x Kvällens mat Datum: 2012-05-31 Tid: 19:31:18

Stekt kyckling med babyspenat, grillad paprika och avocado. Klagar inte.

.........

x Vad är väl en bal på slottet Datum: 2012-05-31 Tid: 14:18:10

Idag är det studentbal i Helsingborg, tänk att det bara har gått ett år sedan jag tog studenten! Samtidigt känns det som om det var igår. Åh. Hade mer än gärna gått på bal igen, hade velat köpa en ny klänning, gjort en annan uppsättning och struntat i krigsmålningen. Någon i Helsingborg som är född 1993 som känner för att förlova sig med mig idag? Helst innan klockan 16:00 då det är samling inför balen. Haha. Men näää, vid närmare eftertanke.. kolla in min fett snygga pojkvän liksom. Tror jag nöjer mig med honom..........

x På G! Datum: 2012-05-31 Tid: 01:43:26

Nu har jag gjort en grov skiss på en helt ny och fräsch bloggdesign! Förvånansvärt nog är jag riktigt nöjd. Det kommer förmodligen ta några år att hitta passande bilder och koda den bara, men vad gör man inte för bloggen..? Ser fram emot en regnig sommar!

Dags att sova nu kanske.

.........

x Ojsan Datum: 2012-05-30 Tid: 22:25:48

Inget turistande utan shopping, säger vi, "råkade" nämligen få med mig en hel hög med kläder hem.. närmare bestämt tre linnen, ett par jeans och ett par sovshorts! De sistnämnda insåg jag att jag gillade så mycket att jag inte riktigt vet om jag verkligen ska ha dem som sovshorts. Tål att tänkas på.

Smakprov (det är faktiskt svårt att fota sig själv i en spegel, få med ett visst klädesplagg och samtidigt se normal ut - prova själva ska ni se!):
.........

x En sväng i Hyllie Datum: 2012-05-30 Tid: 22:17:22

Kände mig som en turist i Malmö idag när jag gav mig ut på upptäcktsfärd; var förvirrad, tittade på informationsskyltar, fotade byggnader och frågade om vägen. Ytterst spännande! Nästan lika spännande som det var att besöka mässhallen för att inspektera yrkes-SM och min kusin som är med och tävlar (heja heja!).

.........

x Shortsbekymmer Datum: 2012-05-29 Tid: 19:05:55

Jag är på jakt efter ett par shorts modell längre, det är hopplöst! Alla shorts i år slutar innan de har hunnit börja, man ska vara glad om de täcker rumpan. Dumma mode. Såhär ser det ut om man söker efter tjejshorts på Gina Tricos webbshop:Snart går jag in på killavdelningen. Bryr mig inte.
.........

x Jag lever Datum: 2012-05-28 Tid: 22:14:12

Har varit ute i det fina vädret heeela helgen och därför inte orkat blogga - förlåt! Här får ni en fin bild på mig och min hatt som kompensation (jag har självklart redan lyckats bränna mig i hårbotten).

.........

x Behöver nog ingen rubrik Datum: 2012-05-24 Tid: 23:21:01

.........

x Frukost Datum: 2012-05-24 Tid: 09:49:37

.........

x Mu Datum: 2012-05-23 Tid: 23:36:00

Mina fötter överlevde dagen och presentationen gick jättebra! Nu ska jag sova.

.........

x Varning för obehaglig bild Datum: 2012-05-22 Tid: 23:00:38

Okej, jag vet att mina tår är missbildade och att mitt gamla nagellack får naglarna att se, om möjligt, ännu mer missbildade ut än vad de är. Men jag var bara tvungen...Kolla liksom! Stackars, STACKARS min lilltå! Har en tendens att få skoskav i alla skor - mina ballerinaskor är definitivt inget undantag. Jag fick SEX skoskav på mina två fötter när jag använde dem igår! Dessvärre har jag mina sandaler hos mina föräldrar så imorgon blir jag så illa tvungen att dra på mig mina ballerinor igen för att se lite proper ut när vi ska ha presentation, sneakersen som jag har sprungit runt i idag är kanske inte så passande tänker jag. Fasar redan.
.........

x Pluggat istället för att äta glass Datum: 2012-05-22 Tid: 22:20:16

Idag har det fortsatt att vara uuuuunderbart väder. Tror jag alltså, jag har nämligen suttit inne i skolan och gjort grupparbete från tio till sex... Lyckligtvis blev vi väldigt nöjda med vårt arbete, annars hade vi nog begått självmord allihopa.

