x Ett meningslöst inlägg Datum: 2010-08-31 Tid: 18:04:22

Andra ridlektionen efter sommarlovet igår, sista gången med min ridlärare. Lite trist faktiskt, men hoppas att min nya ska vara bra. :) Hästen bockade och ridlektionen gick väl sådär.. men man kan ju inte alltid vara på topp, haha. Idag har jag träningsvärk både här och där, känns skönt att komma igång igen! :D
Och på tal om ingenting så har jag beställt en ny säng idag, så nästa torsdag ska jag förhoppningsvis kunna breda ut mig riktigt ordentligt när jag ska sova! ;)

Oj, tre smiliesar i en så kort text. Ajabaja på mig, så kan vi ju inte ha det!
.........

x Kors i taket! Datum: 2010-08-29 Tid: 20:07:02

Ursäkta spammandet idag, men.. jag blev bara så nyfiken när jag såg besökarstatistiken. Någon som vet varför det idag har varit 10 unika besökare mer än vanligt? Eller är det bara ännu ett av universums mysterium..?
.........

x Jag visste väl det Datum: 2010-08-29 Tid: 18:34:26

Hahahahahahahhahahaha. Jag följde Victorias exempel och skickade frågan "Vad är glasartad.blogg.se" till 118800. Till svar fick jag; "Tänk dig att man har en framtidsmaskin som kan skapa superkvinnor och att man i den maskinen slänger in Stephen Hawkings intellekt, Miley Cyrus ögon, Selena Gomez utstrålning, Jessica simpsons bakdel och Salma Haykes spiror, då blir resultatet Elin, en fullständig 10poängare i alla avseenden."

Likheterna är slående. Hahahahah.


.........

x Låt mig presentera.. Datum: 2010-08-29 Tid: 18:19:26

.. 150 enkronor, 66 femkronor och 45 tior. Det vill säga 930 kronor i form av mynt, inte undra på att börsarna var lite tunga. Jag känner mig riiik. ;)


.........

x Ko-miskt Datum: 2010-08-29 Tid: 11:08:44

Jag hörde fåglarna kvittra och vinden vina i träden, medan mina fötter ihärdigt plaskade vidare genom det daggdränkta gräset. Plötsligt stod det en ko framför mig på stigen. "Flytta på dig", försökte jag vänligt. Ingen reaktion. "Flytta på dig", upprepade jag, den här gången lite mer bestämt. Dessvärre hände inget heller denna gång, utan kon fortsatte helt enkelt att stirra på mig sådär som bara kor kan. Jag tog upp mobilen för att föreviga den komiska situationen med ett foto, och då, då trodde minsann kon att jag tog fram något ätbart och började röra sig mot mig. Visserligen är kor inte dumma, åtminstone inte i synonym med elaka, men de är inte riktigt tillräckligt intelligenta för att förstå att det kan göra ont om en mjuk liten människa råkar få ett ganska hårt litet horn i magen. Därför fattade jag ett snabbt beslut - dags att vika av från stigen - och tog mig sen till en annan stig genom att zickzacka mellan koblajjor och taggigt björnbärsris. Japp, så såg min morgon ut. Hur såg din ut?

.........

x Ett tu tre Otto i Uppsala e Datum: 2010-08-28 Tid: 23:56:38

Just nu befinner sig min kära farbror, förebild och vän en sisådär 60 mil bort (grovt upskattat via ögonmått på Google Maps). Och där tänker han befinna sig fram till jul, ungefär. Mr Otto ska nämligen studera i Uppsala, så låt oss hoppas att han kan göra sig förstådd med sin härliga skånska dialekt.. fast vad kan gå fel egentligen, han hittade ju liksom dubbelt upp med fyrklöver i somras? Så det är no worries! ;D
Observera att det där med förebild mest lades till för att det hela skulle låta lite coolare. Jag kan ju inte ha en ocool blogg liksom. ;)

Jag känner redan hur lugnet har lagt sig över skåne.

