x Söndag Datum: 2009-03-29 Tid: 18:01:15

Idag tillbringades förmiddagen på Familia. Jag köpte en massa kläder och hittade äntligen en handväska som jag gillade. Har dessutom velat ha lite nya kläder ett tag nu, så det var kul att hitta något att fylla ut garderoben med.
Det är förresten härligt vårväder ute, så när jag kom hem kastade jag mig på gräset med kameran i högsta hugg. ;)   

Kotte

Foton

.........

x Stallet Datum: 2009-03-29 Tid: 17:08:55

Igår var jag och fodrade på ridskolan, drog med mig kameran och exprimenterade lite med ISO-värde. Det gav lyckat resultat faktsikt, trots att det var hyfsat mörkt i stallet blev bilderna lagom ljusa. Åh, just det, jag slängde med en bild på Princilla. Henne red jag i fredags.

Stallet 
.........

x Hingstvisning Datum: 2009-03-22 Tid: 17:16:29

Nu har jag varit och fotat på stuteriet Pepino. De föder upp hästar av rasen P.R.E, och hade en visning idag av sina underbara hingstar! Fotona blev inte så lyckade, de flesta blev mörka eller hade rörelseoskärpa, men man lär ju sig av sina misstag... så bättra lycka nästa gång. *menande blick åt mammas håll*  

Stuteri Pepino
.........

x Turen vänder Datum: 2009-03-20 Tid: 18:20:29

Den här veckan har inget gått som jag har velat, det har varit min otursvecka. Men nu verkar det äntligen som om turen har vänt! Mitt objektiv som varit på villovägar är nu framme, och jag har roat mig med att fota gräs och mossa i någon timme nu, haha. Som ett litet plus kom även en bok om humlor med posten idag - ett av mina insektsfoton ska nämligen publiceras i Hemmets veckotidning i början av sommaren! :D

Bilden: Bok om humlor som jag fått från Hemmets veckotidning, fotad med mitt nya Tamron-objektiv. 


Bok om humlor som jag fick som tack :)

.........

x Otursdag Datum: 2009-03-18 Tid: 19:11:54

Här sitter jag och är deprimerad, den här dagen har gått uselt. Idag hade vi fyspass på idrotten, fick duscha i ett olåsbart omklädningsrum, stressade från IH till fysiklektionen, fick reda på att vi ska ha ett matteprov på fredag, redovisade på engelskan... och sist men inte minst stressade jag och Frida ihop ett grupparbete som ska redovisas imorgon. Jippi. För övrigt åkte vi för att hämta mitt objektiv på posten, men konstigt nog hade det inte kommit fram än (?!). Och när jag kom hem hade jag enormt sockerbegär men kunde inte ens hitta en liten kaka att tugga på. Tyck synd om mig. Nu ska jag plugga matte, hejdå.  

.........

x Jag är fångad av en stormvind.. Datum: 2009-03-17 Tid: 16:31:32

Ja, jag var minst sagt fångad av en stormvind när jag cyklade hem från tåget idag. Jag har aldrig varit med om en så stark motvind förut! Lägsta växeln kändes som den tyngsta (om inte värre), och trots att jag trampade så mycket jag bara kunde vägrade cykeln att röra sig. Jag fick t.om. cykla i nerförsbacken här hemma! Nej, usch, det var inte kul.
.........

x Grattis grattis Datum: 2009-03-16 Tid: 06:56:00

Jag gratulerar, jag gratulerar, jag gratulerar min favoritfarbror idag...! *sjunga* 8D

Grattis på födelsedagen :3

.........

x Jag kan flyga, jag är inte rädd Datum: 2009-03-14 Tid: 09:06:56

Igår var det fredagen den trettonde, otursdagen. Självklart lyckades jag ramla av hästen (vilket jag redan förutsett), men klarade mig som tur var utan ett enda blåmärke. Jag tänker visa en liten animerad illustration av hur det såg ut när jag ville åt höger och hästen åt vänster. Som ni ser har jag tallang inom konsten, men för att förtydliga är den bruna grejjen en häst, och den gröna pricken är jag.

Här ramlar Elin av Boy
.........

x Objektivjakt Datum: 2009-03-08 Tid: 20:29:35

Idag har jag ägnat dagen åt att leta objektiv, usch vad många det finns att välja mellan! Det är verkligen svårt att bestämma sig, och när man väl hittar något som man gillar så är det alldeles för dyrt. Sitter just nu och dreglar över ett Sigma 70-200/2,8, det kostar i och för sig bara strax över 7000kr, men så mycket tänker jag inte offra. För tillfället är jag istället inne på att köpa ett Tamron 28-75mm med bländarvärdet 2,8. Det är i dyraste laget, runt 3500kr, men jag tror att jag ska köpa det endå. Bättre att köpa något som man använder än något billigt som man ändå inte har någon nytta av... usch, nu blev jag plötsligt enormt fotosugen. Bästa att tänka på något annat.
.........

x Allt och ingenting Datum: 2009-03-07 Tid: 21:58:26

Här sitter jag igen, mumsar på en polkagris (som vi beställde från Gränna i onsdags) och är allmänt nöjd över att det äntligen är helg. Hemskt vad tiden går fort egentligen, det känns som om det var onsdag igår. Dessutom känns det som om det var vinter i förrgår och att jag trillade med cykeln dagen innan i förrgår. Alltså på måndagen. Men oj, så var det ju. Min elaka cykel ville nämnligen ha död på mig och släppte handtaget bara sådär när jag helt ovetandes cyklade hemåt från tåget. Jag slog i ba(c)ken och cykeln likaså, så där satt jag med handtaget i ena handen och en näve grus i andra. De senaste dagarna har mina ben varit fläckiga, typ som övermogna bananer. Dessutom fick jag plötsligt dubbla knän på ett av dem, och min hand har gjort lite sådär lagom ont hela veckan. Det har i och för sig gått över nu, som tur är, det är bara cykeln som har men efter händelsen. Men det kan den ha, den lilla mördaren.

Härliga vår :)
.........


..bloglovin

PRENUMERERA DU MED! :DOM MIG
Namn: Elin
Född: 12/12 1992
Bor: Skåne
Studerar: Grafisk design
Intressen: Foto, natur, illustration och redigering
Kamera: Canon EOS 400D Ritbord: Wacom Tablet, A5
RSS 2.0