x Mmm.. Datum: 2010-10-31 Tid: 12:31:29

[12:25:50] ♬ Mikael♪: jag vill skriva ett inlägg på min blogg men jag har inget att skriva :C
[12:25:56] Tutzu Mjatto: xD
[12:26:10] Tutzu Mjatto: du kan ju skriva att du åt upp mikaels godis
Jag: "Jag vill skriva ett inlägg på min blogg men jag har inget att skriva :C"
Otto: "Du kan ju skriva att du åt upp mikaels godis"
-
Sagt och gjort. Idag har jag alltså hunnit göra följande; stört Mikael, duschat, stört Mikael igen, borstat håret, stört Mikael en tredje gång, av misstag skrivit till någon random människa på Mikaels skype, ätit upp Mikaels godis och berättat för Otto att jag ätit upp Mikaels godis. Japp, jag har hunnit med mycket! Dessutom har jag ställt tillbaka klockan och berättat för Mikael att han kan sova en timme längre idag, snacka om god gärning.
.........

x Lov ljuva lov Datum: 2010-10-30 Tid: 14:52:42

Nu hoppar jag snart in i en bil och swischar iväg till Mikael, yeay! :D
Kastar in en bild från igår som utfyllnad, så har ni något att skratta åt en liten stund.

.........

x Lättroad är vad jag är Datum: 2010-10-29 Tid: 22:37:21

Lyssnar på: Breakeven - The Script

Hahahahaha. Är det tillåtet att ha så dålig humor som mig egentligen? Jag tycker bara att Ana Gina är så himla skön, snacka om att ha självförtroende! :D Nörd som jag är var jag såklart tvungen att kolla på hennes nystartade TV-program, särskilt nu när Kissie skulle vara gäst. Och jag lovar, det var inte bortkastad tid! Jag kunde inte sluta flina för mig själv när jag hör den här delen av konversationen;

Kissie: Jag är expert på World of Warcraft.
Ana Gina: Kan du berätta lite om wow?
Kissie: Det är ett rollspel, man kan typ vara alv och.. grottmänniska..?

Hahahahahahah. Hon är så söt den där Kissie. Så fail. :3

http://svt.se/2.144626/1.2211462/hela_program?video2211462=2215392


.........

x Höstlov var det här! Datum: 2010-10-29 Tid: 18:52:31

Jag firade min första lovtimme med att störa grannens katt lite, lilla Elsa är dessvärre inte särskilt fotogenisk utan älskar att stryka sig mot fotografens hand eller blunda lite retsamt när slutaren klipper till. Nåja, det blev en bild eller två trots allt, jag är en envis rackare. Tråkigt nog blev färgerna helt grå och konstiga när jag laddade upp bilden här på bloggen men ni får ha överseende. ;)


.........

x Skolfoto = dåligt, som vanligt? :D Datum: 2010-10-28 Tid: 17:00:40

Finns det något värre än att sitta längst ner, längst ut på ett klassfoto? Tveksamt alltså. Jag tror jag dör lite.
.........

x Djupt Datum: 2010-10-27 Tid: 21:47:17

" Jag lyssnar på mitt inre, på sorg och glädjerus,
jag lyssnar blott på inget, mitt eget inre sus.
Då plötsligt något låter, en röst där inom mig,
någonting som gråter, en sorgeton för sig. 
Ler tappert för mig själv trots gråten denna natt,
för positiva tankar det är min inre skatt.
Instängd i en kista med silverputsat lås,
där ligger denna tanke och ingen hjälp kan fås.
Suset jag just hörde det dränker jag i sorg,
för sorgedränkta kuddar det blir min enda borg. "

Japp, så roligt kan man ha det. Av någon anledning lyckas mina dikter alltid ta en sådandär sorglig vändning, jag borde verkligen satsa på en positiv dikt till nästa gång. Texten har verkligen ingenting med mig att göra, så att ni inte blir oroliga för min mentala hälsa eller något. ;) Nästa gång måste jag verkligen anstränga mig och göra en ordentlig dikt som verkligen flyter på, det hade varit så najs! :D