Uppgiften var att skapa annons, banner och folder till ett fiktivt bankkort, imorgon ska vi presentera vårt arbete på en designbyrå. Spännande! Har tyvärr inga bra bilder av arbetet att visa, men ni får hålla er till goda tills jag får tillfälle att ta några bättre.

Moodboarden som jag klistrade ihop förra helgen:Foldern som föll på min lott (färgerna är lite missvisande):.........

x Säger du det så Datum: 2012-05-21 Tid: 22:15:42

Otto om sin uppsats: "När jag är klar ska jag sluta."
.........

x Mjau Datum: 2012-05-21 Tid: 21:17:07

Städar bland mina foton och hittade de här två bilderna. Den sista tycker jag verkligen om, hur har jag kunnat missa den innan!?
.........

x Varmt Datum: 2012-05-21 Tid: 19:59:29

Jaaa alltså... jag såg ut som i förra inlägget tills jag hade sprungit en runda. Sen såg jag mer ut såhär (i verkligheten något mer tomatfärgad):


.........

x Sommaaar Datum: 2012-05-21 Tid: 19:25:00

Idag åkte klänningen fram! Jag har befunnit mig utomhus i det underbara sommarvädret mest hela dagen; checkat Lund med Otto, ätit glass med Otto, gått en runda med mig själv, sprungit en runda med mig själv, suttit och filosoferat med mig själv. Jaaa. Typ så.

Glad!

.........

x Tuff tuff tuff Datum: 2012-05-20 Tid: 23:12:45

Jag har haft otur med tågen på senaste tiden, idag fick vi sitta och vänta på att en jobbig tjej skulle bli avkastad. Det tog en kvart. Lite värre var det dock när jag skulle åka härifrån i torsdags; först ändrade de spår varannan minut, sen var tåget försenast med en kvart. När vi väl hade kommit på körde vi till nästa station - och blev stående i ytterligare en kvart. Därefter körde vi ett par stationer till innan tåget blev inställd och vi fick springa (SPRINGA) till ett annat tåg och trycka (TRYCKA) oss in.

Jag låter bilden tala.


.........

x Mobiljakt Datum: 2012-05-17 Tid: 19:05:03

Jag har inte tappat bort en enda sak i min lägenhet sedan jag flyttade till Malmö, däremot tappar jag bort min mobil minst en gång varje helg när jag åker hem till mina föräldrar! Hur lyckas man? Idag var det värre än vanligt, ringde till den tio gånger utan att höra så mycket som ett pip någonstans ifrån, så jag började leta..

.. i jackfickan .... på skåpet i hallen .... i klädhögen .... i lådorna .... i resväskan .... på skrivbordet .... under täcket .... i soffan ..Men icke! Ingen mobil hittade jag. Några minuter senare bestämde jag mig för att kolla i en jacka som jag inte ens använt sedan jag kom hit, det var med andra ord ingen risk att den skulle ligga där men man vet ju aldrig med mig liksom..Huuur gick det där till!? Jag måste ha lagt mobilen i en jacka och sen tagit en annan när jag gick ut. Kände mig lagom trög.
.........

x Favvomjukisarna Datum: 2012-05-16 Tid: 13:15:06

Tänkte blogga om att jag sitter och myser i mina favoritbyxor, ni vet de där "leopardmönstrade" harembyxorna som jag har tjatat om från och till i ett par år? Ehm. Det gick väl lite sådär att ta bilder av dem.. Blev mer en session hej-jag-tar-bilder-på-mig-själv-i-webbcamen-och-försöker-se-söt-ut-men-kan-inte-låta-bli-att-skratta-åt-mina-ben-som-syns-i-spegeln. Men det är ju kul det med (medger att jag är lättroad)!


