x New moon Datum: 2009-11-28 Tid: 12:28:14

Såg fortsättningen på Twilight igår, New Moon. Frida och jag har varit riktigt nördiga hela veckan, och längtat till fredagen när vi äntligen skulle få se bion.
Om man nu bortser från de båda fjortisar som satt brevid oss och snackade och knappade på sina mobiler genom hela filmen, vilket störde en hel del, var den definitivt sevärd. Tycker i och för sig fortfarande att böckerna är hundra gånger bättre än filmerna, men det är nog en omöjlighet att något skulle vara bättre än den där äckligt beroendeframkallande litteraturen.. ;)  
.........

x Krz.. *tystnad* Datum: 2009-11-21 Tid: 16:13:26

Ungefär så lät vår telefon tidigare idag, och det är väl typ så vårat internet skulle låtit om det nu hade haft något ljud. Irriterande värre! Skyndar att spara inlägget medan internetet fortfarande fungerar. Tack för 13de prenumeranten förresten! :)
.........

x Helg ljuva helg Datum: 2009-11-20 Tid: 19:39:41

Cyklade hem från tåget idag, vädret var toppen och mitt humör likaså. Extremt fotosugen var jag dessutom - första gången på evigheter - och jag slängde mig över kameran så fort jag kom hem. Det blev väl inga wow-bilder direkt, men upptäckte åtminstone denna superreflexskärm; fönstret. ;3

Nu är det fredagsmyyyys!

.........

x Kompledigt :) Datum: 2009-11-16 Tid: 12:34:17

Phu, nu har jag pluggat i evigheter. Kemi är definitivt inte mitt favoritämne, men matten går väl an. Tur att en flock med småfåglar satt utanför fönstret och höll mig vaken, annars hade jag definitivt somnat, haha.   
.. Men nu: - DATORTIME!


.........

x Lördag? Datum: 2009-11-14 Tid: 14:45:13

Usch vad fel det känns att gå upp tidigt på en lördag, särskilt när man gör det för att hinna i tid till skolan. Det borde vara förbjudet att ha "Öppet hus" på helger, varför kan man inte ha det på någon vardagskväll istället?
Nåja, vi får åtminstone kompledigt på måndag, skönt! Synd bara att jag missar den fotografiska bilden, är lite sugen på att se hur resultatet blev av våran fotosession i fredags. Fotade i en liten provisorisk "studio" (= vita papper och ljus från en OverHead-apparat), med hjälp av en analog Olympus-kamera. Hoppas att mitt äpple med stora svarta ögon ska göra sig bra på bild.. 

 

.........

x En bloggares tankar Datum: 2009-11-12 Tid: 22:25:26

Man sitter och läser andras bloggarna dagarna i ända, men verkar av någon förunderlig anledning glömma bort att man har en egen… som man egentligen borde skriva liiite mer i. Fast å andra sidan, jag är ju ganska trött. Och jag har egentligen läxa att göra. Bäst att jag lämnar datorn en liten stund. Jag skriver ett inlägg nästa gång istället...

- - -

Förreten, 10 prenumeranter via bloglovin nu, woho! :D

.........

x Vaccin = biverkningar Datum: 2009-11-05 Tid: 18:01:03

Nöff nöff? Är hemma från skolan idag, sjuk av influensavaccinet. Vaknade inatt av att jag hade ordentlig feber, illamående och ont från armen upp till nacken. När jag äntligen somnade om, efter att ha vridit på mig några hundra gånger, sov jag bara ett par timmar för att vakna på nytt av att jag la mig på min arm. Något frustrerande. ^^' Nu mår jag åtminstone bättre, känner mig bara allmänt hängig och det värker lite i armen och nacken. Förhoppnignsvis är jag väl bra till imorgon. ;)

.........

x Vi grattulerar, vi grattulerar.. Datum: 2009-11-05 Tid: 18:00:12

.........


..bloglovin

PRENUMERERA DU MED! :DOM MIG
Namn: Elin
Född: 12/12 1992
Bor: Skåne
Studerar: Grafisk design
Intressen: Foto, natur, illustration och redigering
Kamera: Canon EOS 400D Ritbord: Wacom Tablet, A5
RSS 2.0