x En bild säger mer än tusen ord Datum: 2009-08-30 Tid: 18:31:04

Gissa vem som har en filmstjärna till mamma? ;)

.........

x ÄNTLIGEN HELG! Datum: 2009-08-28 Tid: 18:41:21

Den här veckan har gått i snigelfart. Jag är helt slut. Vårt nya schema är väl lite sådär lagom uselt, börjar tidigt och slutar sent, med en härligt lång håltimme på torsdagen. Jippi! .. eller inte. I övrigt har vi nu tre lektioner som inte direkt kan räknas till mina favoriter; Fysik, Historia och Kemi. Okej okej, jag har kanske inte haft någon seriös Kemilektion än, men mina förutfattade meningar lär inte ändras. På tal om seriösa lektioner så var tanken att jag skulle ha min första lektion i Fotografisk Bild A idag, men tror ni att läraren kom? Haha, nej, självklart inte... estetlärare säger jag bara. Nåja, fick åtminstone en trevlig liten pratstund med Otto och hans klasskompisar, man får se det från den ljusa sidan. Och på måndag blir det ett nytt försök, jag ser fram emot att ha den lektionen (kan man verkligen se fram emot en lektion?). 

Nu är det.. FREDAGSMYYYYS!


.........

x En trött Elin har ni här Datum: 2009-08-24 Tid: 17:27:31

Första dagen på mitt andra gymnasieår är nu ett minne blott. Två nya killar i klassen, en tjej mindre. Det betyder, uträknat med avancerad matematik, att vi nu bara är två tjejer i klassen. Heja oss Frida! ;D Dagen har väl varit sådär lite lagom deprimerande. Inte nog med att sommarlovet nu är slut, vårat nya schema verkar dessutom bli riktigt uselt. Långa skoldagar lär det bli denna terminen, usch!

.........

x Natti natti Datum: 2009-08-22 Tid: 01:08:45

Jag kom just att tänka på en hemsk sak... nu är sommarlovet slut! För i teorin så är det ju bara helg nu, och sen är det skola. Inte sommarlov. Och jag som knappt har hunnit märka att jag var ledig, vart tog lovet vägen?

Gonatt, nu har jag dragit ut på lovet tillräckligt länge!
.........

x Första ridlektionen efter sommaren Datum: 2009-08-19 Tid: 20:32:18

Nu är jag hemma från hästarna igen! :D Själva ridlektionen gick kanske inte överdrivet bra, blev tilldelad en av de nya hästarna i stallet (Adelie..?). Vi passade väl inte direkt jättebra ihop, och kombinationen otränad ryttare och otränad häst är ju inte den bästa. x)  Hamnade förresten i en vuxengrupp, folk måste tro att jag är gammal eller något, haha. Trodde ju att jag skulle få byta ridlärare, men till min glädje kommer jag ha samma som i våras. Tjejen som höll i teorin innan lektionen var också väldigt trevlig, det ska nog bli riktigt bra detta! ;D .. nu är det bara skolscemat som ska passa. -.-'

Usch, jag har redan ordenligt med träningsvärk i både armar, mage och ben.. och det lär vara värre när jag vaknar imorgon. Jag tycker redan synd om mig själv. x)

Ursäkta lite smårörigt inlägg.

.........

x Ridning Datum: 2009-08-19 Tid: 15:02:04

Ikväll är det dags att åka till ridskolan, åh vad jag har saknat hästarna! Ska bli roligt att se hur det fungerar med det nya upplägget på lektionerna - 45min teori och 45min ridning. Dessutom ska det väl vara en del nya hästar i stallet, spännande!

.........

x ..! Datum: 2009-08-16 Tid: 09:13:33

Godmorgon världen!
Nu luktar det nybakat bröd i hela huset, pappa är duktig han. *hungrig*
Hejsvejs, dags för frukost!
.........

x Marsvinsspelet FTW! Datum: 2009-08-14 Tid: 19:44:50

Om jag spelar marsvinsspelet? Haha, du skämtar? Det är klart jag gör det! ;D Nu har vi nyss påbörjat en ny omgång - omgång 4 för att vara exakt - och Susbus har fixat en ny fräsch design samt en del nya funktioner. Jag har egentligen tröttnat lite smått efter att ha nördat det här spelet i ett par år, men nu måste jag bara börja vara aktiv igen, åtminstone tills jag tröttnar på nytt.
Om du är lite småbarnsling men ändå har koll på en del genetik och avel är marsvinsspelet.com defintivt värt ett besök, observera dock att det är oerhört beroendeframkallande om det nu faller dig i smaken. ;)

Nu har jag inte tid att skriva mer, måste fortsätta min marsvinshandel så att jag inte missar något riktigt kap!