.........

x Hårdrömmar Datum: 2012-05-16 Tid: 10:34:12

Drömde inatt igen! Den här gången fick jag för mig att jag hade färgat mitt hår svart med orange slingor, klippt lugg och att jag hade börjat använda flera kilon löshår. Jag var sjukt snygg, tål att tilläggas. Håret var långt fram och kort bak (hade jag vågat hade jag lätt klippt det så i verkligheten), typ såhär såg jag ut:(Bildkällor: 1 2)

I drömmen stod jag även och målade om en vägg med golvfärg. Fråga mig inte..
.........

x Anar sommarlov vid horisonten Datum: 2012-05-15 Tid: 17:31:00

Jag har varit riktigt, riktigt, duktig idag! Inte nog med att jag har skrivit fyra fulla A4-sidor, jag har skrivit fyra fulla A4-sidor om Tysklands designhistoria! Jag kan numera allt om nazister (eller åtminstone den delen där de tillfångatar designers) och återuppbyggnad av städer (så länge husen är ritade av kända arkitekter då alltså).Nu är jag värd mat. Massor av mat.
.........

x Dream on Datum: 2012-05-15 Tid: 10:23:00

Drömde att mina föräldrar hade flyttat till Malmö och var mycket upprörd över detta när jag vaknade. Hallååå liksom, jag och Otto skulle ju åka hem till Helsingborg tillsammans imorgon och så bara flyttar de!? Det tog ett tag för mig att inse att jag faktiskt bara hade drömt, vilket kan tyckas underligt med tanke på att jag i samma dröm också drömde om farliga varelser som ville äta upp mig. Det är inte lätt, haha.Väcktes i övrigt klockan åtta av något som lät som en traktor utanför, men var för trött för att gå upp och titta. Bestämde mig för att det var en gräsklippare men nu när jag väl kom upp så ser jag inget klippt gräs.... ångrar att jag inte gick upp och tittade innan, är sjukt nyfiken på vad det var som lät.
.........

x Griffel griffel på glaset där Datum: 2012-05-14 Tid: 21:02:34

Ni minns mitt inlägg om griffeltavelfärg? Alltså.. på tal om det. Jag vet redan hur det ska dukas på mitt bröllop, alternativt en vanlig kväll när jag känner för att imponera på någon (och för att förstöra ett par glas). Nämligen såhär:(Bildkälla: justshortofcrazy.com)

Pluggmode: On.
.........

x Hejdå livet, vi ses nästa måndag Datum: 2012-05-14 Tid: 09:38:04

Idag är det pluggdag för hela slanten! Beger mig snart till skolan för att göra grupparbete, och när jag kommer hem igen tänker jag sitta och skriva designuppsats tills jag somnar. Vill inte påstå att jag längtar överdrivet mycket.. den här veckan kommer bli den tråkigaste på väldigt, väldigt, länge. Det gör inte saken bättre att fyra jag känner åker iväg på solsemester till Cypern idag. Knappt avundsjuk. Det är nu ni ska ta tillfället i akt och tycka synd om mig.
.........

x Det var nog inte så effektivt Datum: 2012-05-13 Tid: 22:29:16

Jag älskar personalen på högskolan, de är så lustiga av sig! Senast förra veckan fick jag syn på skylten nedan och log lite för mig själv..........

x Som barn på nytt Datum: 2012-05-11 Tid: 22:15:47

Jag och Frida besökte Tropikariet i Helsingborg idag, ett hus fullt av exotiska djur! Förvisso främst tänkt för små barn, meeeeneeeeeeee.. haha.

Här kommer en bildbomb!Roade oss med att håna den där sista fisken ett bra tag, den var bara såååå ful att man inte kunde låta bli att tycka synd om den! Kolla in leendet! Naw. Den gillade mig i övrigt, inbillade jag mig. Hade lätt adopterat den om jag hade fått.
.........

x Mysepyse Datum: 2012-05-11 Tid: 21:00:03

Det var sjukt på tåget idag. Sjukt. Jag satt ensam och filosoferade på väg hem från Helsingborg när en man (läs jättesliskig gubbe med foppatofflor och ölmage som luktade en blandning mellan alkohol och rök) satte sig mitt emot mig. Efter en stund märker jag hur han riktar mobilen mot mig. "KLICK" låter det.

Bitch-Jag: "Ursäkta, fotade du mig!?"
Han: "Ehe. Ja."
Bitch-Jag: "Då kan du få visa mig när du tar bort bilden nu."
Han: "Ehe.. mh.."

