x Gonatt! Datum: 2011-02-28 Tid: 21:57:53

Tänkte bara meddela att jag fortfarande lever. Eller ja, egentligen är jag helt död. Av utmattning.
.........

x Stallet nästa! Datum: 2011-02-28 Tid: 18:01:42

Snart ska jag till ridskolan och kämpa med ett köttätande fjordingsto. Det ni.



Simsalabim så har jag plockat fram ett gammalt foto av mig på en häst (LH ♥)!
.........

x Läxigt värre Datum: 2011-02-28 Tid: 13:04:23

Nu sitter jag och gör skolarbete. "Fy vad tråkigt" tänker ni nu, men faktiskt är det inte så tråkigt som det låter. Jag ska nämligen göra ett läromedel för 6åringar i Flash! Har suttit en stund nu och spelat in min egen röst när jag säger "hus", "katt", "sko" och andra korta små ord. Lagom roande, haha.

Såhär ser startsidan ut för mitt lilla "spel".


.........

x Söndagsbild Datum: 2011-02-28 Tid: 11:31:37

För ett par dagar sedan blev jag ombedd att rita av ett foto, vilket jag har gjort nu. Ärligt talat är jag faktiskt inte helt nöjd, tjejen är sig inte riktigt lik och jag failade hårt på öronen. Men å andra sidan.. den är ritad en söndagskväll. Hur kreativ känner man sig egentligen då på en skala? Nej jag ska nog vara ganska nöjd ändå, nu när jag tänker efter.


.........

x Lite mer svammel Datum: 2011-02-27 Tid: 19:28:31

För att släta över mitt skämmiga inlägg om korv tänkte jag bara önska er alla en härlig söndagskväll! Haha, nästan som att skriva två motsatsord. Härlig. Söndagskväll. Fast å andra sidan... jag ska ju inte till skolan imorgon.

Skadeglädje är den enda sanna glädjen. ;)

.........

x Korv, rätt och slätt Datum: 2011-02-27 Tid: 18:52:53

Jag: "Jag har prestationsångest, jag vet inte vad jag ska skriva om på bloggen!"
Mikael: "Ta ett foto och skriv om det."

Sagt och gjort. Jag kände mig lite som en storbloggerska när jag skrek "STANNA DÄR NI ÄR!" till mina föräldrar och kastade mig framför dem i kön till den utsökta stekta korven som vi skulle ha till kvällsmat. Med kameran i högsta hugg tog jag en bild över vår måltid. Eller okej, över halva vår måltid, vi åt lite blomkålsstuvning och knäckebröd också. Riktigt avancerat, jag vet. I alla fall; kan ni något annat än att beundra min pappas estetiska sida? Kolla så omsorgsfullt han har lagt upp korvbitarna på fatet! Liksom i en ring sådär; en kryddkorv, två falukorv, en kryddkorv, två falukorv, en kryddkorv... och så pricken över i:et - två korvbitar lite checkt placerade sådär i mitten av cirkeln. Ack vad vackert. Man blir nästan lite tårögd. 

Ehm ja, det var väl det jag hade att säga.



Ingen som tycker lite synd om mig som sitter och skriver inlägg om korvar? Ingen?

.........

x This is me och mina kaniner Datum: 2011-02-26 Tid: 18:44:20

.........

x Före och efter Datum: 2011-02-26 Tid: 15:10:15

Visst är det en fräck grön färg husets förra ägare hittat och använt på källarväggarna? För ni måste väl ändå medge att den är ganska cool? Lite vågad sådär liksom. Dessvärre är vi i min familj inte riktigt lika vågade, så nu har vi fattat penslarna och gjort källaren grå och vit. Lagom neutralt sådär.

Bortse från från att bilderna är sämre än sämst och att jag pimpat efter-bilden med blå plast och limegröna foppatofflor.

.........

x Konsten att skriva om ingenting Datum: 2011-02-26 Tid: 10:39:18

Idag tänker jag konstatera att;

- Det är tråkigt väder.
- Mitt hår är skitigt.
- Mina tänder däremot är ytterst rena.
- Min säng är nybäddad.
- Jag tror att jag använder semikolon fel.
- Jag har verkligen ingenting att skriva om i bloggen.