Nej nu blev jag matt (och tafatt), gonatt!
.........

x Att vända dagen till det bättre Datum: 2010-10-26 Tid: 20:40:11

Idag är det en sådandär toppentisdag när man går i skolan till klockan fem, följer med sin mamma och veckohandlar och när man hjälper till att laga kvällsmat utan att gnälla. Allt detta med ett stort, orubbningsbart, leende på läpparna. Jag är på toppenhumör helt enkelt. På en tisdag. Är det ens möjligt? De senaste dagarna har mitt humör verkligen spelat mig ett spratt. Liksom hallååå, det är tisdag? Deppdag? Tråkdag? Tröttdag..? INGET kan vara bra med en tisdag? Men ändå tänker jag bara positiva tankar och svävar på små moln av glädje. Klaga ska man minsann inte göra, det här humöret är riktigt trevligt! ;D
Det hela får mig att tänka på den där gången jag blev tillfrågad hur jag alltid kunde vara så positiv. Jag hade inget bra svar på saken, jag antar att alla är olika och att jag helt enkelt föredrar att gå runt och le mot att ha mungiporna nere i golvet. Skit samma. Saken jag skulle komma till är att man alltid kan vända det dåliga till något bra, det gäller bara att ha rätt inställning! Här ska ni få några snabba exempel som jag kastade ihop på en halv sekund ungefär. Vad sa ni? Välarbetad blogg? Jo jo, självklart.. ;)

Alt 1: Usch vad kallt det är idag.
Alt 2: Åh vad härligt att solen skiner!
Alt 1: Håla igen.. suck.
Alt 2: Så skönt med håla, nu slipper jag göra den där läxan hemma!
Alt 1: Äcklig mat i matsalen.
Alt 2: YES, äntligen en anledning till att äta i kafeterian!

Sådärja, nu är det bara för er att tralla iväg till skolan imorgon med ett jättesmile och känna att ni äger världen.

.........

x Har... emm. Chi fick jag. NOes. Datum: 2010-10-25 Tid: 16:56:33

Det är väl ingen hemlighet att jag gillar haremsbyxor. Svarta haremsbyxor, bruna haremsbyxor, randiga haremsbyxor, flermönstriga haremsbyxor.. haremsbyxor på korsen och på tvären. Dessvärre har jag bara hittat ett enda par - och de är i trekvartsversion. Alldeles för kallt nu när hösten är här. Men så såg jag ett par haremsjeans när jag svängde förbi Gina Tricot idag, lite tuffa tyckte jag. Synd bara att de inte var så snygga på som jag hade tänkt mig, haha. Men de väckte i alla fall min lilla haremsnerv till liv igen och nu letar jag som en dåre efter ett par eller två till min (ej påbörjade) samling. Har du sett ett par i en affär någonstans? Skriv till mig!!

Bilderna hittar du här:
Rosa. Grå. Vita. Svarta. Svart/Vita.


.........

x Glädjespridare Datum: 2010-10-25 Tid: 16:30:20

För att kompensera gårdagens deppiga inlägg tänkte jag berätta om min dag. Jag har haft håla på morgonen, varit i skolan och sen cyklat hem i världens motvind. Så, visst kan ni riktigt känna den positiva energin i det här inlägget?
Haha, nej men jag är faktiskt på bra humör idag. Lite trött men annars på topp! Vet bara inte vad jag ska skriva, så det blir lite tråkigt. Sådanadär utfyllnadsfoto borde jag skaffa mig på tal om ingenting.. hmm..
.........

