x Häst är bäst Datum: 2010-03-31 Tid: 23:00:17

Ridningen gick toppen idag, så glad jag är!
Med risk för att låta som en riktig liten hästnörd: Rednex ♥

.........

x En stjärna är född Datum: 2010-03-31 Tid: 16:46:14

Nu har Frida varit här och.. eh.. lekt. Spana in hennes abstrakta mästerverk!

.........

x Väderleksrapport Datum: 2010-03-31 Tid: 12:15:27

Usch vad trist väder det är idag! Grått och regnigt här nere i Skåne.. hur är vädret hos dig?
Hittade förresten ingen vårjacka igår, däremot rååkade jag köpa en ursöt svart-/vitrutig klänning. Så nu längtar jag om möjligt ännu mer till sommaren!
.........

x Nejmen se! ;D Datum: 2010-03-31 Tid: 09:58:36

Fick syn på Amandas söta inlägg häromdagen där hon skrivit om mig, så glad jag blev, tack! :D Om ni anstränger er kan ni nästan tyda vad det står på bilden nedan, annars får ni minsann kika in på hennes blogg!


.........

x Kladd Datum: 2010-03-30 Tid: 12:45:43

.........

x Plugghäst (glatt ord eller vad?) Datum: 2010-03-30 Tid: 11:15:01

Tänkte bara påminna alla som är glada över att det är påsklov att göra sin läxa. Japp, jag är en sann glädjedödare! :D Ska äta frukost nu, sen tänker jag (som Frida skulle uttryckt det) plugga satan. Historia, matte, kemi, fysik... Härmed har jag konstaterat att jag inte kommer få det långtråkigt. Jag kan till och med variera läxorna, WOHO vad kul! MVG, here I come!

Som belöning för att jag har varit duktig tänker jag sticka till Familia och leta vårjacka senare, hoppas jag hittar något kul. :)

På tal om verkligen ingenting: är det bara jag som tycker att det ser fult ut med tre punkter efter varandra? Varför gör man inte bara två? Typ.. Istället för... Jag gör alltid det i vanliga fall, bara för att det är snyggare. Haha. Onödig fakta?

 


(Obs: Snodd google-bild)
.........

x Måndagsmyys Datum: 2010-03-29 Tid: 23:44:40

Ja, du läste rätt.. måndagsmys. Det är minsann inte varje dag man kan skriva det ordet! Måndagen brukar ju i allmänhet vara den värsta dagen på hela veckan - tycker jag åtminstone.. Men nu när det är påsklov (måste upprepas) så kan man nästan kalla det för måndagsmys. Har tagit det lugnt hela dagen, inte gjort något särskilt alls faktiskt. Såg disneyfilmen Bilar hos pojkvännen, mer lördagsmys kan det väl knappast bli? Haha! ;D

Såhär skulle bilarna sett ut om jag hade gjort min version av "Bilar":

.........

x Gomorron världen! Datum: 2010-03-29 Tid: 09:39:48

Hoppade upp ur sängen halv 9 i morse, hur pigg som helst. PÅSKLOV! Känner mig positiv och glad, helt mysigt regnväder ute och jag kan sitta här utan att skämmas. Ska kanske använda mina nya skor idag (intresseklubben antecknar väl?), stövlarna tog död på mina fötter i fredags. För att inte tala om mina strumpor, jag undrar hur många par stövlarna har ätit upp vid det här laget, eller åtminstone tuggat lite hål på. Så nej, nu är det dags för vårskor!
.........

x Här var vi aktiva! Datum: 2010-03-28 Tid: 22:15:51

Oj vad jag har varit aktiv idag! Eller ja, ur bloggsynvinkel vill säga. Annars har jag väl mest varit lat och inte gjort något vettigt alls, haha.. Har nog gått igenom hela min långa lista med favoritbloggar både två och tre gånger (och den är lång), för att inte tala om hur många gånger jag kollat in på min egen blogg bara för att se om någon mer kommenterat! Ni har minsann varit flitiga idag förresten, 11 kommentarer på ett inlägg är inte fy och skam! ;D

Ni har väl inte missat Linnéas charmiga blogg förresten? Blev helt kär i det lilla lammet hon postat idag, så himla söt!

.........

x Illustrator Datum: 2010-03-28 Tid: 12:49:22

Det är något magiskt med Photoshop Illustrator. Så fort man börjar rita någon linje i det så blir man helt fascinerad över hur lätt det är att få till en bra bild - OM det inte vore för alla skumma funktioner som man verkligen inte kan begripa sig på. Så igår natt gav jag programmet ännu en chans. Jag testade, testade och testade igen. Jag förstår nog fortfarande inte mer än 0,05% av allt, men det går åtminstone framåt! Är riktigt sugen på att träna och bli bra i det, men det är så himla tidskrävande.. 