.........

x Wroooom Datum: 2011-02-25 Tid: 17:59:33

Gissa vem som har glömt boka tid till nya körlektioner nästa vecka? Duktigt Elin, du hade ju bara en hel vecka på dig! Detta får mig osökt att tänka på den där gången när Frida var hemma hos mig och fick syn på min övningskörningsskylt som pappa så fint placerat på kylskåpet.

Frida: *peka på skylten* Övningskör (uttal: som i att öva på sjunga).
Jag: Eeeeh, nej? Övningskör (uttal: som i att köra bil).

Jag kände mig lite som en besserwisserskämtförstörare när jag efter en halv sekund insett att Frida såklart skämtade. För riktigt SÅ blond är hon faktiskt inte, tro det eller ej.

.........

x Blogg.ses startsida! Datum: 2011-02-25 Tid: 15:22:06

Vänta nu här lite. VA? Jag tyckte väl att jag hade fler besök än vanligt! Tusen tack till dig, vem du nu är, som har tipsat om mig så att jag har hamnat på blogg.ses startsida! :D Det var väl det sista inlägget jag trodde skulle bli nominerat också.. hahahaha. Nu måste folk tro att jag ritar som en kråka. X) Fy vad glad jag är!



.........

x Damdidududuu Datum: 2011-02-25 Tid: 14:43:15

Jag vill lära mig något nytt på gitarren, men kan inte komma på något bra och Mikael är inte hemma så jag kan inte tvinga honom att tipsa mig. Suuuuuck. Vill lära mig något nytt NU!

Under tiden som jag är gnällig kan ni få lyssna på några låtar som är mina favoriter för tillfället, snällt va?



1. The Calling - Adrienne
2. Flipsyde - Angel
3. Bloc Party - Hunting for witches
4. The Birthday Massacre - Looking Glass
5. Timbuktu m.fl. - Mammas gata
6. Will Young - Leave right now
7. Damien Rice - Rootless tree
8. Incubus - Anna Molly
9. Jason Mraz - Wordplay
10. Linkin Park - In the end
11. Von Benzo - Bad father, bad son
12. Bruno Mars - Just the way you are
.........

x Beslutsångest Datum: 2011-02-24 Tid: 21:45:50

Här sitter jag med tandkrämssmak i munnen och väger noggrant sova mot att sitta uppe. Ett tufft beslut faktiskt. Nästan lika tufft som den här bilden är fin.



.........

x Min dag Datum: 2011-02-24 Tid: 17:55:53

Nu till mitt otroligt intressanta privatliv, som Alexandra önskade höra lite mer om. Eftersom att jag har gjort så många saker idag är det lika bra att vi drar det hela i punktform, eller vad säger ni?

Idag har jag;
1. Vaknat klockan halv 10 pigg som en lärka. Fast där ljög jag, jag var sjukt trött. Men vi kan ju låtsas.
2. Tryckt i mig en rostad ostbulle (japp, jag är kungen av brödrost!).
3. Gått en runda och nästan spytt lite på kuppen. Huvudvärk + promenad = dålig idé.
4. Blivit fåglarnas BFF efter att jag hällt i kopiösa mängder solrosfrön i fågelautomaten. Det är en automat som automatar frön då, inte fåglar. Fast det hade varit fräckt med en automat som automatade fåglar. Fast den hade nog kallats för kattautomat då (jag vet, jag är fyndig).
5. Städat hela huset och sjungit högt till låten "Alla vill till hemmelen men få vill ju dö". På bred skånska då, såklart.
6. På tal om sjunga så har jag duschat. Fast egentligen sjunger jag inte i duschen, jag förstår inte hur man kan göra det? Då drunknar man ju typ?
7. Rostat en bulle till.
8. Tittat på Stylisterna på kanal 5 play.

Däremellan har jag kollat mobilen var femte minut. Man vet ju aldrig om man har missat något sms! Fast jag är inte så poppis som jag tror så jag fick bara ett enda på hela dagen. Och det vad Frida som skrev att vi inte kunde träffas imorgon. Great.
Dessutom har jag loggat in på blogg.se varannan minut. Bara jag som tittar på min egen blogg sjukligt många gånger per dag? Jag vågar knappt visa er statistiken för alla mina besök, det är ju pinsamt. Men å andra sidan.. det bjuder jag på;



Det röda är alltså antalet sidvisningar, vilka jag får lite hjälp med att fylla på, men majoriteten fixar jag nog faktiskt själv. Och jag är inte stolt över det. Eller jo, lite.
.........

