x Nu är jag redo Datum: 2011-04-27 Tid: 21:40:32

Studentklänning, check!

.........

x 23:03 Datum: 2011-04-26 Tid: 23:04:39

Sådärja, då var inlämningsuppgiften och powerpointen till imorgon klar. Vår grupp var ute i god tid som ni märker. Gonatt!
.........

x Umtz umtz umtz Datum: 2011-04-26 Tid: 17:31:09

Ärligt talat, vem kan vara deppig mer än en halv sekund när det är solsken och 20 grader varmt ute? Nej just det! Så här kommer ett strålande glatt inlägg från en strålande glad Elin ~

Såhär ser en glad Elin ut:Eller okej, inte riktigt. Det här är mer än halvnöjd koncentrerad Elin som försöker fota sitt hår. Ja, ni ser ju hur bra jag är på att fota... hur mycket hår kom med egentligen? Fem hårstrån? Tur att det gått åtta dagar sedan dess, min fototeknik har såklart utvecklats maaaaaassor (för att inte tala om mina photoshopskills, blek hy är sååå last week)!!
.........

x Åh vad jag längtar Datum: 2011-04-25 Tid: 22:22:18

Ridningen idag gick toppen, är såhäääär nöjd. Lite depp att jag kanske inte kommer kunna fortsätta på ridskolan efter sommarlovet bara. Lär omkomma lite. Och inte kommer jag kunna tröstäta heller eftersom att jag (förhoppningsvis) blir fattig student. Äsch, jag som nyss längtade till sommarlovet, fy vad tråkigt det blev nu.

Skola imorgon, wohoo! :DDDD .. inte.
.........

x Konsten att ta plats Datum: 2011-04-25 Tid: 13:14:02

Nyss låg jag ute på gräset och solade, då kom Elsa springande! Den sällskapssjuka grannkatten alltså. "Mysigt" tänker ni då. Jag låter bilderna tala för sig själva.

.........

x Man tackar Datum: 2011-04-24 Tid: 23:49:34

Har haft en hel hög med nya människor som kommenterat idag, så glad jag blir! Tack ska ni ha! Det firar vi med en bild av Pippi Långstrump på en grå version av Lilla Gubben;

.........

x Vem är bäst? Inte jag i alla fall. Datum: 2011-04-24 Tid: 18:46:38

Idag var jag trög. Det gick ett par rådjur utanför mitt öppna fönster - perfekt fotoläge! Efter att ha rusat efter kameran var jag alldeles för ivrig och blond, så jag tog ett halvdåligt foto för att testa, och klicket från kameran fick såklart rådjuren att rusa iväg i hundranittio. Klantelin. Detta är alltså resultatet av min ultimata chans som typ aldrig kommer komma igen;Bra jobbat Elin. Let's skylla på huvudvärk och förkylning.
.........

x Vitsippa Datum: 2011-04-23 Tid: 20:49:22När den här bilden togs låg jag i en koblaja med myror krypandes längs benen och ansiktet nertryckt i gräset. Lite kuriosa bara.
.........

x Historian om påskägget Datum: 2011-04-22 Tid: 22:02:06

En mobilbild av tjugogradig luft:Här vandrade jag i eftermiddags stigen fram iklädd T-shirt och uppkavlade mjukisbyxor med ett påskägg under armen. Folk jag mötte tittade konstigt på mig, undra varför? Hade de aldrig sett ett påskägg förut? Ogillade de mjukisbyxor? Var de avundsjuka på mitt godis? Ville de checka trycket på min T-shirt? Eller tyckte de rent av att det var konstigt att gå en runda i skogen med sitt påskägg? Det är frågan.

Här har ni i övrigt det jättefina ägget som jag knallade runt med;Alltså, tro nu inte att jag är någon störd människa som går runt med påskägg för att flasha med att jag har varit snäll och fått godis (även om det hade varit en ganska bra anledning). Det råkar nämligen vara så att jag var på väg hem från farfar och Helene (tack för ägget!) som alltså bor på andra sidan skogen. Nu vet ni det.
.........

x Ny design! Ja, du läste rätt!! Datum: 2011-04-20 Tid: 19:49:25

Tyckte det var dags med en ny, påskigare, design! Dessvärre fick jag det snävt med tiden så det sista blev kanske lite halvdant gjort. Dessutom buggar sig kodningen för mig, men jag hoppas den funkar för er! Jag har nämligen inte tid att rätta till den. Men det är som sagt bara tillfälligt nu, så oroa er inte! ;D

Lite såhär i förskott;
.........

x Kisemis Datum: 2011-04-19 Tid: 20:10:17

Idag har jag suttit hemma och surat över att jag dragit på mig en förkylning, det är så irriterande! Nåja, fick gjort lite läxa som jag slipper göra när jag mår bättre igen i alla fall. Det är ju alltid något.