Resultatet från igår (nämen, vad otippat, en KANIN!):  

.........

x Glöm inte att ställa klockan! Datum: 2010-03-28 Tid: 00:20:56

.........

x Utställningar = fototillfällen Datum: 2010-03-27 Tid: 18:30:29

Har kikat runt lite efter hästutställningar nu, ÅH vad jag ser fram emot en bra fotosäsong! På vintern hålls det ju inte särskilt många utställningar, eller tävlingar över huvud taget, och om det görs så hålls det inomhus (vilket betyder dåliga ljusförhållanden). Så nu är jag riktigt sugen på att fota hästar!

På tal om fototillfällen, är sjukt taggad inför hingstsläppet på Bassholmen i år, ville dit förra året också men ställde in det i sista stund. Hoppas hoppas hoppas. *mamma läser det här, nananaa* Och hästmässan på Elmia för den delen, det MÅSTE bara hållas i år? Blev riktigt sur över att det inte hölls förra året, när jag äntligen bestämt mig för att åka ända till Jönköping. Tur att hingstvisningen på Pepino kompenserade det hela en aning.. Inte för att jag fick särskilt många bra bilder (det blåste halv storm och regnade från och till), men kul var det!

Har ni några planer inför fotosäsongen 2010?


Bilden är fotad på stuteri Pepino förra året.

.........

x PÅSKLOOOV! Datum: 2010-03-27 Tid: 11:58:06

Woho, LOV! Känns som om vi hade sportlov igår.. men tiden går fort när man har roligt har jag hört? ;)

Tänkte bara tacka för alla söta kommenterar jag fått på senaste tiden, jag blir på toppenhumör! Ska försöka uppdatera lite oftare dock, känner mig ganska seg för tillfället. Hm. Och mer bilder såklart! Bara text är ju så tråkigt, eller vad säger ni?

.........

x Money, money, money... Datum: 2010-03-25 Tid: 20:52:20

Någon hade gömt en skatt i min garderob! :D


.........

x Onsdag Datum: 2010-03-24 Tid: 16:48:59

Blev en kort dag i skolan idag, skönt. Ska strax till ridskolan! :D
Men först.. litteraturhistoria.  
.........

x Söndagar är alltid lika roliga Datum: 2010-03-21 Tid: 16:34:34

Idag känns det som att jag inte gjort något vettigt alls. Och nu när jag tänker efter så har jag inte gjort det heller? Haha. Blev väckt klockan 8 (woho, en halvtimme senare än igår!) av att föräldrarna stökade runt i huset - de vill komma iväg och fortsätta renoveringen så tidigt som möjligt. Trodde att det var måndag, så blev lite deprimerad, men sen kom jag på att det var söndag och blev genast lite piggare. Hoppade upp ur sängen, duschade, åt frukost, och hängde med föräldrarna till det nya huset. Väl där gjorde jag min fotoläxa (= självporträtt, usch). Sen gick jag hem, det tar väl en 10 minuter, och trixade lite med bilderna jag fotat. Resten av dagen har jag ägnat åt historialäxa, och tvättmaskin. Var tog dagen vägen?

Nu har jag så många olika saker jag vill göra att jag inte kan bestämma mig för vad jag ska börja med. Fixa bloggdesignen, fotografera, redigera bilder, rita, göra grafik och djur till stallet.se... GE MIG PÅSKLOV!



Just nu lyssnar jag på: Monster - Itchy Daze.
.........

x Gammalt VS nytt Datum: 2010-03-20 Tid: 18:35:57

Vi flyttar från detta (jättegammal bild) ...



... till detta.

 

.........

x Jag har två rum, vad har du? Datum: 2010-03-20 Tid: 11:07:07

Som ni kanske gissat av tidigare inlägg ska vi snart flytta. Det blir inte många meter, men nytt hus och nya grannar, spännande! :) Så idag satte föräldrarna igång att riva ut garderoberna från mitt blivande rum. Jag borde kanske börja fundera över tapeter?

Såhär härliga är de just nu (ganska usel bild dock, haha):


.........

x Goda nyheter! Datum: 2010-03-19 Tid: 09:13:21

Jag hittade mitt papper igår, och inte i form av någon liten grå askhög. Phu. Däremot hade det gömt sig i min mattebok, tur att man har en envis mamma som är proffs på att snoka i ens skolväska! :D

Nu ska jag plugga historia, nananaaa..
.........

x Hur klantig får man bli? Datum: 2010-03-18 Tid: 19:45:02

tisdags kväll skrev jag så att fingrarna glödde för att bli klar med en berättelse som skulle lämnas in på engelskan dagen därpå, men lyckades glömma skicka iväg den till skolan. Idag lyckades jag elda upp en stencil som jag behövde till min historiauppgift som ska vara klar imorgon. Skickligt Elin, skickligt! Plötsligt inser jag att "gör-allt-kvällen-innan-det-ska-lämnas-in-planeringen" inte riktigt fungerar som jag skulle vilja att den gjorde.. typiskt också.

.........

x D Datum: 2010-03-16 Tid: 19:14:49

~ Vi grattulerar, vi grattulerar, vi grattulerar farbror Otto idaaaaag!
Grattis på 19-årsdagen! :D

Dagen till ära jag en vers till dig fixat,
resultatet blev dåligt trots att jag länge har trixat. 
Skit samma - äsch - det blir ändå inget bra,
huvudsaken är ju att man gör Tottosen glá.
Så ja, heh, här har du denna fina.. grej,
dagen till ära har jag skrivit den till dej.

