x Jag har ritat lite Datum: 2011-05-29 Tid: 22:20:24

.........

x Elsa Datum: 2011-05-29 Tid: 13:35:09

.........

x Sugen Datum: 2011-05-28 Tid: 21:34:08

Fy vad jag inte gillar när folk fotobloggar om läsk. Det ser alltid så gott ut! Typ päronsoda. Hos megapixlar.blogg.se (i övrigt en awesome fotoblogg). Jag. Blir. Så. Sugen. Päronsodaabstinens! Måste ha! Jag gör vad som helst! Jag typ dör om jag inte får päronsoda NU!!! Meeen just det, det är några mil till närmsta affär och jag har inte körkort.

Hej citronvatten.

.........

x Glad! Datum: 2011-05-28 Tid: 18:20:56

Gaaaalet bra humör, spelar hög musik och sjunger för full hals på mitt rum nu, hur normal?! :DDD






Låttips: "Have I been a fool" med Jack Penate och "Wonderwall" med Oasis och "New Day" med Karnivool och "L.I.F.E.G.O.E.S.O.N." med Noah and the whale, och, och, och...
.........

x För vi har snart tagit studenten! Datum: 2011-05-27 Tid: 22:50:42

Ni får ursäkta min dåliga uppdatering på senaste tiden, har haft fullt upp med skolan (om ni nu mot förmodan missat det). Men nu, nu är betygen satta! WOHOO!
Balen igår gick över förväntan, hade gärna gjort om det! Bordsplaceringen kunde inte varit bättre, hamnade med ett riktigt härligt gäng människor, träffade flera gamla kompisar och hade jätteroligt!

Min mattelärare passade i övrigt på att komma fram och säga ett par ord. "Nu förstår jag varför du skolkade på lektionen idag!". Tillåt mig att ta det som en komplimang.

Här har ni en bild över torget där vi samlades innan vi tog bussarna upp till Sundspärlan där själva balen hölls. Vi var några stycken! Bilden kommer härifrån, hittar ni mig blir jag imponerad. ;)

.........

x Igår Datum: 2011-05-27 Tid: 15:24:37

Från vänster: Mikael, Jag, Frida, Alle
Bilden har jag snott av Fridas föräldrar.
.........

x Inför balen Datum: 2011-05-25 Tid: 22:37:34

Tidigare idag roade mamma och jag mig med att springa runt i trädgården och hitta lämpliga ställen att fota min balutstyrsel på. Jag var riktigt het i mönstrade harembyxor, sönderblåst hår och tofflor (för att inte tala om mammas fleece i kombination med min jacka, mums!). Folk som körde förbi undrade nog varför jag stod och poserade framför kameran i den där utstyrseln.. Det undrade Elsa också. Nyfikna kattskrälle.



Imorgon är det bal! Jag är nervös och glad men vill inte men vill ändå. Typ. Ska bli kul!

.........

x Oddworld Abe's Odyssey Datum: 2011-05-24 Tid: 22:38:28

Okej, jag vet att ni egentligen inte alls bryr er men det här är min blogg och jag är nörd, så ni får helt enkelt stå ut! Otto påminde mig nämligen om ännu ett datorspel som vi spelade när vi var små. Jag hade helt glömt bort det, men så skickade han en bild och jag kom ihåg det direkt. Snacka om nostalgi! Jag minns till och med ljudeffekterna, hur sjukt är inte det?

Så, mina damer och herrar, Oddworld Abe's Odyssey;



(Bilderna har jag snott härifrån och härifrån)

Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=bs2Wp-Vc7CI

Ja, ni börjar förstå vad jag roade mig med medan ni andra satt och lekte med dockor? Erkänn att jag är lite cool? ;)
.........

x Gissa vad jag fick på NP i Matte E? Datum: 2011-05-24 Tid: 19:30:26


.........

x Matt(e) Datum: 2011-05-23 Tid: 22:40:30

Just det ja, det nationella provet i Matte E är avklarat! Vågar inte uttala mig om hur det gick än, men jag lovar att berätta när jag får reda på resultatet..