x Ser ni vem detta är? Datum: 2011-02-24 Tid: 17:23:52



Nej, kunde väl tänka mig det, haha. Bilden föreställer såklart Isabella som driver sin sjukt inspirerande blogg tinkerbella.blogg.se! :D
.........

x Efter tolvslaget Datum: 2011-02-24 Tid: 00:20:28

Ikväll kliade det i min ritfingrar (rit som i rita då, inga riter här inte) igen, så jag fattade pennan och började kladda på en ny bild. Dock är jag inte riktigt klar än, men den lär väl poppa upp på bloggen någon gång imorgon! Eller jag menar idag, såklart.  

Som ni ser missbrukar jag lager. Jag älskar lager. Särskilt kylskåpslager, där kan man hitta kiwi. Sugen på kiwi. Jättesugen. Kiwi är gott. Mums.  

.........

x Smaskens! Datum: 2011-02-23 Tid: 17:55:33

Eftersom att jag har dragits med en jobbig huvudvärk hela dagen tyckte jag att jag var värd en god efterrätt till lunch. Slängde ihop digestivekex, yoghurt, kiwi och mandlar i ett glas och VIPS så mådde jag mycket bättre! Lätt bästa kuren mot huvudvärk på länge, klår alla piller med hästlängder. ;) Eftersom att jag vet att jag har en nyfiken mamma som läser så tänkte jag bara tillägga; det var såhääääääär mumsigt, mmmmmmmmmmh.

.........

x Före/efter Datum: 2011-02-23 Tid: 14:12:45

Åh, just det, jag har helt glömt bort att visa den uuursnygga makeovern i vår trädgård! Tyvärr har jag inget program att skapa animationer i för tillfället så ni får hålla er till godo med två bilder. 
Det ska såklart inte se ut såhär, tydligen var det klippt fel både här och där i buskarna så mina föräldrar var så illa tvugna att fixa till det. Hoppas att trädgården kommer se liiite finare ut till sommaren i alla fall. Annars gråter jag. Haha. Och nej, vi ska inte forstätta ha turkos grund till huset och tanken är att det ska bli helt vitt runt fönsterna. Don't worry!

Före:


Efter:
.........

x Så glad! Datum: 2011-02-23 Tid: 09:31:28

Kolla vad man möts av när man kikar in hos Linnea idag! Åh vad kul, tack!
Klicka på bilden för att komma till inlägget.


.........

x Bara vanligt vatten Datum: 2011-02-22 Tid: 22:36:09

Minns ni inlägget om vårt myspysiga vatten? Kanske inte. Aja, det jag tänkte säga var att imorgon kommer det en gubbe och väcker mig på morgonen för att ta ett litet vattenprov. Vi (okej, jag ska inte ta åt mig äran, mina föräldrar*) har nämligen klorerat och grejjat nu så förhoppningsvis är allt som det ska! Vi får väl se. Fortsättning följer.. dududuuuu.

Bilden kanske ger er flashbacks? Inte? Glaset till vänster innehåller alltså drickbart stadsvatten och det till höger innehåller vårt vatten. Okänligt (?) brunnavann, med andra ord. Ni får medge att man inte blir särskilt sugen?



Det jag egentligen ville komma fram till var att jag måste lägga mig nu. Gonatt!
.........

x Rita rita liten krita Datum: 2011-02-22 Tid: 20:24:07

Satt och kikade runt lite på några av de modebloggar jag följer och blev sugen på att rita. Sagt och gjort. Tack Linnea för att jag fick sno ditt utseende! Eller ja, fick och fick.. jag har ärligt talat inte frågat men jag får hoppas att det var okej. ;)

Bakgrunden har jag faktiskt bara snott rakt av och fixat lite med i photoshop, fy vilken hemsk människa jag är!

.........

x Ja, vad säger ni? Datum: 2011-02-22 Tid: 10:44:22



Jag vill veta allt, allt, allt! Tycker ni det är bra att det inte är så mycket text utan mer bilder, eller vill ni att jag ska skriva mer? Ska jag visa upp fler foton eller illustrationer, eller ska jag kanske ösa på med bilder på mig själv? Kanske har du någon helt ny idé? Allt är välkommet! ;D
.........

x Joppigt Datum: 2011-02-20 Tid: 17:53:33

Som sagt var jag ute och gick en sväng (en ganska lång sväng) vid havet idag med min faster, farfar och Joppe. Jag passade på att fota sötnosen lite. Inte farfar då.