x Ett misslyckat inlägg Datum: 2010-10-24 Tid: 20:21:49

Nu tänkte jag skriva en lång radda med deprimerande meningar, men efter en stunds tänkande insåg jag att jag är dålig på att vara negativ och gav upp. Faktum är att jag är på depphumör utan någon vettig anledning alls. Det tråkiga är att jag vet att jag bara är deppig för deppandets skull och därför inte kan komma på något bra att gnälla över - trots att jag är i stort behov av att gnälla på något. Detta är ju skandal. I ett försök att få igång en halvvettig disskusion som jag kunde få ur mig lite deppande i gav jag mig i kast med ämnet "jag tycker att vårt köksgolv är fult". Dessvärre kände jag mig mer taskig än uppiggad av att ha berättat detta för mina föräldrar, så nu blev jag bara ännu deppigare. Nej usch, det finns inget värre än att vara på dåligt humör. Särskilt inte när man inte har något att vara på dåligt humör över, man får ju värsta ångesten över att man borde vara glad. Snacka om pinsamt, det borde ju inte vara särskilt svårt att bli glad om man nu inte har något att vara sur över. Haha. Jag är så misslyckad ibland. Dålig stämning det blev nu. Ehm. Det var en gång två bagare och en smet. Ehehehe! :D

.........

x Oktober. Check. Datum: 2010-10-23 Tid: 21:00:00

Upptäckte nyss "kalendern" bredvid fältet där man ska skriva in rubriken.. visst är den ny? Är det faktiskt så att blogg.se äntligen fått igång en timerfunktion till inläggen? Det hade varit najsigare än najsigast. Testar det nu direkt.. *klick*

.........

x Snart är jag färdigutbildad hemmafru Datum: 2010-10-23 Tid: 18:31:31

Den här dagen har jag ägnat åt att vara lite sådär gullig och omtänksam. Erhm. Lite i alla fall..

Jag har:
1. Väckt Mikael (kanske inte så uppskattat för stunden i och för sig.. eheheee)
2. Hjälp Mikael att städa
3. Köpt tidning till mamma som ligger hemma och är sjuk
4. Ordnat stackars-mamma-fika
5. Plåstrat om pappa när han lyckades skära sig på ett lås (fråga inte..)
6. Lagat kvällsmat (eller ja, lagar*)

Nu tänker jag bara sitta här och ha det skönt. Och i samma stund som jag skriver den meningen kokar potatisen över i köket, jaaaaaa, kuuuuuul.
.........

x Jag älskar felstavningar Datum: 2010-10-22 Tid: 16:59:12

Hahahahahahahaha. Man kan ju fråga sig om häst- och risverksamheten inte har hamnat lite fel.. jag skulle snarare placera det under "mat och dryck"? Det där har ni nog fått lite om bakfoten, blogg.se.
.........

x Vampyrigt Datum: 2010-10-21 Tid: 20:18:52

Är det bara jag som har fastnat för Vampire Diaries? Nej, tänkte väl det.. Kan en serie vara mycket bättre egentligen? För tillfället sitter jag och småsurar över att mina föräldrar tvunget skulle se Robinson som går på exakt samma tid som Vampire Diaries. Grr. Det blev till att spela in.. vill se nuuue!!

Bilden är snodd härifrån.


.........

x Framtidsjakten Datum: 2010-10-20 Tid: 17:39:54


Ibland undrar man om man verkligen borde ha valt tekniklinjen på gymnasiet. Idag var en sådan dag. Prick klockan 9:00 var jag och Frida på plats i sal 332, där klassen skulle bli tilldelade en del uppdrag att utföra under dagen. Inte en människa från klassen syntes till. Ett par minuter senare trillade dock två förvirrade killar in genom dörren, men det var också allt. Klockan 9:10 förbärmade läraren som provisoriskt hoppat in för vår sjukskrivna mentor sig över oss, och vi fick förstärkning av de elever som kommit i klass TE3D (det vill säga tre personer till..).
Jag och Frida gav oss sen ut på äventyr, för att flisa pinnar och koka pasta. Sen slängde vi pastan på marken och la dem i ett två meter långt band, vilket gjorde att vår klass låg 26 poäng närmre de 50.000kr som är lovade den klass som vinner tävlingen.
Geggiga av sönderkokt pasta och med en härlig rökdoft i kläderna gick vi sen de 20 minuterna det tog att ta sig tillbaka till skolan. Väl där noterade vi att vårt lag utökats med klass TE3A (vilket innebar att vi närmade oss det antalet personer en klass vanligtvis brukar innehålla), kastade i oss en baguette på 10 minuter och drog sen vidare för att fota olika platser i stan. Vi gick, och vi gick, och vi gick.
När vi äntligen blivit klara med uppdraget var det dags att ge sig på de teoretiska uppgifterna vi fått. Tillsammans med de få personer som faktiskt var kvar av vår lilla skara gick vi systematiskt igenom uppgift efter uppgift. Klockan 16:00 skickade vi in de sista utförda uppdragen till tävlingsledaren, glänste lite för lärarna som berömde oss för att vi var där, och sa sen hejdå till vår kära skola.