Tills vidare fyller jag ut med en finfin bild där jag slår två flugor i en smäll - pluggar matte och solar inför balen samtidigt! Det ni!

.........

x Lycka är att ha internet Datum: 2011-05-23 Tid: 22:02:08

För en gångs skull har jag faktiskt en orsak till att jag inte bloggat på ett tag, tro det eller ej! Anledningen? Den här:



Nej, inte ett träd då alltså, utan åskan som lite halvt har tagit död på det. Pang sa det och så var mitt internet dött.. men nu är jag här igen! Tack vare min snälla pappa. ;) Får se hur det går för det stackars trädet, man kunde hitta barkbitar flera meter bort! Inte undra på att det lät.
.........

x Ett glatt humör Datum: 2011-05-21 Tid: 20:44:45

Idag är det en sådandär dag när man bara vill hoppa runt och skratta och utan anledning har ett stort leende över hela ansiktet som inte vill försvinna. Jag är på SÅHÄR bra humör! :D Kan det vara för att Otto kommit tillbaka från Uppsala? Kan det vara för att solen skiner? Kan det vara för att det är bal om mindre än en vecka? Kan det vara för att jag snart tar studenten? Ja, det kan man fråga sig.

Jag håller förresten på att rita lite! Det går sådär. Jag har kommit på hur filurens huvud ska se ut, vad den ska hålla i handen och hur den ska stå. Till och med marken har jag ritat! Men så kommer vi till kroppen... hur ser en grön filurs kropp ut? Svårt!




.........

x Prenumeranter, woho! Datum: 2011-05-21 Tid: 00:02:42

Det är inte okej att ni börjar prenumerera när jag är som tråkigast! Eller jo det är faktiskt väldigt okej, bara ni hänger kvar tills jag kan börja skriva mer igen. Lova? Bra.
.........

x Typ trött Datum: 2011-05-19 Tid: 21:51:41

Äntligen har sjalen till min balklänning anlänt, nu är jag redo! Bara en vecka kvar... så spännande det ska bli!

Bloggen kommer nog fortsätta vara lite tråkig här ett par dagar till, hoppas ni står ut! Pluggar som en riktigt nörd till nationella i matte e på måndag. Måste.. Klara.. Provet. Eller ja, i själva verket spelar det ingen roll om jag får IG eller MVG eftersom att jag ändå inte räknar med poängen i slutbetyget och inte kommer vara hjälpt av meritpoängen. Men jag vill ha bra betyg i kursen ändå ju!

Förresten, om du råkar läsa detta Johanna, jag såg dig i tidningen idag! Tro det eller ej, jag kände igen ditt face. Det var typ lite skumt. "Titta, där är ju Johanna! Henne har jag aldrig träffat men jag vet hur hon ser ut!". För er som inte har någon aning om vad jag svamlar om; jag och Johanna är marsvinsspeletbuddies. Alltså.. vi kom i kontakt över ett online marsvinsavelsspel (ja, jag är allvarlig) och det visade sig att vi bor hyfsat nära varandra. Faktum är att Johanna har stalkat mig flertalet gånger när jag inte har haft någon aning om det, haha! Såatteee.. ja, jag ger igen genom att kolla på dig i tidningen nu. Bara så du vet.

.........

x Jadå, jag lever fortfarande Datum: 2011-05-18 Tid: 19:02:29

... i min mattebok och min religionsbok! ;DDDD
.........

x Biligt Datum: 2011-05-16 Tid: 22:08:29

Den är minimal, saknar dragkrok och är automatväxlad. Mammas hyrbil alltså. Jag kan inte komma hem tidigt eftersom att vi inte längre kan köra och sätta någon cykel vid tåget, och jag kan inte direkt övningsköra med den. Dessutom är den klarblå. Liksom sådär lite klämcheckt och lagom provocerande står den där ute och lyser. Usch. Vidriga lilla bil. 