.........

x Morgonpanik Datum: 2010-08-27 Tid: 16:14:48

Det blev en stressig morgon idag. Blev väckt ett par minuter senare än vanligt, så stressade mig igenom frukost, tandborstning och dusch. När jag väl skulle dra på mig kläderna som jag redan igår planerat att ha på mig (det gäller att tänka i förväg om man inte ska bli några timmar försenad på grund av klädbyten), lyckades jag såklart ha sönder mina nya, prickiga, tights. Jäklar. Efter lite om och men drog jag på mig ett par hudfärgade istället, och rusade ut till bilen. När vi kört ett par kilometer insåg jag att just det, mobilen låg kvar på den där flyttlådan på mitt rum. Så det var bara till att vända, trots att vi redan var försenade. För min del spelade det väl egentligen ingen större roll, jag skulle inte ha min första lektion förrän 10:10, och klockan var bara 07:40, men min kära moder blev dessvärre försenad. Tur att hon kunde skylla på sin omöjliga dotter. ;)
Nåja, jag kunde illustrerat det hela om jag varit hemma och gjort inlägget lite intressantare, men nu tänker jag vara lite social med min pojkvän istället. Tjingeling!
.........

x Mitt i prick Datum: 2010-08-26 Tid: 15:53:15

Visste ni att H&M har fått en en massa helsnygga nya tröjor? Inte jag heller förrän jag "råkade" kika in i butiken och insåg att jag plötsligt stod där med en sisådär 8 klädesplagg på armen, det måste i övrigt ha sett ganska udda ut. Efter att ha provat samtliga och insett att jag gillade allihopa, var det bara till att börja leka kräsen och plocka ut favoriterna. Det resulterade i två skjortor, en stickad tröja och en vanlig lite oversize tröja på rea. En av skjortorna hade passat perfekt ihop med ett par prickiga tights, och det är i övrigt något jag velat ha länge nu. Så inom en snar framtid tänker jag minsann införskaffa ett par sådana. ;) 
När jag väl kom hem uppstod en lite pinsam situation, när jag plötsligt insåg att oj, kläderna jag hade beställt från H&Ms hemsida för ett tag sen kom visst idag. Så det var bara till att trycka in en tröja och ett linne till i garderoben.. det börjar bli lite fullt.. Fast av någon underlig anledning verkar alla kläder bara "poff" försvinna när det är dags att hitta något att ha på sig. Någon som känner igen fenomenet?

Vänsterbilden är snodd från julia.blogg.se, högerbilden är en random bild på mig själv som utfyllnad.

.........

x Schemagnäll Datum: 2010-08-25 Tid: 17:24:09

Vår mentor säger "det här kommer bli det lugnaste året på gymnasiet", vårt schema säger "ni ska dö".

.........

x Orka(n)? Datum: 2010-08-25 Tid: 16:53:53

Cykelturen hem idag var om möjligt ännu värre än vad den var igår, jag är helt slut. Trots att jag trampade, trampade, trampade och trampade vägrade cykeln att röra sig många meter, och jag slår vad om att den hade börjat rulla baklänges i världens fart om jag slutat trampa. Saken är den att jag till slut insåg att det var hopplöst att cykla vidare, och hoppade av cykeln för att leda den hem. Trots detta tog det förvånande faktiskt inte mer än en kvart extra att komma hem idag, men det känns i mina ben kan jag lova. Hej träningsvärk!

Jag kunde inte riktigt fånga blåsten på bild, men här ser ni i alla fall hur första biten av min cykelväg ser ut. Jag ska lääääääängst bort där i horisonten. *peka*

.........

x Nu är allt som vanligt igen Datum: 2010-08-24 Tid: 15:49:34

Jag vet inte hur jag gör det, men på ett eller annat vis lyckas jag alltid cykla hem från tågstationen de få gånger som regnet vräker ner och det är sådan där extrem motvind som gör att fåglarna flyger och flyger men ändå bara står stilla i luften. Idag var en sådan dag. Till saken hör att jag inte har hundra meter, en kilometer, eller ens två kilometer hem. Faktum är att det är en halvtimmes cykeltur från tågstationen hem till mig, och då ska även poängteras att en tredjedel av vägen består av grusväg.