.........

x Våren here I come Datum: 2011-02-20 Tid: 17:42:08

Kolla in vad jag hittade i trädgården! Årets första Vintergäck för min del, vårstämning säger jag bara! Stackars Otto och Ida som har flyttat upp till Uppsala och fortfarande har snö. Ni känner väl mitt medlidande? Öhöhöö.

.........

x Goddagens Datum: 2011-02-20 Tid: 15:15:00

Den här dagen har jag spenderat ute i det finfina vädret! En lång runda i skogen + en lång runda vid havet = en trött Elin. Jag ska bara hämta mig lite, sen kommer här ett inlägg till. Tills vidare får ni nöja er med en bild på mig själv i egen hög person, det är å andra sidan inte så dåligt det heller!


.........

x Eric Saade Datum: 2011-02-19 Tid: 21:26:01

Ni håller väl koll på melodifestivalen? Alla bra låtar ni vet.. hrm.. inte. Aja, tänkte bara gratta Eric som gick vidare till Globen! :D För er som inte vet det så har vi gått på samma skola i en liten by där alla kände alla, så det är riktigt kul att det går bra för honom, jag håller såklart tummarna!



Bilden är snodd härifrån.
.........

x Slemmigt Datum: 2011-02-19 Tid: 20:02:12

.........

x "Back to the future" Datum: 2011-02-19 Tid: 12:54:29

Har varit ute och sprungit och är ytterst nöjd med mig själv, därför bjuder jag nu på några fräcka bilder jag hittat hos irinawerning.com. Så häftigt projekt, jag vill ocksåå (och jag ska, någon gång, har jag besämt)!






.........

x Ni missar väl inte? Datum: 2011-02-18 Tid: 19:57:44



Börjar NU! IIIIIIIIIIIIIH! *fjortisskrik* (Länk)
.........

x Ljuset i tunneln kan vara ett tåg Datum: 2011-02-18 Tid: 17:06:10

Nu lyssnar jag på Vanilla Twilight - Owl City, tänker på hur längesen det var jag hörde den låten och myser lite för mig själv under en filt. Mmmh, sportlov! Känns riktigt, riktigt, riiiktigt skönt.

Det firar vi med en usel mobilbild från tågspåret idag! Ni märker inte alls att jag har brist på foton hoppas jag? ;)

d
.........

x Komplexa och polära Datum: 2011-02-17 Tid: 19:31:29

.........

x Frisyr och smink, check Datum: 2011-02-16 Tid: 18:04:57

Gissa vem som har beställt tid för håruppsättning och sminkning till balen? ;D Jag tyckte att testuppsättningen som min frisör gjorde idag blev riktigt bra, med tanke på att hon slängde ihop den på ett par minuter och att mitt hår kommer vara lockigt på baldagen. Det kommer säkert bli hur fint som helst! På andra sidan har jag förresten en söt liten fläta, jag tänkte att ni var väldigt intresserade av att veta liksom, haha.

.........

x Bal(lt) Datum: 2011-02-15 Tid: 19:42:31

Sitter och letar på google efter några fina håruppsättningar, imorgon ska jag nämligen till frisören och se om vi kommer fram till något snyggt inför balen! Spännande! För er som inte känner till det är det alltså avslutningsbalen på gymnasiet jag snackar om, den är inte förrän i Maj men man får vara ute i god tid. ;)

Så ja.. det var väl det jag hade att säga. Ehe.
.........

x Dagens fundering Datum: 2011-02-14 Tid: 21:29:48

Visst är det konstigt att allt som är jättetråkigt plötsligt blir roligt när man borde göra läxa?



Bild på mig och Jaakko från sommaren 2009, tiden går fort när man har roligt! .. jag menar.. tråkigt.
.........

♥ Älska mer, så att säga Datum: 2011-02-14 Tid: 18:48:32

.........

x Naglar. Datum: 2011-02-13 Tid: 22:59:59

Har ni kikat på blogg.se's startsida på senaste tiden? Om inte så tänkte jag tipsa om det här inlägget (bilden är snodd därifrån), jag diggar nämligen idén med att stämpla sina naglar! Det är bud på att köpa ett set från Konad, men jag är inget större fan av nagellack i vanliga fall så det känns väl lite onödigt.. men ändå.. SÅ sugen! Är det någon gång som jag ska börja måla minga naglar så är det väl nu?