Naaaaaw. ^_____^'
.........

x Snart flyttar jag :) Datum: 2010-03-15 Tid: 17:08:46

.........

x Bilderna får tala för sig själva Datum: 2010-03-14 Tid: 21:41:20



.........

x Fotofotofotoo.. Datum: 2010-03-14 Tid: 21:21:27

Till alla er som tror att ni ser skumma ut när ni drar ut på fotorunda; no worries, ni kan inte se värre ut än vad jag gjorde idag! :'D Blev grymt sugen på att fota i det fina vårvädret, så drog på mig det varmaste jag kunde hitta och sprang ut i kylan. En av fördelarna med att bo på landet är att man kan se ut precis hur som helst utan att oroa sig för att någon ska få syn på en..

Min snygga foto-klädstil idag:

* Tofflor
* Termobyxor som inte går att knäppa i magen
* En klarblå fleece som typ.. lyser?
* En tjock jacka som är minst tio nummer för stor
* Tunna vantar, grå med gula ränder
* Hår som såg ut som jag-vet-inte-vad
* ... och - tro det eller ej - en kamera!



.........

x Lördagsmys Datum: 2010-03-13 Tid: 13:38:26

Idag tänker jag bara lata mig, känner mig riktigt seg. Filmkväll hos Frida senare, wie. :)

Ny version av gammal bild från 2008. Lär mig något nytt varje gång jag sätter mig ner och ritar, det är så KUL! :D


.........

x Ett abstrakt hjärta utan mening Datum: 2010-03-10 Tid: 20:36:42

.........

x Nionde mars Datum: 2010-03-09 Tid: 17:50:21

Varit i Lund och lyssnat på föreläsningar idag, känner mig riktigt seg nu! Dags att plugga matte... usch. Jag är verkligen otaggad. 

Fyller ut inlägget med en bild jag ritade häromdagen. :) 

.........

x In flames - Anders Fridén Datum: 2010-03-07 Tid: 16:24:02

Ja, jag är verkligen eld och lågor över min senaste upptäckt. Jag förstår inte riktigt hur det här har gått till. Jag har aldrig tyckt det var kul att rita människor, varken ansikten eller hela kroppar, och så plötsligt... Ja, plötsligt, insåg jag att det var JÄTTEkul att rita människor. Haha, så kan det gå...

Ett av mina senaste försök till illustrationer, föreställande Anders Fridén:

.........

x Bloggdesign Datum: 2010-03-07 Tid: 11:16:32

Är ganska trött på min tråkiga bloggdesign och känner för att skapa något nytt, men kodning och designskapande tar så lång tid.. och jag har annat jag också vill göra. Svårt val!

.........

x Gammalt men nytt Datum: 2010-03-06 Tid: 16:45:45

Hittade det här fotot på Katten när jag letade efter en annan bild på datorn, tyckte att det var lite.. charmigt? Dock blev bilden ganska grå när jag laddade upp den, dumma blogg.se, färgerna är egentligen klarare!

.........

x Språk har aldrig varit min starka sida Datum: 2010-03-06 Tid: 11:55:55

Konstaterande:
engelska skriver man månaderna med stora bokstäver i början.
svenska skriver man med små.
japanska skriver man varken med stora eller små bokstäver.

Trevligt att ni är så på hugget att lära mig stava, man tackar! ;D

.........

x På tal om ingenting Datum: 2010-03-04 Tid: 20:10:19

1657. Nu tänkte jag slänga in ett litet random inlägg, bara för att jag egentligen borde göra något annat vettigt men inte känner för att göra det. Logiskt va? 1658.
Idag har jag inte gjort något särskilt alls. 30 Januari. Haft en helt vanlig långtråkig skoldag, med håltimmar och meningslösa lektioner. 5 Februari. Skulle egentligen redovisat om Taoismen, men salen vi skulle redovisa i var upptagen. 15 Februari. Imorgon ska vi skriva prov i Historian, och därför är min hjärna helt inställd på onödiga datum. Jag är lite stolt över mig själv, som annars har världens sämsta sifferminne! 26 Februari. Bara för det kom jag att tänka på en sak, skriver man egentligen månaderna med stora eller små bokstäver i början av ordet? Hm. Tål att tänkas på... Tåget över Bält. Karl X Gustav. Kavallerister. Roskildefreden.. plugga plugga plugga.



Nu längtar jag till fredagsmyyys! :D
.........

x Välkommen Mikael! Datum: 2010-03-02 Tid: 18:42:13

Frida, det här ska du få igen för.
Nu har jag köpt en ny mobil! :D
.........






..bloglovin

PRENUMERERA DU MED! :D



OM MIG




Namn: Elin
Född: 12/12 1992
Bor: Skåne
Studerar: Grafisk design
Intressen: Foto, natur, illustration och redigering
Kamera: Canon EOS 400D Ritbord: Wacom Tablet, A5




RSS 2.0