Så idag cyklade jag alltså, lyckligt ovetande om vad som komma skulle, hem från min första dag på mitt sista gymnasieår. Med projektarbete och diverse andra onödiga tankar surrande i mitt huvud var jag inte riktigt medveten om världen omkring mig. Av någon anledning tittade jag upp, och det var som om ett av de där stora, grå regnmolnen som hotfullt svävat över himlen plötsligt fått motorstopp och störtat framför mig på vägen. Först trodde jag att det var någon bonde som var ute och skördade så att det rök över vägen, men när jag väl närmade mig såg jag att det var en ridå av vattendroppar! Det var en ganska häftig syn faktiskt. Det tog dock inte många sekunder innan ridån kom obehagligt nära, och jag noterade i mitt bittra sinne att regndropparna kändes mer som hagelkulor än som mjuka vattenpärlor. Jag trampade på som om det gällde livet, men i motvinden rörde sig nog cykeln inte mycket fortare än vad en snigel springer. Tack och lov rullade molnet vidare där på vägen, och det hela var över på bara någon minut. Men ändå. Plaskvåt cyklade jag vidare en kilometer eller så, stövlade in genom vår källardörr, gick upp för källartrapporna (som i övrigt kunde liknas vid att bestiga Mount Everest), och kastade mig på soffan. Aaaaahh, home sweet home.

 

.........

x Om 11 timmar och en kvart Datum: 2010-08-23 Tid: 21:46:54

Plötsligt slår skolångesten till. Vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte!
.........

x Drömmar Datum: 2010-08-23 Tid: 12:54:18

Vaknade runt klockan 3 inatt, klarvaken. Ganska udda faktiskt. Som tur är, för min del, vaknade en viss Mikael också, så vi roade oss med att ligga och göra skuggfigurer på hans vägg i ett par minuter. Sen försökte jag somna igen, fast det är inte det lättaste när man känner sig hur pigg som helst, och inte heller när ens pojkvän kollar på TV och vägrar ligga still. Runt klockan 4 somnade jag igen trots allt. Sen drömde jag en helt underbar dröm om att jag blev ägare till Chic, en tidigare favorithäst på ridskolan. Snacka om att jag blev deprimerad när jag vaknade och insåg att det bara var en dröm. Fast å andra sidan ska jag till ridskolan och rida ikväll, så jag är ganska glad ändå! ;D

Dessvärre händer det inte lika roliga saker imorgon - skolan börjar igen. Suuuuck. Var tog sommarlovet vägen?

Bilden på Chic har jag snott från www.ausasrk.se.

.........

x A tiny street art project Datum: 2010-08-22 Tid: 15:03:27

Förresten, har ni varit inne på little-people.blogspot.com någon gång? Det är en ganska fräck liten (bokstavligt talat) blogg faktiskt, jag gillar idén. Särskilt den här snigeln tycker jag är ganska inspirerande, eller vad säger ni?

.........

x Söndag Datum: 2010-08-22 Tid: 14:34:12

Sitter hemma hos Mikael nu, han är iväg och jobbar så jag roar mig med hans dator så länge. Ska nog ta och spela på hans gitarr. Eller ja, spela och spela, men peta lite på den i alla fall.. ;)
.........

x Klara.. färdiga.. RITA! Datum: 2010-08-21 Tid: 21:29:54

"Hur lång tid tar det att rita en kanin?" brukar jag få höra när folk ser mina kaniner. Nu ritade jag en av de enklare varianterna och klockade det hela. 7,5 sekunder. Om vi bortser från färgläggningen som väl tog ett par minuter extra. Utmanar ni mig i snabbritning? ;)

.........