.........

x Kvällen är räddad! Datum: 2011-02-13 Tid: 19:24:07

.........

x Det var en gång... i skogen. Datum: 2011-02-13 Tid: 17:01:58

.........

x Efter en körtur i det fina vädret Datum: 2011-02-13 Tid: 16:00:14

Kikade in hos Sanna och möttes av det här söta inlägget, tusen tack! :D Tyvärr begrep jag mig inte riktigt på ditt kommentarsfält (det är väl inte utformat för blonda antar jag) så jag hoppas du ser det här inlägget istället, haha. Får passa på att tacka för din kommentaren på det förra inlägget också när jag ändå är igång, så glad jag blir!


.........

x Söndagskris? Datum: 2011-02-13 Tid: 01:06:31

Nu tänker jag visa er en av de fulaste bilderna jag ritat på länge, men har man inget vettigare att ladda upp så. Ja, jag la ner en del tid på den jäkla hjorten och den kunde inte ens ta och bli snygg. Sur är jag. Haha.

Fotar du en hjort med blixt i motljus lär det alltså se ut ungefär såhär. Med andra ord; fota inte hjortar med blixt, det kommer bli misslyckat. Gonatt! 

.........

x Snart eee deeeet.. Datum: 2011-02-11 Tid: 09:49:41

Snart samhällskunskap, sen svenska, sen HELG! *längta*
.........

x Det gäller att prioritera Datum: 2011-02-10 Tid: 19:01:55

Just nu väljer jag mellan att plugga inför provet i etik imorgon (tråkigt), plugga inför provet i teknikutvekling på onsdag (tråkigt), plugga inför matteprovet på fredag (tråkigt) och att träna lite på att spela gitarr (roligt). Hmm... vaaaad ska jag göra......

.........

x En solskenshistoria Datum: 2011-02-09 Tid: 17:31:06

Tro det eller ej, men idag har jag varit riktigt flitig! Jag har diskat och städat och pluggat teknikutveckling och räknat matte och gjort projektarbete. Dessutom har jag hunnit med att gå en runda i det superfina vädret, och fotat och spelat gitarr har jag också gjort! Hemskt vad lång dagen blir när man kommer upp redan klockan 8 och inte nördar sig framför datorn. Eller så har det något att göra med att jag hade fruktansvärt långtråkigt, jag vet inte riktigt alltså... ;)

.........

x BRUUWMBRAKPIIP Datum: 2011-02-09 Tid: 08:28:24

Det klampas och det sågas och det borras. "Jippi, ledig dag!" tänkte jag. Fast nu kom elektrikern och jag blev av med min sovmorgon och lär vara utan ström halva dagen. Roligt! Inte. 
.........

x Rådjursbesök Datum: 2011-02-08 Tid: 14:39:57

 

Tänk er att ni kommer in i köket och det står ett rådjur med ett stort rött äpple i munnen och tittar på er genom fönstret. Det ser ut lite som den där grisen man alltid har på julbordet i tecknade filmer, ni vet? Det hände mig idag, tro det eller ej. Jag lyckades faktiskt ta en bild av det hela, som ni ser är den usel på grund av att jag kastade upp kameran och klickade samtidigt. Typ. Eller så beror det på att jag skrattade så att hela armen skakade... söt var hon i alla fall! Faktiskt hade hon ett par kompisar med sig också, men de fastande inte på bild.


Bildbevis på att rådjur visst kan få in ett helt äpple i munnen;


 

 

.........

x Flyg lilla fågel flyg Datum: 2011-02-07 Tid: 22:42:28

Slängde ihop en söt liten uggla under tiden som jag hämtade mig från en lyckad ridlektion. Den illustrerar väl lite hur jag känner mig just nu, haha. Bortsett från det söta då, för särskilt söt känner jag mig inte i min cerisa morgonrock och mitt platta, blöta, hår tillsammans med ett par neonrosa strumpor. Trött däremot, det känner jag mig. Gonatt! :D
.........

x Bättre sent än aldrig Datum: 2011-02-07 Tid: 18:06:13

Sådärja, här har ni mig i lördags! Mamma får ta åt sig äran för det vackra fotot. Jag passar på att leka fjortis och rita på bilden, galet vad mycket snyggare man ser ut med en svart ruta i fejset alltså! De där fjortisarna vet vad de sysslar med!