.........

x Fotohemsida Datum: 2009-08-14 Tid: 09:19:59

Jag var verkigen helt säker på att det var fredag igår, så nu känner jag mig helt förvirrad. Inte för att jag klagar direkt, nu fick jag ju en dag extra sommarlov! Bara en vecka kvar till skolan börjar, usch.  
Grejjar förresten lite med layouten till en fotohemsida som jag funderar på att skaffa mig. Går väl sisådär, oerhört irriterande när det inte vill som jag vill, haha.

.........

x Titta, ett foto! Datum: 2009-08-12 Tid: 20:50:36

.........

x Fotonörden har varit framme igen Datum: 2009-08-12 Tid: 09:03:40

Har nyss varit och fotat lite hästar (..igen), folk måste verkligen undra vad jag håller på med. Haha, någon knäpp tjej som är uppe klockan 8 på morgonen och står som ett fån intill en hästhage, vad ska man tro liksom? x) Men jag kan faktiskt inte hjälpa att solen förflyttar sig under dagen, jag måste vara där tidigt för att inte få motljus. Dessutom har det de senaste dagarna varit perfekt fotoljus, solljus genom tunna moln i ryggen och regnmoln i bakgrunden. Snyggt! ;D

.........

x Ridning nästa vecka var det då ja.. ;) Datum: 2009-08-11 Tid: 10:58:04

Kajsa från ridskolan ringde nyss - jag hamnar i en ny grupp till höstterminen (som startar redan nästa vecka). Det kom egentligen inte särskilt oväntat eftersom att mina ridlektioner nästan kunnat kallats för privatlektioner, och Elin hade dessutom förvarnat mig. Men ändå, nervöst! Dessutom hade vi fått en ny ridlärare som jag gillade, och fredagskvällar var liksom perfekt med tanke på skolan. Nu ska jag rida på onsdagen, och dessutom ha 45 minuters teori före varje ridlektion. Vilket betyder att jag i princip inte kommer ha tid för någon läxläsning alls den dagen. Och jag som ska börja andra året på gymnasiet och behöver all tid jag kan få! Hoppas hoppas hoppas att det ska fungera ändå...


.........

x Mums Datum: 2009-08-10 Tid: 11:06:26

Är det bara jag som älskar röda vinbär? :3
Gissa om jag ska kränga till fika idag, haha.

.........

x Zzömn Datum: 2009-08-10 Tid: 09:13:20

Somnade inte förrän klockan 2 igår (.. idag), men vaknade trots det klockan halv 7 och var klarvaken! Hur går det till egentligen? Jag trodde inte att fyra och en halv timmes sömn var det ultimata direkt? Fast ja, det var nog bara min hjärna som lurade mig, för en kvart senare sov jag som en gris och vaknade inte förrän 9.

Dags att äta frukost!
.........

x Hästabstinens + fotoabstinens = hästfoto Datum: 2009-08-09 Tid: 18:57:28

Nu har jag fotat slut på minneskortet för andra gången på två dagar (265 x 2 = 530 foton), det var längesen det hände... Men det är ju så kul att fota, och det är alltid bäst att ta många bilder, ifall något skulle bli dåligt liksom. 

På vägen hem från Otto 'råkade' jag få syn på ett par hästar i en hage intill vägen. Hade inte så mycket minne kvar på kameran, men var bara tvungen att ta en eller två bilder på dem.. Detta fotot både gillar jag och inte gillar jag. Bortsett från att mulen är två millimeter från att bli avklippt så tycker jag att hästens uttryck är fint. Men som sagt, lite tätt beskuret kanske. :)

.........

x Fred på bild Datum: 2009-08-09 Tid: 08:36:01

Nu slänger jag in lite bilder från min fotosession (ooh, här låter vi proffsiga! xD) med den söta vovven Fred. Observera att detta bara är ett urval av bilder, ni lär se fler av dem vid något annat tillfälle... åååh vad jag älskar att fota djur! Varför kan man inte ha tillgång till dem 24 timmar om dygnet? Nåja, å andra sidan hade kanske inte fotomodellen i fråga orkat med mig så länge... jag hade troligen slutat som hundmat efter ett par veckors fototerroriserande, haha!  