x Neonlaxrosa hustankar Datum: 2010-08-21 Tid: 11:41:54

Här sitter jag med mina lysande neonlaxrosa strumpor och filosoferar. Neonlaxrosa? Coolt ord. Coola strumpor. Yeah. Ehm ja, tillbaka till saken. På måndag lämnar vi vårt gamla hus, och jag bor här på riktigt. Just nu lever jag i världens flyttröra, hoppas att det ska bli lite bättring nu när vi inte har två hus att ta hand om längre. Mina garderobsdörrar ska åtminstone upp, och sen tänker jag visa er lite före-/efter bilder på mitt rum. Och på alla andra rum i huset för den delen, det har skett förändring kan man lugnt säga!
Annars har den här internetlösa veckan mest gått ut på att städa i det gamla huset. Jag har minsann torkat alla lister, städat bakom spisen, torkat alla köksskåp, torkat spegel och skåp på toaletten, skurat samtliga golv och rensat de flesta rabatterna i trädgården. Bara så att ni inte tror att jag har legat på latsidan eller något.

Men nu, nu ska vi snart fixa mitt rum så att det blir klart. Jag längtar! :D

.........

x Skärpning Elin! Datum: 2010-08-20 Tid: 22:16:01

Hittade det här helsnygga skärpet på H&M's hemsida nyss, vill haaa! Hoppas det finns i butik, "måste" ju endå ut och shoppa lite nu innan skolan börjar igen.. ;) Det är nog min nya hobby faktiskt, att shoppa alltså! Det kan folk inte tro när de träffar mig.. jag ser väl inte allt för klädintresserad ut. Faktum är att jag köper nya plagg lite hela tiden, men mitt sinne för att kombinera kläder sträcker sig ungefär så långt som till en T-shirt och ett par jeans. Men träning ger färdighet har jag hört..?

.........

x En äkta blondin Datum: 2010-08-20 Tid: 12:36:33

Det var någon som undrade om jag blonderat mig, med tanke på att jag har mörka ögonfransar och ögonbryn. Men nej, det har jag inte, jag har min naturliga hårfärg. Antar att gud först tänkte göra mig till brunett, men sen kom han plötsligt på att han borde ge mig en hårfärg som återspeglade mitt inre. Eller något i den stilen?

Här har ni då en vackert illustrerande bild. Hrm. Jag har (tro det eller ej) inte för vana att stå inne på toan och fota mig själv, men jag hade ju lovat fler bilder så.. vad gör man inte för bloggen? Bilden är alltså fotad för ett par minuter sen, när jag i desperat behov av bilder drog upp mobilen och tog ett par übersnygga egopics på vår nyrenoverade toalett. Det kändes inte alls udda eller så.

Citerar Otto: "Om du hade färgat ditt hår brunt hade du ju sett normal ut :O"

.........

x Inception Datum: 2010-08-20 Tid: 12:19:13

Usch vad tråkig jag känner mig för tillfället. I bloggvärlden då alltså, mina inlägg är så sjukt tråkiga! Men jag lovar, jag ska försöka bättra mig.. försöka. Inte så lätt att vara rolig minsann. Men lite mer bilder ska jag väl kunna klämma in åtminstone, om än lite intetsägande sådana. ;)

I alla fall. Igår såg jag och Frida filmen Inception, jag vet inte riktigt om jag tyckte att den var bra eller inte, den var ganska förvirrande. Känner att jag vill se filmen en gång till för att se "slutet" (ni som har sett den förstår vad jag menar, vill inte avslöja något för de som tänker se den). Fast inte på bio då, det är den inte riktigt värd.. xDBilden är snodd från google.
.........

x INTERNET! WOHOO! Datum: 2010-08-19 Tid: 12:59:50

Kom just hem efter att ha skurat samtliga golv i vårt gamla hus, och tänkte sätta mig i soffan och halvsova till någon dötråkig film precis som jag har gjort alla andra dagar den här veckan. Som tur är satte jag igång datorn "bara för att" liksom, och PLING, internetet funkade! 8D YES! Nu slipper jag sitta och försöka bota min tristess genom att göra något ännu tråkigare än att inte göra någonting alls. Hoppas ni hängde med där, det blev en lite skum mening märkte jag. Hrm. 