Fast egentligen är den ganska söt.  
.........

x Kurr kurr. Datum: 2011-05-16 Tid: 17:25:48

Är galet hungrig, det gör inte saken bättre att titta på matbloggar. Ååh så gott allt ser ut!

Här har ni några mumsiga bloggtips:
- http://mskafferi.blogg.se/
- http://varldensbastamatblogg.blogg.se/
- http://kreativity.blogg.se/
- http://kalasgott.com/

Stallet nästa! Inte på tal om mat då.. ;)
.........

x Nördigt nostalgiskt Datum: 2011-05-15 Tid: 21:09:54



Ruff and tumble. Nästan lika mycket nostalgi som Pacman, om inte mer. Det här helcoola spelet hade vi alltså på vår Amiga (ja, man har ju inte levt på 90-talet för inget..) när jag var mindre, och idag så berättade pappa att han hade snubblat över det på nätet och laddat hem det till datorn (fyyy på honom). Men ack så najs. Vill spela med en gång!

Ååååh, nu kom jag att tänka på Funny Furrie 2 Xmas (youtubelänk)! Typ bästa multiplayerspelet ever. Ellerhur Otto? Det gick ut på att vara ett fluffigt litet troll med tomteluva och skjuta på varandra, haha. Jag ägde, tål att tilläggas.



Ps. Har du inte spelat Pacman på Amiga har du missat något. Bara så du vet. Det räcker att du lyssnar på ljudeffekterna så förstår du vad du gått miste om: youtubelänk



.........

x ERIC SAADEE!! Datum: 2011-05-15 Tid: 00:25:36

Behöver jag säga något mer? ;)
.........

x En påbackad bil Datum: 2011-05-14 Tid: 10:50:51



.........

x Fredagen den 13de Datum: 2011-05-13 Tid: 22:34:12

Någon som har märkt av otursdagen? Det har inte jag! Min dag har varit strålande, till skillnad från min mammas. Hon blev nämligen påbackad i eftermiddags när hon kom rullande och bilen ser väl inte riktigt ut som den borde göra.. Men men, tur i oturen, hon skadade sig i alla fall inte. Vi får se om jag får tillåtelse att visa några bilder av vår minst sagt buckliga bil imorgon, idag får ni nöja er med lite text. ;)
.........

x Kläder kläder och underkläder Datum: 2011-05-12 Tid: 21:02:18

Idag har jag införskaffat något att ha under studentklänningen, något att ha över studentklänningen och något att ha bredvid studentklänningen!

Dessutom testade jag en BH att ha under min balklänning i en sådan där fin affär som bara säljer underkläder. Det var en traumatisk upplevelse. Först slängde expediten ett måttband runt mig likt ett lasso och drog åt så att jag inte kunde andas. Därefter plockade hon fram en BH med midjestorleken pinne. Och jag är mer som en köttbulle i jämförelse med en pinne. Ja, ni hänger med? Den här BHn tyckte hon alltså att jag skulle ta på mig. Så det gjorde jag. Okej, det gick väl att andas med lite ansträngning, men näääe, en hel kväll hade aldrig fungerat! Så min kära mamma hämtar storleken större åt mig. Då rycker expediten upp dörren till provrummet, drar lite i min BH och säger "Nänä, den här är aaalldeles för stor! Du måste lära dig att ha en som sitter åt ordentligt!". Eeeh? Nej tack? Orka lära sig att ha ett klädesplagg på sig som gör att man får andningsnöd. Hade jag velat ha andningsnöd hade jag väl köpt mig en korsett istället?
Jag var tillräckligt rebellisk för att köpa köttbullestorleken trots expeditens missnöje. Jag kände mig nöjd. Dessvärre skickade hon med ett litet häfte som berättar för mig hur jag ska gå till väga för att hitta en BH med kvävningsgaranti nästa gång jag handlar hos henne (som om det någonsin skulle hända...). Jag kände mig ganska ägd när jag upptäckte det. Det är bud på att åka tillbaka och byta till en ännu större storlek, bara för sakens skull liksom.


