x Mu! Datum: 2010-02-28 Tid: 12:33:05

Ibland blir jag lite stolt över mig själv. Ringde till Tobbe och bad att få komma och fota när de mjölkar korna ikväll, behöver lite fler bilder till min uppgift i Foto A. Trots min lathet betyder det alltså att jag gjort i princip all läxa som jag planerat att göra under lovet - om än i sista sekunden - heja mig! :D

Bilden är fotad i somras (åh, ge mig sommarlov!), och är väl inte av bästa kvalité direkt, haha.. tänkte bara fylla ut detta tråkiga inlägg.


.........

x Shoppa shoppa shoppa Datum: 2010-02-27 Tid: 15:43:09

Idag tvingade jag min stackars mamma att köra mig först till ett ställe, och sen till ett annat, för att hitta lite nytt att fylla garderoben med... det blev en hel del randigt! :D
.........

x Historia nästa! Datum: 2010-02-26 Tid: 09:24:55

Japp, som rubriken lyder; nu ska jag göra klart min historia. Får se om jag orkar ge mig på svenskan också när jag ändå är igång. Hm. Nej, nu får jag inte fastna här.. bäst att logga ut fortast möjligt. ;)
.........

x Ny header! Datum: 2010-02-25 Tid: 11:59:07

Nej, nu kände jag att det var dags för något nytt.. inget revolutionerande direkt, men ändå. Byebye gamla header!

.........

x SPORTLOOOV! WOHO!! Datum: 2010-02-22 Tid: 10:42:17

!! :D ... just det .. läxa ja ... bara till att sätta igång. Här har ni min uppiggande lista över saker som ska vara klara efter lovet, önska mig lycka till:


* Skriva/träna tal Engelskan
* Skriva text/plugga inför prov Historian
* Läsa 'Tao enligt Puh' (halvvägs!)
* Skriva/träna redovisning Svenskan
* Göra något kreativt till Svenskan
* Göra något kreativt till Kemin
* Göra 'process' Multimedian (klar!)
* Komplettera foton Foto A
* Plugga Matte inför NP
* Plugga Fysik

Där rök mitt lugna sportlov, hmpf. Dessutom har jag fått låten 'Fireflies' på hjärnan, jobbigt! Firade Andrés 18-årsdag i lördags och Fredrik spelade låten om och om igen... Han bör känna sig skyldig. *muttra* Nej, dags att skriva tal, HEJSVEJS!

.........

x Här var det snö! Datum: 2010-02-15 Tid: 18:00:44

Jag har velat fota snö hela vintern, men inte riktigt varit sugen på att gå ut i kylan utan vantar.. men idag, idag tog jag mig i kragen och hoppade ut i snön med tofflor på fötterna och kameran i handen! Efter en timme frös jag rätt regält om både tår och fingrar, men ack så nöjd jag var över mig själv. ÄNTLIGEN!



.........

♥ Glad alla hjärtans dag! Datum: 2010-02-14 Tid: 18:29:04

Har bara tagit det lugnt idag, inte gjort något särskilt alls. Skönt. (:
Nu spelar jag Cannonball - Damien Rice på högsta volym och... låtsas göra läxa. Nanana. :D Mina inlägg blir bara mer och mer innehållsrika märker jag, spännande!
.........

x Skridskoåkning Datum: 2010-02-09 Tid: 20:18:30

Idag var tanken att vi skulle åka skridskor med skolan, men som vanligt kryllade det av småbarn på isen så det blev inte så mycket åkning för min del. Kanske bäst det, med tanke på all otur jag haft på senaste tiden? ;)
.........

x Kreativa tankar 2 Datum: 2010-02-06 Tid: 22:25:56

.........

x Kreativa tankar Datum: 2010-02-06 Tid: 18:14:07

Vissa dagar känner man för att fotografera. Andra dagar är man mer sugen på att rita, eller på att skissa en layout till någon hemsida som inte existerar. Idag känner jag mest för att för att plocka fram någon gammal bild och damma av den, slänga på lite textur och ändra nyanser.

Här har ni resultatet:  





Bilden ovan: Blev lite väl grå för min smak. Texten har inget med mig att göra utan är ungefär lika random som inlägget jag skrev tidigare idag. ;)
Bilden nedan: Gammalt beprövat motiv, men visst är det fiffigt? :)

.........

x Random.. Datum: 2010-02-06 Tid: 16:51:43

.. Är mitt nya favoritord. Tillsammans med fail. Jag har hört att jag är både random och fail idag, det måste väl ändå vara den ultimata kombinationen? Jag är sugen på jordgubbar. :)

.........

x Skickligt Elin! Datum: 2010-02-04 Tid: 22:06:23

Jag känner att min otur håller i sig, ingenting verkar fungera som jag vill? Det saknas väl bara att jag snubblar på trappan imorgon och bryter benet eller något...
Gissa vem som klantade sig på idrotten igår? Nu sitter jag med ett stukat lillfinger och känner mig ungefär lika graciös som ett kassaskåp när jag skriver på tangentbordet. Tur i oturen att det är vänstra och inte högra, haha. Nåja, trots min dåliga sömn inatt studsade jag upp ur sängen, glad över att den kommande skoldagen för ovanlighetens skull slutade redan vid 13:20! Lyckligt ovetande var jag då om att vi skulle bli tvugna att gå kvar till 15:30 på grund av en förvirrad kemilärare.  

Var har min tur tagit vägen?!

.........






..bloglovin

PRENUMERERA DU MED! :D



OM MIG




Namn: Elin
Född: 12/12 1992
Bor: Skåne
Studerar: Grafisk design
Intressen: Foto, natur, illustration och redigering
Kamera: Canon EOS 400D Ritbord: Wacom Tablet, A5




RSS 2.0