Ikväll ska jag dock med Frida på bio, och imorgon ska jag hem till pojkvännen, så jag lär väl vara hyfsat inaktiv ett par dagar till trots internettillgången. Och sen börjar ju skolan på tisdag.. jippi...
.........

x Snart tillbaka Datum: 2010-08-18 Tid: 14:24:23

Varit utan internet i ett par dagar nu, så snor Ottos dator i ett par sekunder för att säga hej. På måndag ska jag förhoppningsvis vara back on track. Vi hörs då!
.........

x Gammalt men nytt Datum: 2010-08-13 Tid: 12:50:40

Medan Mikael sover sött tänker jag roa mig med att skriva lite här, får ju passa på nu när jag har tillgång till internet. Tänkte fortsätta i samma stil som föregående inlägg, lite sådär lagom förberett hemma i tristessen liksom, haha. Detta inlägget skulle då handla om mitt finfina skrivbord som jag har roat mig med att måla om till vitt. Inte för att det finns så mycket mer att berätta om det, men ja.. nu vet ni vad jag har hittat på med i alla fall. Fasadlasyr fungerar alldeles utmärkt på skrivbord förresten, om ni undrade. ;)

.........

x I ♥ Min ritplatta Datum: 2010-08-12 Tid: 19:43:49

Ja, det finns ju inte så mycket annat att göra där hemma.. Tur att jag kan sno Mikaels dator och blogga nu. Mwuhaha.
.........

x Ehm.. hej! Datum: 2010-08-11 Tid: 18:52:43

Nu sitter jag hemma hos Frida och bloggar. Eller ja, faktum är att jag sitter i det nya huset och förbereder det här inlägget just nu, typ som man gör med maten i matprogram ni vet? Har nämligen inte särskilt mycket mer att göra, vädret är inte det roligaste och jag är väl lite halvt isolerad från omvärlden här för tillfället.
Såhär ser då min provisoriska datorhörna ut. Den saknar internet, ritplatta, vettigt ställe att vila armarna på (jag får typ kramp när jag har suttit här i en kvart) och är i allmänhet ganska så inspirationslös. Dessutom har jag ett gigantiskt fönster snett bakom mig där förbipasserande kan roa sig med att studera vad jag skriver. Fast där överdrev jag lite, för de lär inte ens hinna se vilken färg jag har på min tröja. Men ändå.

.........

x Vilken lysande idé Datum: 2010-08-07 Tid: 11:12:12

Jag hinner visst slänga in ett litet inlägg idag också innan jag springer iväg. Vårt hus ekar nästan för tillfället, flyttlådor lite varstans och flera stora skåp har redan gjort sig hemmastadda i det nya huset.. känns konstigt. Ska i alla fall kolla lite efter sovrumslampa (skrattanfall över misstolkning av ordet) idag, innan vi hämtar Mikael. Mamma föreslog att jag skulle köpa den så kallade "Maskrosen" på IKEA, men den kändes lite väl.. extrem.

Maskrosen (80cm i diameter!):

.........

x På rithumör Datum: 2010-08-06 Tid: 23:12:15

Nu har jag suttit och lekt i Photoshop igen, känner att jag är inne i en liten "ritperiod" så jag får försöka ta vara på allt som poppar upp i mitt lilla huvud.. ;)
Imorgon åker jag hem till pojkvännen, och vet inte om jag kommer blogga därifrån. Om inte, så är det så att vårt internet ska flyttas till det nya huset, och därmed kommer jag sitta utan det i en vecka eller två. Så om ni saknar mig beror det helt enkelt på att jag inte har tillgång till internet! Dock ska jag väl förhoppningsvis kunna våldgästa en kompis eller två och blogga därifrån. :)

Vad tycks om min.. eh.. vackra kreation? Jag misslyckades en gnutta när det gäller hyn, som ni kanske ser, men nu är jag så trött så jag orkar helt enkelt inte fixa till det. Låt oss låtsas att hon är väldigt dålig på att sminka sig.