Grannens katter kom och hälsade på, här har vi lilla Abbe:

.........

x Vågar man fortsätta? Hmmm.. JA! Datum: 2011-04-18 Tid: 21:55:00

Årets första fästing, check! Härmed konstaterar jag att fotografering en farlig hobby, på liv och död. Inte för att jag har dött av någon fästing än, men man vet ju aldrig med de där äckliga små krypen..  

.........

x Mmm.. värme! Datum: 2011-04-18 Tid: 17:16:44

.........

x Hej blondin Datum: 2011-04-18 Tid: 15:27:35

Gissa vem som har slingat håret? TADAA! Mitt naturligt blonda hår ser plötsligt brunt ut när jag har fått i lite ljusa slingor. Det kan å andra sidan bero på att min frisör kryddade till det lite och gjorde mig vithårig, men det är lugnt, det funkar nog ändå (även om jag kommer bli kallad blondie i några veckor framåt). Dessutom väger jag upp det ljusa med en brunfärgad lugg! Visst syns det att den är brunfärgad? Visst? VISST? Nej, precis. Dagens misslyckande. Min och frisörens plan var att luggen skulle bli mörkare, men av någon besynnerlig anledning lyckades hon bleka den istället. Stod burkarna för nära varandra måntro? Nej okejdå, nu ska jag inte vara taskig, min lugg är faktiskt brun. Under det blekta. Så det syns inte så mycket. Men det är ju tanken som räknas!

Det var inte det lättaste att fota sitt eget hår, men jag ansträngde mig för er skull;

.........

x Så är det Datum: 2011-04-17 Tid: 18:43:41

Visst är det kul att jag är så aktiv på bloggen? ;D Har varit hos Mikael i helgen och latat mig, såå ja, då vet ni det.
.........

x Fiskpinne Datum: 2011-04-15 Tid: 18:13:09Ärligt talat, rubriken var bara random, men jag kunde inte skriva "påsklov" två gånger efter varandra ju. Nu förstår ni vad det handlar om i alla fall - påsklovet är påbörjat, woho! Detta firade jag med att; 1. Cykla hem i motvind. 2. Ta ut disk ur diskmaskinen. 3. Sätta in disk i diskmaskinen. 4. Rensa rabatten. 5. Dammsuga mitt rum. 6. Damma mitt rum. Ooh du underbara lov ~ 

.........

x Tussitussilago Datum: 2011-04-14 Tid: 19:47:09

Längs den här vägen har jag krupit och krålat idag. Bilister har tittat undrande och en kille som höll på att så på åkern intill trodde nog att jag var lite knäpp. Men vad gör man inte för ett foto?Ja just det, foto! Fick syn på några tussilagoblommor när jag cyklade hem (hipp hurra, snart är det sommar!!) och blev jättesugen på att fota. Sagt och gjort. När jag kom hem tog jag helt enkelt och fiskade upp kameran från sin väska och gick tillbaka samma väg som jag kom ifrån. Dessvärre hade jag missbedömt avståndet något så först trodde jag att blommorna hade rymt. Var på väg att ge upp. Så hittade jag dem! Haha, vem är bäst? :D

Sen skulle jag skulle fota en tornfalk, men den.. ja den rymde! Det var en bils fel.Härmed avslutar jag mitt spännande fotoinlägg. Kan någon ge tillbaka mina fotoskills, tack?
.........

x Ohlala Datum: 2011-04-14 Tid: 18:42:45

Jag hade velat visa lite saker jag köpte igår, men tyvärr är jag sämst på att fota kläder så det blev inget med det. Synd att Bikbok inte har någon normal hemsida där man kan se alla kläder, för då hade jag kunnat sno bilder därifrån. Bikbok är i övrigt min nya favoritbutik, någon mer som upptäckt dem? ;)

Nåja, här får ni åtminstone en bild på min nya bikini som jag är lite kär i. Prickigt it is! Bilden har jag snott från ginatricot.se. Faktiskt hade jag spanat in den där och bestämt mig redan innan jag provat den. Inga impulsköp här inte! Säger vi..