.........

x Regnet det bara öser ner.. *tralala* Datum: 2009-08-08 Tid: 13:54:10

Förmiddagen har varit riktig solig och sommarvarm här nere i Skåne, men nu har det helt plötsligt börjat regna. Inte mig emot - jag känner för att nörda framför datorn idag eftersom att min fantasi för en gångs skull vill som jag vill. Dags att rita!

.........

x Om man inte har något bättre för sig... Datum: 2009-08-07 Tid: 19:21:20

... så ritar man en svamp. Förresten, ni behöver inte säga det, jag vet att jag är bäst på att skriva meningslösa utfyllnadsinlägg.

.........

x Allt och ingenting Datum: 2009-08-07 Tid: 11:51:24

Då var det fredag igen.. skolan närmar sig med stormsteg. Usch, redan augusti, snart är det snöslask och tjocka vinterjackor som gäller. Men först ska vi äta kräftor, eller nåja, med tanke på att jag inte gillar kräftor så borde jag snarare skriva "först ska ni äta kräftor". Strunt samma, vad  svamlar jag egentligen om? Brist på samtalsämne antar jag. Hah. Dags att springa ut och mysa (...) i nyckelpige- och blomflugesvärmen som tagit över våran trädgård, hejsvejs! :)
.........

x Nästan klar.. Datum: 2009-08-06 Tid: 17:31:38

Ja, nu har min nya bloggdesign tagit form. Bara lite små detaljer som ska fixas, sen är jag nog ganska nöjd... ;)


.........

x Rubriklös. Datum: 2009-08-06 Tid: 09:26:55

Var nyss ute och fotade en sväng, tänkte mig lite motljus och annat trevligt men det blev dessvärre ingen bild som jag gillade. Kastar istället in en bild från igår, enjoy.Harry Potter och halvblodsprinsen var förresten bra, precis som de resterande filmerna har varit enligt min mening. :)
.........

x Bio, here I come! Datum: 2009-08-05 Tid: 16:47:09

Ja, som rubriken lyder.. snart ska jag och Lotta iväg och titta på skräckfilmen Harry Potter. (: Eller va? Nähä? Okej, fantasy då. Sak samma.  

Hejdå nya bloggdesign (jag märkte nyss att den var animerad, wow)!

.........

x Bloggdesign Datum: 2009-08-05 Tid: 11:11:07

Har grejat lite med bloggen nu, försökt få till något som liknar en bloggdesign... Känns som att jag måste improvisera hela tiden, jag förstår inte varför normala bloggkodningar inte fungerar på min blogg? Jag kan bara använda halva koderna, sen får jag själv hitta på vad som skulle kunna fungera. Datumet under rubriken till exempel - varför hamnar den på rätt plats hos alla förutom hos mig? Jag får istället fuska och göra en massa vita punkter innan datumet, så att det ser bra ut. Oavsett känns det nästan som att jag börjar komma någon vart, men nu ger jag upp ett tag.. orkar inte testa mer, detta är psykiskt påfrestande, haha.
.........

x Nytt ord: vårtbitarfobi. Datum: 2009-08-04 Tid: 19:51:56

Jag har utvecklat fobi mot vårtbitare. Åtminstone sådanadär som är 6cm långa och tjocka som ett pekfinger. Det var det mest vidriga 'lilla' kryp jag någonsin sett! Usch. Jag och Otto satt inte ont anande och skulle just börja fika när jag fick syn på den. Den tittade på mig från andra sidan bordet. Bakom en blomma kikade den fram. Tur för det lilla krypet att den inte rörde på sig just då, för jag skrek och Otto skrek och vi sprang för att hämta kamera. Sen var den borta. Vilket inte direkt gjorde saken bättre.. Tur att det där bordet inte var inomhus, utan ute i vårat lusthus. Aldrig mer att jag går dit. Åtminstone inte själv. Jag vägrar. Alltså nej, fy..  T.om. en spindel är bättre, den hoppas åtminstone inte flera meter innan man hinner blinka. *ryser*

.........

x Nyckelpiga. Datum: 2009-08-01 Tid: 17:25:34

.........

x Bzz. Datum: 2009-08-01 Tid: 17:11:18

.........


..bloglovin

PRENUMERERA DU MED! :DOM MIG
Namn: Elin
Född: 12/12 1992
Bor: Skåne
Studerar: Grafisk design
Intressen: Foto, natur, illustration och redigering
Kamera: Canon EOS 400D Ritbord: Wacom Tablet, A5
RSS 2.0