x Fiiiiinland! 8D Datum: 2009-06-24 Tid: 15:04:42

Nu har jag och Otto snackat engelska mycket mycket mycket. Jag är tröööött på att tänka. Haha. Och idag har jag förklarat för Jaakko att Nasse är en kille och inte en tjej. Synd bara att han vägrar acceptera det trots att hans mamma skaffade fram bevis. Too bad. :) Jag kommer inte kunna snacka svenska när jag kommer tillbaka till Sverige, i så fall lite konstig finlandssvenska. Varken Jaakko eller Mimmi förstår vår skånska. De förstår inte min engelska heller för den delen. Coolt. Ha.ha. Det var ett internt skämt. Både jag och Otto har det bra i övrigt, bor hemma hos Jaakko. Vi har lagt oss runt 3 de senaste dagarna.. zzz...  

Just nu:
Jaakko: Don't write that I'm being mean. 
Jaakko fortsätter spela GuitarHero. 

VI HÖRS! :D
 .. och Peter, jag har faktiskt skickat dig ett sms ifall det inte har kommit fram. Det är skumt att skicka sms från Finland till Sverige. :) 
.........

x Finland, here we come! Datum: 2009-06-20 Tid: 22:11:25

Ja, nu bär det snart av.. om "några" timmar sitter jag och Otto på flyget till Finland. Nervöööös.
.........

x Dags att sova Datum: 2009-06-19 Tid: 02:00:13

Jag borde egentligen sova nu, klockan är aaaningen för mycket, haha. Otto den lilla sömntutan gick och la sig för längesen, så stackars Peter har fått dras med mitt babblande i headset sen dess. Tur att han fick lite avlastning från Jaakko, som skivit till mig hela kvällen angående Ottos och mitt lilla Finlandsäventyr. Ja, snart flyger vi! 

Åh, jag höll på att glömma.. det är ju faktiskt Fredag nu. Glad midsommar! 
.........

x Besök Datum: 2009-06-16 Tid: 00:49:06

För ett par dagar sen hade vi besök av en...

... ja frida, du såg rätt. En hjort. Eller snarare två hjortar, men den andra fastnade inte på bild. Denna fastande i övrigt inte så bra den heller, men om man anstränger sig så kan man nästan se hur den ser ut. :)
.........

x Krzs... Datum: 2009-06-14 Tid: 12:12:46

Idag fungerar varken telefon elelr internet här hemma. Nåja, internetet fungerar ett par minuter varannan timme eller så, men det räknas ju inte. Hoppas jag hinner skriva detta innan allt kraschar igen..  

Jag har förresten lekt lite med html, och fixat en ikon till min blogg som man kan se i browsern och bland sina favoriter (för det är väl klart att ni har min blogg bland era favoriter..?).  Ser du inte den så testa att uppdatera sidan. :)
.........

x Sommar och sol.. eller va? Datum: 2009-06-12 Tid: 09:45:53

Nu har jag varit dålig med att uppdatera min blogg igen, förlåt. Jag ska försöka bättra mig. Försöka.  
Idag hade jag planerat att se när min kusin springer ut, men vädret på min första sommarlovsdag är allt annat än somrigt. Ösregn och storm, underbart. Jag tror att jag stannar hemma i stället. Synd om kusinen min som har såhär dåligt väder på studenten, men å andra sidan slipper han mig... så han är nog glad ändå, haha. ;)
 
 ÄNTLIGEN SOMMARLOV!
.........

x Sista veckan.. 8) Datum: 2009-06-05 Tid: 16:45:05

Idag hade jag min sista "riktiga" lektion innan sommarlovet, så nu är det bara till att lata sig. Härligt! Var i och för sig lite smådeppig över mitt VG i matte A, men nu har jag vägt upp det hela med ett MVG i matte B. WOHOO! 8D
Sista ridningen ikväll förresten, sen ska hästarna ha sitt välförtjänta sommarlov. Kanske ska jag rida turridning på sommarlovet. Hoppas.
.........


..bloglovin

PRENUMERERA DU MED! :DOM MIG
Namn: Elin
Född: 12/12 1992
Bor: Skåne
Studerar: Grafisk design
Intressen: Foto, natur, illustration och redigering
Kamera: Canon EOS 400D Ritbord: Wacom Tablet, A5
RSS 2.0