Jag vet inte om jag behöver säga det, men.. nu är jag trött.
.........

x Ögongodis Datum: 2010-10-19 Tid: 18:21:51

Finns det någon affär med snyggare kläder än Weekday och Monki? Jag tvivlar på det. Hade jag haft de båda affärerna i stan hade det blivit hårt för min plånbok vill jag lova.. Den här jackan tycker jag är tuff, och tröjan ser precis sådär perfekt stor och mysig ut. Ååh, vill haaa.

.........

x Nära skjuter ingen hare Datum: 2010-10-18 Tid: 22:07:38

Ännu ett bildlöst inlägg, fy vad jag känner mig tråkig. Nåja. Tänkte bara berätta att jag hade en nära-döden-upplevelse idag på ridskolan, för er som ville veta. Jag har ridit en häst, Timona, tre lektioner i rad. Idag när det var dags för hoppning tyckte min ridlärare plötsligt att nej Elin, du ska rida Nougatine. Sagt och gjort. Tilläggas bör att jag bara har ridit Nougatine en gång tidigare, och det var för fyra veckor sedan. Jag brukar inte vara särskilt kräsen när det gäller hästar, faktum är att jag aldrig har tyckt riktigt dåligt om en häst, men.. Nougatine.. ja. Hon är läskig. Hon är genomsnäll egentligen och hur söt som helst, men problemet är att hon är "sned" och typ ligger ner i kurvorna? Jag vet inte vad hon gör alltså, men det är riktigt, riktigt, obehagligt. Tycker jag då.
I alla fall var det alltså hoppning på schemat. Kära Nougatine tyckte att det var otroligt roligt. I slutet av lektionen hade hon siktet inställt på ett plank som stod i slutet av ena långsidan. Utan kontroll på varesig styrsel eller hastighet ångade hon alltså på som världens lok, och kastade sig över hindret som en liten jaguar. Dessvärre är Nougatine inte riktigt lika smidig som en, utan plötsligt insåg hon att "oj, där kom det en vägg". Vid den här tidpunkten höll jag mig krampaktigt fast vid sadeln och bad till gud att hästskrället skulle klara av att svänga trots sin sneda muskelbyggnad. Antingen hörde gud min bön, eller också hade vi bara en otrolig tur, för Nougatine lyckades att svänga i sista sekund - till och med utan att gå omkull. Jag måste säga att jag är lite impad. Och lite skakis. Och lite jag-vågar-aldrig-mer-hoppa-Nougatine. Japp, nu vet ni det. Här har ni mig, fegisen nummer ett! :D 

Gonatt!

Extra; slänger in ett par bilder jag snott från Fenix parks hemsida, så nu är inlägget inte bildlöst längre. Även om fotona kanske inte håller högsta kvalité..

