x I morse var det 0-gradigt ute.. Datum: 2009-10-30 Tid: 16:35:57

.. fast sen blev det en riktigt härlig och solig höstdag. Bra slut på ett alldeles för kort lov. ;)


.........

x Tävlingsbidrag Datum: 2009-10-26 Tid: 15:16:42

Tänkte jag skulle delta i en liten fototävling, som anordnas av linaslillaskrivbok.blogg.se. Mitt tävlingsbidrag ser ut såhär;.........

x Blyerts Datum: 2009-10-25 Tid: 19:23:40

Idag bad jag min mamma köpa hem sådanadär proffsiga blyertspennor till mig. Var så himla sugen på att skugga med en 8B-spets, eftersom att jag råkat kika in i en väldigt inspirerande blogg.. Nåja, oavsett frågade jag alltså om hon kunde köpa en till mig, men det visade sig att.. ja.. hrm.. jag hade redan en hemma. *wops* Så här har jag gått och velat köpa den där blyertsen, så har den legat i min låda hela tiden. Haha, jag kände mig genast lite misslyckad. x) Men men, jag plockade alltså fram papper och penna och började rita. Det resulterade i en ängel, som jag faktiskt blev ganska nöjd med. Människoliknande motiv bruka annars bli sämre än sämst, haha. Ursäkta det usla fotot. Den högra vingen är egentligen inte suddig, men jag lyckades få skärpan lite fel. ;) 

.........

x Idag vaknade jag tidigare än vanligt. Datum: 2009-10-25 Tid: 13:36:28

Har du också ställt tillbaka klockan? ;)


.........

x Äntligen höstlov! Datum: 2009-10-24 Tid: 17:38:16

Nu ska jag ta det lugnt i vecka, slippa tänka på skolan.. - YEAY! Är väldigt sugen på att fota, så får se om jag drar ut på fototurné någon dag.
Tänkte bara meddela att en av Sveriges gladaste pumpor står i mitt sovrumsfönster. :) 

Pumpa
.........

x När man är glad utan att veta varför Datum: 2009-10-19 Tid: 20:49:25

Jag är på TOPPENHUMÖR! 8D .. Och fråga mig inte varför, för jag har världens skummaste anledning. Ibland har man bara ett sånt där äckligt stort leende på läpparna som vägrar att försvinna, trots att man egentligen borde vara helt trött och nere och.. hyper? Va? Vad kallade du det för det? xD Jag har PLUGGAT utan att TRÖTTNA! Jag har nog pluggat mer idag än jag gjort någonsin. Åtminstone sen jag började första året på gymnasiet. Och jag har pluggat KEMI. Av alla ämnen. Kemi. Jag har verkligen sjunkigt lågt. Men WOW säger jag bara, för jag har (intalar jag åtminstone mig själv) greppat DET! Hahahaha, UNDERBART! 8D Awimpawe, awimpawe *lejonkungen* The lion sleeps toniiight! 8D WOAWOAHHH! ;D

Ursäkta totalt förvirrat och intetsägande inlägg, med missbrukning av smilies, caps lock och felstavade utländska ord.


Konst(igt)

.........

x Blogg awards Datum: 2009-10-18 Tid: 13:01:13

Vaknade halv 10 i morse, och blev genast irriterad på mig själv för att jag inte gått upp tidigare. Vädret var nämligen som gjort för lite höstfoto! Nåja, det lär väl komma fler höstiga helgdagar. Jag längtar till höstlovet. 

Passar på att säga grattis till Nevnarien, som vann Blogg awards i kategorin foto igår. Nästa år håller jag tummarna för Isabell, som inspirerar med sina underbara bilder. :)   

 
.........

x Kaninbilder nr. 1 Datum: 2009-10-17 Tid: 09:26:18

Har jag berättat att jag inte bara gillar att fota, utan att rita också? Nej, kunde väl tänka mig det, så slarvigt av mig. Kastar in en bild på två kaniner, har många fler att visa, men tänkte att jag sprider ut dem lite så att ni slipper se alla på en gång. :)

.........

x Nu är det fredagsmyyyys Datum: 2009-10-16 Tid: 18:37:44

Jag tror att jag har tjatat den här meningen aningen för många gånger nu, men den är ju så klockren; ÄNTLIGEN HELG! ;D Den här veckan har i och för sig gått hyfsat snabbt, både igår och i onsdags slutade vi mycket tidigare än vad det var tänkt. Tänk om man kunde haft sådan lyx lite oftare, då hade jag varit överlycklig.

Jahaja, nu hör kinamaten komma körande, synd på ett inlägg som skulle bli långt och innehållsrikt (det kan jag åtminstone intala mig själv att det skulle bli). Bäst att springa till köket, annars lär det inte vara någon mat kvar till mig... hejsvejs!
.........

Vi grattuleraaar.. Datum: 2009-10-15 Tid: 14:14:52

... vi grattulerar, vi grattulerar stora Frida idaaag..! ;D- Snart går du i pension, grattis! 8]  

.........

x När man inte har något annat för sig.. Datum: 2009-10-13 Tid: 13:38:21

.. så redigerar man sönder bilder som man egentligen ska ha till fotografiska bilden. :3


På bilden: Johnny, bdb: x-JnM
.........

x Hösten är här Datum: 2009-10-03 Tid: 19:15:49

Nu märks det att hösten kommit till Skåne, inte minst på det kalla oktobervädret med regn och blåst.. brr. På bara några veckor har jag lagt märke till hur björkarna utanför mitt fönster blivit gulare och gulare, och nu har löven till och med börjat trilla av. Snart ser man väl tomten komma gående över gårdsplanen också. 
Tills dess slipper jag åtminstone sitta inne och vara rastlös, läxorna ligger på hög och bara väntar på att bli gjorda. Alltid lika roligt att plugga inför Fysikprov.. *muttra*  

.........


..bloglovin

PRENUMERERA DU MED! :DOM MIG
Namn: Elin
Född: 12/12 1992
Bor: Skåne
Studerar: Grafisk design
Intressen: Foto, natur, illustration och redigering
Kamera: Canon EOS 400D Ritbord: Wacom Tablet, A5
RSS 2.0