.........

x Jag börjar bli desperat Datum: 2011-04-13 Tid: 21:29:16

Letade efter studentklänning. Köpte shorts, linne, hoodie, skor, underkläder och bikini. Ja, typ allt annat än en klänning. Fast jag är ganska nöjd ändå, nu när jag tänker efter.
.........

x Feather extentions Datum: 2011-04-12 Tid: 18:57:03

Har ni sett feather extentions någon gång? Det hade inte jag förrän jag läste det här inlägget, så fräckt! Tipsar om att söka på det på google, där finns fler fina bilder.(Bilden har jag snott därifrån)
.........

x Blötdjur Datum: 2011-04-12 Tid: 11:56:00

Ett ösregn, mycket motvind, en rinnande näsa, ett par stelfrusna ben och ett flertal genomblöta klädesplagg senare är jag äntligen hemma från skolan igen! Woho! Jag började 08:50 och slutade en timme senare, det tycker jag är en lagom lång skoldag. Att det sen skulle ösregna och jag inte hade några regnkläder med mig är en annan femma..

Man vet att man har cyklat för länge i regn när det bildas sjöar i halsduken och regnet går igenom både jacka och tjock tröja. Och skor för den delen.Innan ni frågar, nej, jag har inte några konstiga knölar vid midjan. Det är halsduk nummer två som jag fiffigt nog tryckte ner i jackan för att den inte skulle ligga emot tröjan och blöta ner mig. Ganska smart om jag får säga det själv.

Ps. Vänsterbilden föreställer min genomblöta halsduk.
.........

x Studentklänning Datum: 2011-04-11 Tid: 22:00:54

Hur svårt kan det egentligen vara att hitta en helt vanlig vit sommarklänning? Inte överdrivet svårt faktiskt. Hur svårt kan det vara att hitta en vit klänning i butik som man gillar? Uppenbarligen svårare. Ingen som har sett något fint som man kan få tips om?


(Bilderna snodda från hm.com/se, nelly.se, ginatricot.se och bikbok.com/en)
.........

x Fail Datum: 2011-04-11 Tid: 15:23:25

Gissa vem som skulle plugga matte men har glömt pennan hemma? Hej Elin.
.........

x Hej lilla blomma Datum: 2011-04-10 Tid: 16:33:45.........

x Här har ni det! Datum: 2011-04-09 Tid: 19:43:33

Ni vet det där halsbandet som jag köpte för två veckor sedan och lovade att visa? Det visar jag nu! Bättre sent än aldrig så att säga. Bilden är lite missvisande, halsbandet är egentligen helt i silver, och jag har redan lyckats dra av en fjäder. Meeen, here you go;

.........

x Härmed förklarar jag våren kommen Datum: 2011-04-09 Tid: 19:31:59

Tog bussen från Mikael ut till Väla (ett köpcentrum utanför Helsingborg) i förmiddags, hittade äntligen lite nytt att hänga in i garderoben! Ett vitt linne, en marinblå hoodie, och dessutom ett par helfräcka shorts som jag inte kunde låta bli att köpa. Visst är de naajs?Köpta på BikBok!
.........

x Tillåt mig att säga XD Datum: 2011-04-08 Tid: 17:08:33

Obs: Facebookhumor.
.........

x Jag vet att ni är avundsjuka Datum: 2011-04-08 Tid: 13:49:40

Verkligen skönt att vara klar med muntliga i Svenska B! Nu ska jag lata mig en heeeeeeeeeel kväll, innan jag ska plugga inför matteprovet! 8)
.........

x Jag anar ett samband Datum: 2011-04-07 Tid: 20:20:09

Hm. Jag undrar om det finns något samband mellan en prenumerant mindre och att jag publicerade en bild av mig själv? Någon mer som ser en koppling? Lått oss hoppas att jag får några fler nu istället, när jag visar en bild på den här sötnosen! ;D.........

x Komsi komsi lilla sommar Datum: 2011-04-06 Tid: 21:45:00

Eftersom att det för tillfället inte händer något spännande i mitt liv, mer än att skrivaren krånglar när jag tar kål på träd efter träd, så letade jag igenom mitt (enorma) arkiv med bilder. Jag fastnade för sommarbilderna. Åååh, tänk när det är såhär varmt och skönt igen! Det märks väl inte att jag har sommarabstinens eller så?

