x Fredag Datum: 2009-05-29 Tid: 11:04:17

Äntligen börjar jag känna mig bättre, har varit förkyld i en dryg vecka nu och är väldigt less på att sitta här hemma och snörvla. Det blev ingen ridning den här veckan heller. Jag har hästabstinens! Och snart är det sommarlovsuppehåll, bara ett par ridlektioner kvar. Hur ska jag klara mig?
Den här terminen har verkligen gått fort, jag kan knappt fatta att det bara är någon vecka kvar till skolavslutningen. Men oj vad skönt det ska bli med sommarlov!


Notering till Frida: Igår kväll hade vi ett par hjortar på besök. 8)
.........

x ...Kärleksört? ;) Datum: 2009-05-24 Tid: 16:16:19

.........

x Jag älskar vallmo. De är fina. Datum: 2009-05-24 Tid: 11:33:03.........

x Snörvel. Datum: 2009-05-23 Tid: 16:00:28

I onsdags så hade vi konditionstest på idrotten. Det var inte så många som sprang, men jag och Frida var åtminstone duktiga och tvingade oss igenom det. Sen mådde jag dåligt hela dagen, och höll på att spy när jag kom hem. Och sen fick jag ont i halsen. Och ännu mer ont i halsen. Och sen så hade jag plötsligt fått en såndär jättejobbig förkylning ni vet? En såndär som man bara blir trött på och vill skrika åt fast att man inte kan för att halsen och näsan och allt annat är helt förkylt och jobbigt? En sådhär förkylning som, när man vaknar klockan halv 6 på morgonen, gör att man inte kan somna om för att man är klarvaken trots att man vet att man inte är det egentligen? Ja, ni vet? Nåja. Så mår jag nu ungefär. Mysigt. Särskilt när man har långhelg. Förkylningar är det bästa jag vet. :')
 


Fast jag tror faktiskt att någon försökte muntra upp mig igår, för när jag slängde en blick ut genom fönstret så blev jag plötsligt på jättebra humör. Himlen var alldeles rosa och perfekt!  Så jag sprang ut i kameran i högsta hugg. Skrämde upp ett par stackars rådjur som försökte sova, och upptäckte den här enorma regnbågen som var som tagen från en målning. Då började det regna. Jag hatar regn. Sen upptäckte jag att det var jätteblött i gräset och att mina mjukisbyxor var helt genomblöta. Då kom jag på att jag var förkyld och gick in igen och tittade på det som var kvar av Talang. :) 

Bildtext: Var kan skatten finnas? Hemma hos Otto...? 8)
.........

x Go Norway, go Norway... Datum: 2009-05-17 Tid: 00:11:18

Hahaha, så överlägsna vi är här i norden; Norge på första plats, Island på andra plats, och svenska Arash på tredje plats. Grattis till oss! 8D
.........

x Eurovision song contest Datum: 2009-05-16 Tid: 23:13:51

Sitter och tittar lite halvt på ESC för tillfället, för en gångs skull finns det faktiskt inga riktigt dåliga låtar med i finalen. Inte för att alla är jättebra, men de sämsta är väl bara sådär istället för usch. Jag har ingen favorit i år tror jag, så det blir väl till att heja på Sverige. Och på Norge och Island förståss, deras bidrag är faktiskt riktigt bra. 

HEJA NORDEN! :D

.........

x Solen skiner och fåglarna kvittrar Datum: 2009-05-11 Tid: 21:46:51

Jag hann med ett tidigare tåg hem idag, trots stressen var det definitivt värt det. Fastnade i och för sig halvvägs hem eftersom att någon bonde roade sig med att spärra vägen för min cykel, så jag kom hem lika sent som vanligt endå. Tydligen var det dags för korna att komma ut i solskenet, så de spärrade vägen med sin egen lilla vandringsstig. När jag väl krupit under stängslet och kommit över på andra sidan så rusade en hund efter mig och försökte hålla mig kvar genom att bita i mitt byxben. Den trodde väl att jag hade något ätbart med mig (eller så såg jag bara väldigt söt ut.. ha..ha..). :)
När jag kom hem vände jag i dörren, kände för att gå en liten runda och fota hästar. Det är alltid lika kul. Resultat?
There you go.


.........

x UtBILDning Datum: 2009-05-10 Tid: 13:06:48

Igår var jag med mina föräldrar på trafikskolan för att de skulle få sin handledarutbildning, så snart får ni se upp för mig på vägarna! 

Förresten, av någon anledning har jag inte framkallat bilder på en sådär fyra år, så det blev en hel del pappersbilder när jag framkallade senast. Därför var golvet helt täckt av foton igår, när jag försökte sortera alla bilder och lägga dem i ordning efter datum. Sorteringen tog mig hela kvällen, eller snarare hela eftermiddagen, men det var det värt. För nu är alla bilder insatta i sina fotoalbum, det var på tiden!

.........


..bloglovin

PRENUMERERA DU MED! :DOM MIG
Namn: Elin
Född: 12/12 1992
Bor: Skåne
Studerar: Grafisk design
Intressen: Foto, natur, illustration och redigering
Kamera: Canon EOS 400D Ritbord: Wacom Tablet, A5
RSS 2.0