.........

x Humörsvägningar Datum: 2010-08-06 Tid: 17:01:13

Det är väldigt vad humöret kan pendla ibland alltså! I morse var jag på toppenhumör och trallade lite nöjt för mig själv över att jag inte skulle göra något vettigt alls idag, så skönt det skulle bli. Plötsligt svängde det och nu känner jag mig istället jättetrött, har ångest över att jag inte gjort något och är helt frustrerad över att jag inte kan komma på något att göra heller. Jobbigt! Är det bara jag, eller brukar ni också känna att ni har så mycket småsaker att göra att ingenting blir gjort?

Peppar mig själv med en smilie som jag ritade igår, fast som msn vägrade att acceptera - annat än i minimalt format.

.........

x Fint besök Datum: 2010-08-06 Tid: 12:42:37

Idag startade jag dagen på det ultimata viset; jag slängde ett öga ut genom fönstret, och upptäckte en enorm ormvråk! Det tog ett tag innan jag insåg att nej, det var ju ingen ormvråk, det var minsann en kungsörn som kände för att hälsa på idag. Nu kan inget få mig på dåligt humör, haha! :D Jag vet inte om jag nämnt det tidigare, men jag är väldigt intresserad av djur och natur, så att få se en kungsörn var väldigt kul. Jag har bara sett det en gång tidigare i mitt liv; och då var jag ganska liten. Faktum är att jag inte längre är säker på att det var en kungsörn jag såg den gången för längesen, men jag var helt säker då så jag får väl lita på mig själv antar jag.. ;)

.........

x Jag börjar rensa exakt.. NU! Datum: 2010-08-06 Tid: 00:28:59

Va? Sa någon ta bort foton?!
Förtydligande: Jag har tjugoettusenåttahundratre foton på min dator, jag tror att jag borde slänga en del..?  

.........

x Outfit it is Datum: 2010-08-05 Tid: 18:49:36

Eftersom att någon efterlyste bilder på mina übersnygga outfits tänkte jag slänga in ett par här. Den vänstra hade jag på mig när jag gav mig av till stan, och den högra tröjan köpte jag idag för så lite som 49kr! :D Jag är annars inte särskilt moderiktig av mig, men jag antar att ni överlever ändå..? ;)

.........

x Onödigt vetande och.. strumpor? Datum: 2010-08-04 Tid: 23:08:01

Imorgon ska jag upp tidigt och åka in till stan, jag och Frida ska nämligen roa oss genom att springa runt (eller okej, jag tror jag föredrar att gå), kolla i butiker, och nog äta lite lunch också om allt går som planerat. :)
Under tiden som jag alltså inte sitter här och spammar er med inlägg kan ni därför roa er med att klippa sönder era strumpor, hade jag tänkt. Såg nämligen den här helsköna frisyren på blogg.se's startsida, kolla in den hos lovelipop.se vettja! .. och jag som trodde att alla tjejer med snygg 'knut' på huvudet hade tjockt hår, snacka om att jag känner mig grundlurad. De med stooora 'knutar' har väl helt enkelt bara extra stora fötter? Eller vad tror ni? ;).........

x "My cassette player" - Lena Datum: 2010-08-04 Tid: 21:14:22


.........

x Byebye åker hejhej skog Datum: 2010-08-04 Tid: 16:27:25

Om en dryg vecka sitter jag inte längre i min trogna lilla hall och bloggar, utan nu är det faktiskt dags för mig och min familj att flytta in i vårt nya hus! Om ni har missat det så ska jag alltså bara flytta några hundra meter, så det blir ingen större förändring men ack så spännande ändå. ;) Mina föräldrar har slitit hela sommaren med att få det nya huset inflyttningsbart, och nu börjar det alltså arta sig! :D.........

x Woho, man tackar! Datum: 2010-08-04 Tid: 15:39:02

Jag måste säga att jag blev positivt överraskad när jag kikade in idag, hade verkligen inte räknat med så många kommentarer på förra inlägget! Åh vad kul, man blir ju riktigt peppad! :D Det verkar som att marioteten föredrar lite blandat bandat, så jag får väl fortsätta på den vägen.. ;) Kom gärna med ännu fler idéer förresten, det uppskattas!