.........

x Duktig Elin Datum: 2011-04-05 Tid: 21:50:22

Idag ligger jag i (som om jag inte gjort det alla dagar de senaste två veckorna..)! Projektprodukt, check. Projektrapport, check. Manus till nationellt prov i svenska, check. PM till nationellt prov i svenska, check. Power point till nationellt prov i svenska, check. Sommarjobbsansökan, check. Utbildningsanmälan, check.

Så vad säger ni, grafisk design i Malmö? Antingen det eller arkitektlinjen i Lund. Beslutsångest.

.........

x Jag anar sommarlov i horisonten Datum: 2011-04-05 Tid: 14:53:34

Lyssnar på: So you do - Hoffmaestro


Jag har cyklat hem i motvind och regn. Jag har träningsvärk i mitt vänstra ben. Jag fick nyss kramp i min hand. Jag har gjort fruktsallad. Jag lyssnar på musik. Jag är glad.

Vet ni varför?

VÅR TIDNING ÄR TRYCKT! WOHOO! Lovar att visa lite snyggare (och fler) bilder inom de närmsta dagarna, den här har jag snott från Fridas facebook. Muhaha. ;) Så nöjda!


.........

x Äntligen klar! Datum: 2011-04-04 Tid: 22:01:32

Vi lever i ett samhälle där illusionen styr verkligheten, inte tvärt om. Så ska en slipsten dras! Eller vad man nu brukar säga. Det där var alltså sista meningen till min muntliga presentation på fredag. Uuunderbart. Fast å andra sidan, var inte allt för optimistisk, ljuset i tunneln kan vara ett tåg.
.........

x Här var det livat! Datum: 2011-04-03 Tid: 19:48:31

Jag tycker synd om min blogg, den har blivit riktigt tråkig. Snälla låt mig ha påsklov nu!! Nåja. Högskoleprovet gick väl sådär, har jag inte skrivit ut mitt resultat inom fyra veckor vet ni att jag misslyckades grovt. Haha. ;) Har förresten varit hos Mikael idag! Välbehövt, så fort jag klev in genom dörren här hemma hoppade stressen på mig igen. Ångeest.

Om ni någon gång har undrat hur det ser ut när man har en katt under golvet...


.........

x April april! Datum: 2011-04-01 Tid: 22:38:10

Imorgon ska jag upp klockan halv 7! Och nej, det är inget aprilskämt. Tyvärr. Har ni blivit lurade idag? ;D
.........

x Jag blir galen! Datum: 2011-04-01 Tid: 19:40:19

Tydligen fler än mig som tänkte plugga inför högskoleprovet i sista minuten... har nog aldrig varit med om en segare hemsida!
.........

x Detta har jag hjort idag Datum: 2011-04-01 Tid: 19:01:28

Gissa vem som har två hjortar utanför fönstret? Nu blir jag glad, de är så fina. :)

Här har ni en gammal bild som jag fotat för något år sedan, hjorten på bilden är dock inte riktigt lika ståtlig som den jag har här utanför just nu. Skulle jag valt favoritdjur hade det lätt blivit något hjortdjur, det finns inget finare, kan lätt titta på dem i timmar utan att bli uttråkad. Men sen är jag ju också lite udda..Såå,
vad jag har gjort idag? Haft en lektion, så gott som gjort klart projektrapporten hemma hos Frida, gått en lång runda och slutligen haft en liten under-motorhuven-genomgång med pappa. Jag är en naturbegåvning när det gäller bilar, men det har jag nog berättat förr.. ;)
.........


..bloglovin

PRENUMERERA DU MED! :DOM MIG
Namn: Elin
Född: 12/12 1992
Bor: Skåne
Studerar: Grafisk design
Intressen: Foto, natur, illustration och redigering
Kamera: Canon EOS 400D Ritbord: Wacom Tablet, A5
RSS 2.0