödroppar

Jag hoppas att det inte finns några tveksamheter om vad detta är åtminstone, det är nämnligen snödroppar. Även krokusarna har kommit upp, men det blev inga bilder på dem den här gången. Snart är det sommar(lov), woho!
.........

x Ajigare Datum: 2009-02-21 Tid: 09:49:23

Idag har mitt ben intagit en vacker brunfläckig nyans, dessutom har det blivit aningen bredare på sina ställen. Fint va? Undras egentligen varför det heter blåmärke, brunmärke hade varit mer rättvisande tycker jag. Igår upptäckte jag dessutom att jag lyckats få ett lika stort blåmärke på baken som på benet, men för Peters skull slipper ni se det. 
Ridningen gick förresten hur bra som helst, jag kände inte av att jag hade ont i och med att jag var så koncentrerad, haha. Efteråt var det däremot inte lika skönt, men det lindrade jag med lite chips hemma i TV-soffan. ;)


Blåmärke
.........

x Aj Datum: 2009-02-19 Tid: 22:08:51

Idag har jag åkt pulka igen, drog med mig Otto ut i backen den här gången. Vi åkte lite off pist, och åkte sen lite i den "riktiga" backen när det blivit mörkt. Det var smått livsfarligt, men väldigt kul! Det känns som om jag satt mer på marken än vad jag satt på pulkan idag, min bak är säkert helt blåslagen. Aj.  
När jag endå är igång slänger jag upp ett par bilder på blåmärken sen förra pulkaåkningen. Nu behöver jag inte längre övertyga mina föräldrar om att jag har ont i min vad, nu har jag bevis, haha. ;)

Jag undrar verkligen hur jag ska lyckas hoppträna på ridskolan imorron, jag kan ju varken sitta eller skänkla...


Blåmärke
.........

x The cake is a lie Datum: 2009-02-18 Tid: 17:52:42

Idag har jag (och Otto) spelat det konstigaste datorspelet någonsin. Portal. Spelet har helt bisarr humor, men stämningen kan annars liknas vid Half Life. Man tror verkligen att det ska hoppa fram monster runt varje hörn, men i själva verket kretsar allt kring en enda sak - tårtan.
Haha, nej, det går inte att beskriva. Spelet måste verkligen upplevas för att man ska förstå. Det är sjukt, bissart, klurigt och förvirrande. Ja, jag kan nog inte beskriva det bättre. Det är åtminstone rekommenderat! ;D

The cake is a lie
The cake is a lie
The cake is a lie
Help.


Funderar ni på att spela spelet bör ni inte titta på videon, då mister man hela den förtjusande spänningen över hur det hela ska sluta... 

.........

x Se upp i backen! Datum: 2009-02-17 Tid: 20:02:18

Idag var jag ute och fotade lite i snön, det blev ett par smått kreativa bilder. Jag blev personligen väldigt förtjust i bilden som jag så vackert döpt till "Ensam", den tilltalar mig av någon anledning. 

När jag höll på att ladda upp bilderna på bloggen ringde förresten Lotta och ville ut i pulkabacken, och det tackade jag såklart inte nej till. Många skratt och några blåmärken senare sitter jag alltså här vid min kära dator igen, oj vad det är härligt med sportlov! ;D


Tuschigt värre

Ensam.
.........

x Alfapet Datum: 2009-02-16 Tid: 21:36:25

Just nu sitter jag och vinner över Otto och Peter på blips alfapet, det är kul. Det ända tragiska är väl att de inte vill spela med mig sen, de påstår att jag alltid vinner. Men det är faktiskt inte sant, för både Peter och Otto har vunnit över mig. Flera gånger dessutom. Men det tycks de ha förträngt, allt för att få mig att känna skuldkänslor över att jag vann. Dåliga förlorare måntro? :3


Alfapet

.........

x Kringlor Datum: 2009-02-14 Tid: 15:38:37

Idag försökte mamma baka kringlor med hjälp av ett (värdelöst) recept från HD. Hon lyckades väl... sådär. Haha. Här nedan ser ni de underbart fina "kringlorna".

Bild uppe till vänster:  Första försöket. Resultat misslyckat.
Bild uppe till höger: Andra försöket. Bra början.
Bild nere: Andra försöket. Resultat ätbara. Eller ja, vi lär väl märka det snart...

Mamma har i övrigt roat sig med att döpa om receptet från "Blekingekringlor" till "Hundkringlor", ni kan ju försöka lista ut innebörden. :)


Mumsmums, kringlor..
.........

x Jag vill ha sportlov Datum: 2009-02-10 Tid: 10:07:33

Nu är jag i skolan igen, sista tisdagen innan sportlovet. Jag längtar redan. I och för sig har jag inget särskilt planerat, men huvudsaken är ju att man slipper skolan, haha.

.........

x Positivt tänkande Datum: 2009-02-03 Tid: 13:17:06

Idag är jag på strålande humör! 
- Trots att en stor del av dagen faktiskt blev något i stil med pannkaka. Eller vad säger du, Frida? Haha. Men bortsett från allt krångel med skridskodagen så är det ju faktiskt en helt underbar dag! ;D Det är inte varje dag som man slutar klockan 10, och som man dessutom lyckas hinna med tåget klockan halv 11. Det gjorde jag knappt idag heller förståss, men med lite stress så gick det. Jag hade stark medvind hem när jag cyklade, och vädret var helt utomordentligt perfekt att fota i. Kan det verkligen bli bättre? Dessutom känner jag mig enormt stolt över att faktiskt gjort något vettigt när jag kommit hem, nämnligen pluggat HTML. Vet ni hur glad man blir av att göra läxa som man verkligen tycker är kul? Jag trodde aldrig det skulle hända, snyft. x'D  Haha, så bäst den här dagen är, så roligt detta är, så GLAD JAG ÄR! WOHOOOOOO!!! *dansar runt* 

... och där avslutade ännu ett av Elins totalt oväsentliga inlägg, med avsaknad av både begrplig svenska och intressant faka. Tack för mig. :)

Just nu:
Veronica Maggio - Nöjd?
.........

x Brooom... *svisch* Datum: 2009-02-01 Tid: 13:53:07

Igår plockade pappa fram min gamla NISSAN, fråga mig inte varför, men jag antar att han råkade hitta den när han letade efter något annat. Jag pratar såklart om en radiostyrd bil, som ni troligen redan förstått med tanke på (bil)den nedan.  

Bil(d)
.........


..bloglovin

PRENUMERERA DU MED! :DOM MIG
Namn: Elin
Född: 12/12 1992
Bor: Skåne
Studerar: Grafisk design
Intressen: Foto, natur, illustration och redigering
Kamera: Canon EOS 400D Ritbord: Wacom Tablet, A5
RSS 2.0