.........

x Bokomslag i läxa Datum: 2011-05-11 Tid: 20:55:42

Här har ni en liten sneak peak på mitt försök till ett bokomslag i kursen Foto B. Och ja, jag vet, det blev väl inte så mycket foto utan mer teckning... meeen, det är ju tanken som räknas! Ser ni vilken saga det föreställer?

.........

x Potatiis, mmmmums Datum: 2011-05-11 Tid: 14:38:46

Blev sugen på att testa receptet på potatis som jag hittade hos Karin, tänkt och gjort! Trots att jag är kass i köket så blev det faktiskt hur bra som helst, med andra ord var det superenkelt. Dessutom hyfsat snabbt och jättegott! :D

1. Tvätta potatisen och dela den på mitten.
2. Koka i 10min.
3. Häll på olivolja, lägg på ett par smörklickar, salta och peppra.
4. In i ugnen, 225C i 15 min.



5. Ät! Ja, ni behöver ju inte göra som mig och kombinera värsta lyxpotatisarna med påläggsskinka. Haha. Satsa på grillat istället vettja!



Tilläggas bör väl att jag är potatisälskare. Bakad potatis, klyftpotatis, potatisgratäng, stekt potatis, hasselbackspotatis... mmmmmmmmm. Jag tänker leva på potatis när jag flyttar hemifrån! ;D

.........

x Nananaa Datum: 2011-05-11 Tid: 12:14:46

Lyssnar på: Dust Bowl Dance - Mumford & Sons

Är på sjukt bra humör idag! Så najs! Längtar till imorgon, för då tänker jag ta mig till skolan, har varit isolerad från omvärlden i snart en vecka och har världens abstinens efter att snacka skit. Inte för att jag har så mycket att berätta.. och skolan är inte särskilt kul, men skit samma. Haha. Så. Bra. Humör! :DDD



Gammal animation. Jag satt och pratade med Mikael, det var innan vi blev tillsammans. Awwe. ♥ Jag var lite mer nördig än vad jag är nu. Saknar det lite. Det är mysigt att vara nörd.

.........

x Aahhh, sommar! Datum: 2011-05-10 Tid: 21:09:41

Idag har det varit riktigt, riktigt varmt. Klänningvarmt! Kunde inte hålla mig inomhus trots att jag, med tanke på att jag var sjukanmäld, borde legat i min säng och tyckt synd om mig själv.. Men äsch, lite frisk luft har väl aldrig skadat?

.........

x Akvariet Datum: 2011-05-10 Tid: 18:03:36

Jag håller vad jag lovar, titta!
.........

x Ville bara säga att Datum: 2011-05-09 Tid: 22:47:54

Hänger ni kvar vid min blogg tills imorgon lovar jag att visa upp ett akvarium jag har ritat, nu ska jag sova, gonatt!
.........

x Balfeelings Datum: 2011-05-09 Tid: 10:13:28

Jaaa, det fungerar att publicera inlägg igen! Woho! Blogg.se buggade loss hela dagen igår, mina inlägg bara "poff" försvann när jag publicerade dem. Men nu verkar det fungera igen! Tänkte bara meddela att jag dansade en sväng på köksbordet igår iklädd min numera uppnålade balklänning. Bara tre veckor kvar, sen är det studentbal!!

På bilden ser ni mammas skadeglada leende, hon har precis sett några hjortar springa förbi utanför fönstret som jag missade. Äckligt nöjd var hon. "Hade du varit några sekunder snabbare hade du ju bara kunnat vända dig om och fota dem genom fönstret! Hahahaha, DU MISSADE DEM!". Hmf.


.........

x Bärfisar är mindre mysiga Datum: 2011-05-07 Tid: 16:37:38

Jag trotsade förkylningen och rastade kameran istället, nöjd med beslutet! Så på tal om insekter.. ser ni bärfisen? Det var inte så mysigt när jag insåg att jag hade näsan ett par centimeter från den utan att märka något.