Timona:Nougatine:

.........

x Fotoläxa 2 Datum: 2010-10-18 Tid: 09:20:04

Började min fotolektion halv 9 och har redan slutat, det är riktigt tråkigt att sitta här och halvsova utan att ha något vettigt att göra. Uppgiften vi fått nu är att fota ett reportage, vilket jag redan gjort i foto A.. kuuuul. Jag förstår inte varför lärare envisas med att göra tråkiga uppgifter? Tänk vad kul det hade varit om vi hade kunnat få något tema istället, typ "fota glädje". Då hade man kunnat vara lite kreativ åtminstone.. Nu måste det vara med människor på bilderna och det är ren pina att hitta någon som vill ställa upp. För att inte tala om hur stela och tråkiga bilderna blir. Suuuck.
.........

x Söndagskväll Datum: 2010-10-17 Tid: 21:06:19

Först och främst; tack för alla söta kommentarer angående min nya header! :'D
Nu har jag kommit hem från Mikael och ska sova. Skola imorgon. Woho.
Tack och hej leverpastej!
.........

x Vardagslycka Datum: 2010-10-16 Tid: 15:03:54

Idag drog jag ut pappa en sväng i skogen, det var härligt. Solen sken och fåglarna kvittrade, även om temperaturen höll sig på 2 grader. Brr. Tydligen var det inte bara jag som bestämt mig för att gå en sväng, för vi mötte en hel massa människor! Det var riktigt trevlig stämning och alla vi träffade var pigga och glada. Det är så det ska vara, jag älskar fina höstdagar! :D
.........

x Time for a change! Datum: 2010-10-16 Tid: 00:07:34

Nu tyckte jag att det var dags med lite förnyelse i bloggen, det var längesen jag ändrade i headern och det har ju faktiskt börjat gå mot vinter!

Jag slängde bort detta:.. och klistrade in detta:Om det blev bättre eller sämre kan jag inte säga, men duger gör det åtminstone, haha. ;)
.........

x En morgonstund Datum: 2010-10-15 Tid: 21:53:13

Det var en gång för några dagar sedan en morgonpigg Elin som gick ut och rastade sin kamera i trädgården. Resultatet blev två knän blötare och ett par bilder rikare. Ljuset den morgonen var bara to-die-for, även om jag som fotograf failat lite med just den här bilden. Åh vad jag älskar soluppgångar och dagg. Mh.

.........

x Vi grattulerar, vi grattulerar.. Datum: 2010-10-15 Tid: 09:26:58

.. vi grattulerar lilla Friiida idaaaaaaaaag! :DDDD

.........

x Snart eee deeeeet.... Datum: 2010-10-14 Tid: 21:46:40

Låttips: Love is something - MoZella

Att byta ut huvudvärk, trötthet och gnällighet till pigghet, ett glatt humör och sång på högsta volym är inga problem för en sån som mig. För tillfället sjunger jag högt till Stutter med Maroon 5. Jag känner att jag just precis nu skickade över min huvudvärk, trötthet och gnällighet till mina föräldrar. Mwahahaaaa. Skadeglädje är den enda sanna glädjen. NU DANSAR VI PÅ BORDEN!!! Waowahahaaa.. nanaaa...!
.........

x Till attaaaack!! Datum: 2010-10-14 Tid: 19:21:57

Det är inte alla som kan skryta med att de har blivit attackerade av en talgoxe. Men det kan jag. Eller okej, indirekt attackerad åtminstone.. eller det var mest en olyckshändelse från pjoddens sida men det är faktiskt en annan femma. Inte för att man ser så stor skillnad på femmor..

Det här är åtminstone vapnet (läs: pinnen) som användes:Och detta är vildingen som brukade vapnet:Förtydligande: Jag fotade en söt liten fågel. En söt liten fågel kastade en stor gren på mig.
.........

x Naawe Datum: 2010-10-13 Tid: 19:21:44

"Kreativ & rolig blogg som alltid får mig att småle lite gulligt :3. Älskar Elins humor, &  hennes målade bilder är grymt fina! Hon bjuder på vardag, foto, roliga inlägg och många skratt (haha). Fin tjej dethär!"

Så skriver Linnea om mig i sin rosa dagbok. Himla gulligt, tack så jättemycket! :D

.........

x Ett klockrent misslyckande Datum: 2010-10-13 Tid: 19:09:10

Idag tänkte jag låna min pappas dator i ett par sekunder. Sådär lite stressad kastade jag mig ner på datorstolen och fattade tag om datormusen. Irriterat skakade jag lite på den och tittade koncentrerat på skärmen. "Varför rör sig inte muspekaren?" tänkte jag. Det visade sig att min kära fader hade placerat sin väckarklocka på musmattan.. tur att ingen såg mig..