Sen gick jag. Äckelgubbe.
(Foppatoffel)
.........

x Plötsligt händer det Datum: 2012-05-10 Tid: 16:13:27

Min lägenhet har sett ut som ett bombnedslag den senaste veckan eftersom att jag har haft massor av skolarbete, men igår lämnade jag ääntligen in min näst sista uppsats innan "sommarlovet" och idag har jag därför storstädat! Jag har plockat undan, ordnat saker i mappar, dammsugit, städat garderoben, städat toalettskåpet, diskat och städat toaletten!

(Obs: Bilderna är animationer.)

Bäddade sängen baara för er skull!

.........

x Längtar hem Datum: 2012-05-09 Tid: 21:42:42

Ja, alltså.. till de blommande tulpanerna. Kommer missa dem. Pappa var dock snäll nog att skicka mig ett foto, men det är ju lite som att bara äta två sockerkorn när man är sötsugen liksom.

.........

x Bra betyg Datum: 2012-05-08 Tid: 22:00:56

Otto meddelade att han har ätit Elin Special idag, förvisso med kokta potatisar istället för micrade men ändå. Känner mig stolt. Borde kanske hoppa av min utbildning och börja läsa till kock istället?

.........

x Griffeltavelfärg Datum: 2012-05-08 Tid: 18:50:39

Alltså griffeltavelfärg är verkligen smart, det borde man ha på allt! Kom att tänka på det när jag stod och valde mellan diverse infrysta matrester. Varför målar man inte det på locken på sina frysburkar så att man kan skriva vad som är i dem och när man frös in dem? Känns ju som värsta smarta grejen! Man kan förvisso bara skriva det på en bit maskeringstejp och klistra dit. Meeeneeeee.. griffeltavelfärg är ju roligare!(Bildkällor: Okända.)
.........

x Fiffigt Datum: 2012-05-07 Tid: 16:34:27

Alltså en del människor är ju bara lite smartare än oss andra. Varför kom inte jag på det här liksom?(Källa: Okänd.)
.........

x Otto in action Datum: 2012-05-05 Tid: 20:01:39

Såhär ser det ut när Otto städar. Lägg väl märke till att jag inte hjälper till utan istället står och fotar honom, trots att jag blivit inkallad som flytthjälp. Jaa, han flyttade närmre mig idag. Trevligt.Vi firar det hela med Elin special hemma hos mig, tror att jag har lyckats övertala honom om att potatis visst det går att tillaga i micron. "Gott" sa han nämligen. Förvisso vågar han väl inte säga något annat..

.........

x Lekte tuff i skolan Datum: 2012-05-04 Tid: 19:48:00

.........

x Gottegottigt Datum: 2012-05-04 Tid: 17:34:07

Idag gjorde jag en fräsch och nyttig sallad till middag innehållande tomat, bladspenat och avocado!Ja, alltså... till mina översaltade och fettdränkta fläskbitar då. Det är ju bara fredag en gång i veckan! Mh-mh-mmmmh.

.........

x Åååh Datum: 2012-05-03 Tid: 20:57:11.........

x Jag är kääär Datum: 2012-05-03 Tid: 19:23:23

Vill ha den här tavlan.(Bildkälla: Okänd.)
.........

x Har man tidslinjen så har man Datum: 2012-05-03 Tid: 11:32:52

Pimpade min facebook till klockan tre i morse. Väl spenderad tid ändå.


.........

x Duktig Elin Datum: 2012-05-02 Tid: 20:44:54

Känner mig riktigt produktiv idag! Jag har varit i skolan, handlat mat, sprungit en runda, städat, lagat mat, gått en runda och fotat bilder till min portfolio. Visst är jag duktig? Kände mig något uttittad när jag häftade upp min affisch mitt på torget där alla promenerade omkring i det fina vädret.. och något mer uttittad när jag sen tog ett foto av den och började plocka ner den igen. Jag hade i och för sig också blivit nyfiken.

.........

x Gissa vad jag har köpt? Datum: 2012-05-02 Tid: 20:22:52

Kunde inte låta bli.Förvisso ett nummer för stora. Meeeeeneeeee. Ska man vara fin får man lida pin!
.........

x Maj Datum: 2012-05-01 Tid: 14:30:46

.........


..bloglovin

PRENUMERERA DU MED! :DOM MIG
Namn: Elin
Född: 12/12 1992
Bor: Skåne
Studerar: Grafisk design
Intressen: Foto, natur, illustration och redigering
Kamera: Canon EOS 400D Ritbord: Wacom Tablet, A5
RSS 2.0