.........

x Jag vill veta DIN åsikt! Datum: 2010-08-03 Tid: 19:35:44

Nu har jag suttit här och funderat lite över vad min blogg ska handla om. Vad vill ni egentligen läsa mer om? Foto, illustrationer, mitt vardagsliv, kläder.. något helt annat, eller helt enkelt en kombination av allt? Din kommentar på det här inlägget hade varit guld värd! :D Du får mer än gärna passa på att ställa frågor eller ge förslag på något jag kan ta upp och skriva om, det hade bara varit kul.

Hoppas nu inte att detta ska bli helt pinsamt och jag inte får en enda kommentar, haha. Jag har ju trots allt inte sååå många läsare..

.........

x Redigeringsfunderingar Datum: 2010-08-02 Tid: 22:41:19

I brist på annat att göra rotade jag fram en gammal bild ur gömmerna och lekte lite med den i photsohop. Jag kan inte säga att resultatet blev särskilt revolutionerande, men jag la å andra sidan inte direkt ner någon själ i det hela.
Medan jag satt där och grejjade funderade jag i alla fall över det här med att manipulera bilder. Snacka om att man kan låtsas vara duktig på att fotografera bara man är lite skillad på redigering! Kan riktigt se framför mig hur en känd fotograf tar en halvkass bild och sen redigerar den i photoshop till ett riktigt utställningsobjekt. Varför kallas man få proffsfotograf och inte proffsredigerare? Det gör mig irriterad, av någon anledning. Känns som fusk ju! Fast å andra sidan, why not? Redigerat bilder har man ju gjort ända sedan mörkerrumstiden..

Före:Efter:

.........

x Uppdraget misslyckades Datum: 2010-08-02 Tid: 21:23:13

Det tog inte många minuter innan jag insåg att några hundra blodtörstiga mygg tillsammans med ljudet av en enorm gräshoppa inom några meters avstånd tar död på vilken kreativitet som helst. Så nu sitter jag här, extremt uttråkad utan några bra idéer alls. Suck.
.........

x Vill.. fota.. nu! Datum: 2010-08-02 Tid: 21:05:35

Det var längesen jag fotade något bara för att det var fint, faktiskt längesen jag var kreativ på något vis alls nu när jag tänker efter. Ni kanske har märkt det? Eller så har ni inte det, men ja.. så är det i alla fall. Just nu känner jag bara för att plocka fram ficklampan och gå ut och fota blommor, snacka om desperat? Men vänta nu lite. Det kan man ju göra? Typ? Lätt jag ska testa! *springer ut*

.........

x Otto är packad Datum: 2010-08-01 Tid: 23:27:57

.. men han har inte hållit låda (ha.ha..) - det fick räcka med ett stort, tungt och otympligt skåp som vi hjälptes åt att flytta till det nya huset idag. Om en vecka däremot tänker åtminstone jag hålla låda, för då ska här flyttas som bara den! ;D

.........

x GÄÄÄÄSP Datum: 2010-08-01 Tid: 12:22:29

Jag vaknade med ett ryck och tittade mig yrvaket omkring, sen suckade jag lättat, vände mig om och somnade på nytt. Haha, ja, snacka om mardröm jag drömde inatt! Var verkligen helt säker på att mitt nya rum hade blivit helt misslyckat och att vi redan hade flyttat. Gissa om jag blev glad när jag insåg att det inte var verklighet? Det roliga var att rummet var jättestort i drömmen, men jag fick ändå inte plats med både säng, piano (!?), bokhylla, TV och skrivbord, och då blev jag typ jättesur? Snacka om bortskämd unge.. ;D

Låttips:
Gives you hell - The All-American Rejects
.........

x Frida ♥ Elins mobil = Sant Datum: 2010-08-01 Tid: 00:53:40

Ni som undrar vad jag hittar på om nätterna, här har ni det glamourösa svaret:Proffsfotograf: Frida
.........


..bloglovin

PRENUMERERA DU MED! :DOM MIG
Namn: Elin
Född: 12/12 1992
Bor: Skåne
Studerar: Grafisk design
Intressen: Foto, natur, illustration och redigering
Kamera: Canon EOS 400D Ritbord: Wacom Tablet, A5
RSS 2.0