.........

x Ett måste Datum: 2010-10-12 Tid: 11:48:07

Nu känner jag för att fota, rita, skriva, spela musik på hög volym, läsa bloggar, göra en ny header, gå ut.. Nu ska jag plugga matte. Jaaaaaaa, vad kuuuul.

.........

x Gitarristen själv Datum: 2010-10-10 Tid: 19:59:45

Nu har Mikael lånat ut sin gamla gitarr till mig, till min glädje och till mina föräldrars förfäran. Hade de inte huvudvärk innan idag så har de det nu kan jag lova, haha. Det är kul att spela gitarr. Jättejättekul! :D Inte för att det låter något vidare..

.........

x Vi grattulerar, vi grattulerar.. i efterskott Datum: 2010-10-09 Tid: 17:30:31

Ikväll ska jag på 18-årsfest hos den här lilla klasskompisen, kul ska det bli! :D

.........

x Dadididoo Datum: 2010-10-09 Tid: 10:22:03

Vaknade upp till daggdränkt gräs och med låten "If it makes you happy" spelandes i mitt huvud. Jag känner att jag redan gillar den här dagen.

.........

x Inspirationskick Datum: 2010-10-08 Tid: 21:58:02

Är helt galet glad utan någon anledning alls. Riktigt najs, om jag får säga det själv. If it makes you happy, japp, Idol känner tydligen av min sinnesstämning för tillfället. Hmm. Rita? Ja tack. Har jag nämnt att det är assvårt att rita när plattan är på sned och ligger nere i en låda? Whatever, det är värt ett försök. ;).. och såhär blev resultet. Inte så pjåkigt trots allt. Hade kunnat lägga ner lite mer tid på det hela, men nu orkar jag verkligen inte rita mer. Haha. Laaat.

.........

x Storstadsdjur Datum: 2010-10-07 Tid: 11:48:16

Ett tu tre så är jag hemma hos Mikael och tittar mer på bilar och människor med paraplyer, än på fåglar och äpplen. Fast det är ganska trevligt det med, människor kan vara ganska underhållande faktiskt. Typ killen som tappade sitt paraply så att det flög över vägen och han fick springa efter. Det var ganska kul. Skadeglädje kallas det visst. Mwaha.
.........

x En torsdagsmorgon Datum: 2010-10-07 Tid: 09:59:23

Det är en regnig torsdagsmorgon. Jag tuggar fundersamt på en rostad macka och tittar ut genom köksfönstret, noterar vattendropparna som regelbundet droppar från äppelträdet precis utanför, och undrar vad alla små djur gör precis just nu. Så ser jag en rörelse i ögonvrån och vänder lite på huvudet. En stackars blöt fasantupp smyger långsamt genom trädgården, i hopp om att grannens katt inte ska lägga märke till honom. Han ser lite deppig ut. Jag tycker synd om honom. Så hör jag ett hest väsande just som jag lägger märke till ett par nötskrikor som är i vild fejd om en groda som ser ut att ha tappat ett ben eller två. Stackaren. Nötskrikorna bryr sig inte om att bytet lider, utan roar sig med att kaxigt höja fjädrarna uppe på gässan. Nötskrikor alltså. Störiga djur. Fast fina. Jag ser att ett par koltrastar och en björktrast har vågat sig fram till falläpplena under äppelträdet, och att de pickar ivrigt. Uppe i trädet får jag syn på en rödhake som iaktar dem med stort intresse. Den är söt. Talgoxarna som tidigare försökt sandbada i en blöt jordhög följer nu nötskrikornas exempel och brottas för glatta livet i gräset. Det måste vara blött. Jag ler lite för mig själv. De är för härliga, de där blöta, högljudda, fjäderbollarna. Man skulle nästan kunna tro att det var solsken och 20 grader varmt.. ååh sommar.. .........

