x Fotografisk bild Datum: 2009-09-21 Tid: 13:37:49

Sitter i skolan nu och försöker få rätt på mina bilder med temat "en resa".. men när man är klar så går det såklart inte att spara. Suck. Olympias datorer är SÅ bäst! *sarkasm* Bättre lycka nästa gång.
.........

x Mmm... Datum: 2009-09-13 Tid: 16:36:37

Har nyss ätit en supergod björnbärspaj, mums! På köpet fick jag "En resa" - björnbärets resa från kvisten till magen.. ja, man tager vad man haver, haha. ;)


.........

x En inblick i insekternas värld Datum: 2009-09-13 Tid: 11:06:51

Måste bara visa ett par insektsbilder som jag fotat. Inte för att de är särskilt bra, men för att de är lite småroliga. Plötsligt inser man att det nog inte är så lätt att vara insekt alla gånger... haha. x)

.........

x Back home! Datum: 2009-09-12 Tid: 18:24:07

Har just kommit hem från kusinerna, och måste bara kasta upp en bild på deras dundersöta kise. :3

.........

x Morgonstund har guld i mund Datum: 2009-09-12 Tid: 07:48:14

*gäsp* Gomorron! Nu har jag varit ute och fotat i en timme ungefär, hoppades på dimma men fick nöja mig med dagg och soluppgång. Bilder kommer senare, ifall någon blev lyckad vill säga... 
Kände mig förresten smart idag när jag drog på mig gummistövlar, "nu ska jag inte bli blöt" tänkte jag, men misslyckades ändå och mina älskade mjukisbyxor ligger nu på tork. I övrigt börjar mina fingrar vakna till liv igen efter återupplivning med varmvatten. Brr.


Tada!


.........

x Att vara steget efter Datum: 2009-09-11 Tid: 23:42:59

Ursäkta min frånvaro här i bloggen, ska försöka bättre mig.. Men nu är det äntligen fredag igen! Har varit förkyld tidigare i veckan, och sluppit skolan några dagar. Har i och för sig fått göra några kilon läxa istället, men ändå. Fotografisk bild idag, kul! Kopierade upp lite pappersbilder från negativ på lektionen, roligt att testa hur det fungerar med gammal teknik. Älskar dessutom bilder tagna med analoga kameror, mycket mer känsla än i det digitala! Fick i övrigt en läxa till måndag, "En resa" var temat, 7 bilder ska tas. Sådär lagom svårt att komma på vad man ska fota.. några idéer? Tyckte mig ha en hyfsad story som jag kunnat använda, om det inte var för att jag inte hade någon bra kamera till hands. Bilden nedan skulle annars ingått i mitt lilla fotokollage, men det är också den enda som blev hyfsad... kompaktkameror+mörker=bignono. Annars är jag faktiskt ganska nöjd över känslan i bilden nedan, och svartvitt är alltid mums, även om kvalitén inte är den bästa..  

 
.........

x Grisigt? Datum: 2009-09-03 Tid: 20:51:31

Det känns verkligen inte som att jag gör något annat än att plugga. Pluggar matte, pluggar fysikpluggar historia... you name it. Jag orkar egentligen inte skriva något nu, men slänger in ett inlägg ändå "bara för att". Hade sovmorgon till 12:20 idag, riktigt skönt! Kändes knappt som att jag var i skolan alls, och den mysiga höststämningen som rådde var faktiskt inte så dum. Man borde börja skolan vid den tiden varje dag, så att man fick sova ut ordentligt och äta lite god middag hemma (istället för skolmaten som, med tanke på utseende och smak, troligen är ämnad för grisar). Och på tal om grisar så har jag nog fått svininfluensa. Eller eventuellt en vanlig liten förkylning, men ja. Man vet ju aldrig.. 
.........


..bloglovin

PRENUMERERA DU MED! :DOM MIG
Namn: Elin
Född: 12/12 1992
Bor: Skåne
Studerar: Grafisk design
Intressen: Foto, natur, illustration och redigering
Kamera: Canon EOS 400D Ritbord: Wacom Tablet, A5
RSS 2.0