.........

x Vänta vänta vänta Datum: 2011-02-07 Tid: 15:29:37

Här sitter jag i skolan igen. Det känns nästan som att jag har fler hålor än lektioner nu för tiden, faktum är att det inte bara känns så utan faktiskt är så. Idag har jag till exempel haft en och en halv lektion, vilket innebär två och en halv lektionstimmar håla. Mysfaktern på detta är, på en skala ett till tio, noll. Åtminstone när man som mig måste sitta kvar och vänta i skolan. Det hade ju varit en annan femma om jag hade kunnat komma hem när vi slutade klockan två idag, då hade mysfaktorn blivit lite högre vill jag lova. Men nu är jag trött, har huvudvärk, är hungrig, uttråkad och gnällig. NU VILL JAG HEM!
.........

x Jaha.. Datum: 2011-02-06 Tid: 18:25:21

Såhär busig känner jag mig nu. Eller inte. Okej, jag erkänner, jag har verkligen ingenting att skriva om. Men.. fint väder idag! Ganska mörkt nu i och för sig. Hm.

.........

x Äntligen hemma! Datum: 2011-02-04 Tid: 20:03:28

Tror ni inte att jag har glömt alla sladdar till min kamera i skolan? BRA ELIN, BRA! Det blir alltså inga nya fräscha bilder i bloggen förrän tidigast måndag. Skit. Dessutom skulle jag ha varit hemma klockan 2 men kom inte hem förrän halv 7 på grund av glömt busskort. Vissa dagar vill man helst bara hoppa över!

Nu ska jag lugna mina nerver genom att kolla lite på Let's dance tillsammans med mina föräldrar - nuu eeee deeet, fredagsmyyys!

.........

x Någon gång ska man ha tur! Datum: 2011-02-03 Tid: 19:24:47

Idag har jag gjort ett av mina bästa klädköp på väldigt länge, nämligen en KJOL! Galet, jag vet. Men det som är galnast av allt är att jag har kunnat rota fram ett par gamla tröjor som faktiskt matchar, som till och med ser riktigt bra ut ihop med denna midjehöga kreation. Sjukt. Det är nästan så att jag längtar tills jag ska få dra på mig min gamla-randiga-grej-med-puffärmar-som-jag-aldrig-trott-att-jag-skulle-ta-på-mig-igen! Haha. Jag säger det än en gång; galet!

Kjolen är förresten från H&M, glömde helt bort att skriva det.

Här har ni en bild på hur den ser ut. Jag skäms lite över att jag inte orkat fota själv utan snott bilden härifrån, men jag ska försöka ta en egen bild på lördag! Jag lovar!


.........

x Med kameran runt halsen Datum: 2011-02-02 Tid: 21:33:16

Åh vad jag blir frustrerad när jag kollar på de här fräcka kameraberlockerna! Ett kamerahalsband är nämligen något jag har velat ha länge, men ack så svårt det ska vara att göra en berlock i size större! Jag vill såklart att min kamera ska synas när jag har den runt halsen, dessa småttingar kommer ju ingen lägga märke till..  ;) För att inte tala om märket - Canon?! Vad tänker folk med egentligen..? *blink blink*

Bilderna är tagna härifrån; 1 2 3 4 5


.........

x Muums, fågelfrö! Datum: 2011-02-01 Tid: 19:04:52



Hur fräck är inte den här fågelautomaten? Man fäster den på fönsterrutan med en sugpropp, lätt en av favoritjulklapparna förra året. Finns det något mysigare än att bli väckt av morgonpigga små blåmesar? Haha, ja, kanske.. Men i alla fall! Bilderna är såklart fotade genom fönstret, så ni får ursäkta att kvalitén är ganska usel.



.........






..bloglovin

PRENUMERERA DU MED! :D



OM MIG




Namn: Elin
Född: 12/12 1992
Bor: Skåne
Studerar: Grafisk design
Intressen: Foto, natur, illustration och redigering
Kamera: Canon EOS 400D Ritbord: Wacom Tablet, A5




RSS 2.0