x Vecka 40 och ekorrar Datum: 2010-10-06 Tid: 21:34:57

Äntligen är min korta skolvecka slut, dagarna har verkligen sniglat sig fram! Tur att lärarna skulle på kurs så att vi slapp gå fler dagar.. det hade jag aldrig orkat. Planerna för veckoslutet är att umgås lite med Mikael, och fira en klasskompis 18årsdag. Trevligt värre! :D

På tal om ingenting så fick jag syn på den här jättesöta och nyfikna ekorren när jag gick en sväng för ett par dagar sedan. Dessvärre hade jag ingen ordentlig kamera med mig, klantigt värre. Vid det här laget borde jag ha lärt mig att kameran alltid ska vara med..

.........

x >, < eller =. Datum: 2010-10-05 Tid: 18:40:47

Just nu räknar vi med integraler i matten, ni vet derivatan baklänges..? Okej, tvinga mig inte att förklara. Saken är den att jag just har suttit och pluggat, eftersom att det tydligen ska vara prov på onsdag nästa vecka. Jag var som vanligt så oerhört seriös med mitt pluggande, att jag plötsligt upptäckte sådanadär söta små smiliesar i texten, och filosoferade ihop möjliga förklaringar till krumelurerna. Meningen "välj mellan >, < och =.", måste helt enkelt innebär att man kan välja mellan att bita i det sura äpplet, eller låta bli och istället gråta av frustration när man misslyckas på provet. Vad sägs om den tolkningen va? Är jag inte fiffig? Vavava? ;D

Nej vad tusan är det med mig egentligen, jag har skrivit ett inlägg om matematik.. seriöst..


.........

x Skogens konung? Nah, det är ju jag förståss.. Datum: 2010-10-05 Tid: 18:22:39

Plötsligt går djungeltelefonen varm. En älgkalv? Vid vårt gamla hus? Jag släpper allt jag har för händerna, rusar efter kameran och snubblar ut genom dörren med ena armen i jackan och tofflorna på sned. Sen springer jag ett par hundra meter och tittar mig uppmärksamt omkring. Komsi komsi lilla älg.. kom till Eeeliin. Tyvärr verkade inte älgen lystra till namnet "älg", troligtvis kallas den för Ragnar eller också den helt enkelt tillräckligt gammal för att förstå att människor ska man akta sig för. Lite synd faktiskt, hade varit kul att få se den.. fast det var ganska trevligt ändå faktiskt, nu fick jag ju motion så det räcker ett par dagar framåt liksom. Haha.

I övrigt klickade jag en ganska trevlig bild när jag ändå var ute och rastade kameran. I like. :)

.........

x Sooovaaa... rida! Datum: 2010-10-04 Tid: 17:26:58

Är helt sjukt trött, har huvudvärk och är irriterad över vårt grupparbete i Svenskan som vi hade missuppfattat helt. Men snart ska jag iväg och rida och bli glad, och eventuellt ramla av en häst eller så. Visst låter det trevligt? :D
.........

x Solglasögon Datum: 2010-10-03 Tid: 16:02:17

Vad har jag gjort idag? Iiingenting. Så därför tänkte jag visa en gammal bild som jag ritade någon gång för längesen när jag inte hade något vettigare för mig. Utfyllnad brukar det också kallas tror jag..

.........

x Puuuuss Datum: 2010-10-02 Tid: 20:58:48

Nu borde jag väl skriva ett riktigt djupt inlägg, men alltså.. jag är inte så djup av mig. Så det får räcka med att jag gillar Mikael ganska mycket. Fast det har ni kanske märkt vid det här laget. Bara för det lägger jag upp en bild som min kära pojkvän inte gillar. Mwahahaa. <3

.........


..bloglovin

PRENUMERERA DU MED! :DOM MIG
Namn: Elin
Född: 12/12 1992
Bor: Skåne
Studerar: Grafisk design
Intressen: Foto, natur, illustration och redigering
Kamera: Canon EOS 400D Ritbord: Wacom Tablet, A5
RSS 2.0