.........

x Snörvel Datum: 2011-05-07 Tid: 12:24:04

Just nu är jag lika fotosugen som jag är förkyld. Och det suger.

.........

x Insektstankar Datum: 2011-05-07 Tid: 11:51:43

Otto och jag har just haft en väldigt givande diskussion om vilka insekter som är sötast. Här har ni resultatet, utan inbördes ordning, bara för att ni är så himla intresserade:

Blomflugan.
Alltid lika roligt med stadsbor som tror att blomflugan är en geting eller ett bi och som blir helt till sig när de ser en, det ger den här lilla krabaten ett plus i kanten! Faktiskt en väldigt charmig insekt, om man får säga att insekter är charmiga.
Kuriosa: Den här bilden har vi på väggen i köket, en av mina favoritbilder i insektsfotoväg och är tagen med en vanlig kompaktkamera:



Svävflugan.
Svävflugor är coola, bara så ni vet! Första gången jag såg den funderade jag över om det var en minikolibri, men ack nej.
Kuriosa: Den här bilden har jag också fotat med kompaktkamera, den har dessutom publicerats i en tidning:



Fjärilen.
Jag antar att de flesta vet vad en fjäril är? Bra. Om de är söta kan diskuteras, men det tycker i alla fall Otto så därför får de vara med i den här listan: 



Humlan.
Humlor är söta, det kan inte förnekas. Så länge man inte trampar på dem och de sticker en förståss.. då är de inte lika söta längre. Mer platta. Öhöhö.

 
Ja, det var väl det! Nu vet ni vilka insekter jag tycker är söta, kan ju vara bra att veta.. eh.
.........

x Mönstrigt Datum: 2011-05-06 Tid: 21:49:52

Ni har nog inte missat att jag är lite svag för harembyxor. Inatt drömde jag om byxorna ni ser på bilden, det känns inte helt normalt.



De finns i alla fall att hitta på H&Ms hemsida (jag har snott bilderna därifrån) om någon undrar!

Ps. Mina prickiga harems är på just i denna stund, hur awesome?
.........

x Sjukt sugen Datum: 2011-05-06 Tid: 18:42:26

Bokstavligt talat sjukt sugen på Ben&Jerry's Cookie Dough! Och jag har hört att glass är bra när man har ont i halsen... ellerhur? Blink blink.



Godaste glassen någonsin hittar du alltså här, rekommenderas!
.........

x Fågelflodhästsdrake Datum: 2011-05-05 Tid: 21:45:48

Visst blev blev den fin? :D .. eller..?

.........

x Mattesnillet Elin Datum: 2011-05-05 Tid: 18:38:27

Glöm mitt förra inlägg, måste säga hej nationella prov i matte E först såklart! Plugga plugga plu-ugga!



Lite sugna på att lära er att lösa inhomogena linjära ekvationer är ni allt! Jag vet nog. ;)
.........

x Wohoo! Datum: 2011-05-05 Tid: 17:10:27

Då var projektarbetet redovisat! Hej studenten, typ. Kolla in vad jag har biljett till;

.........

x Gnällspiken Elin Datum: 2011-05-04 Tid: 18:07:07

Gissa vem som har varit förkyld i en vecka och sen blev frisk i två dagar och nu har blivit förkyld igen? KUUUUL. Fast jag kommer nog vara ganska glad imorgon eftermiddag ändå, för då har jag gjort min sista redovisning som gymnasieelev (tror jag). Klagar inte. Eller jo det gör jag i och för sig, men ni fattar..
.........

x Love is in the air Datum: 2011-05-02 Tid: 22:16:30

Veronica Maggio - Snälla bli min. Favoritlåtsmaterial.

Mikael: Då kommer du till mig imorgon? :D
Jag: Måste plugga matte innan bara.. :C
Mikael: Nääe, det kan du göra hos mig! :D
Jag: Du tänker spela HoN när jag pluggar, ellerhur?
Mikael: Ehe.

Såhär omtänksam är min pojkvän, hur omtänksam är din? Haha. Förlåt Mikael för att jag visar detta för hela världen utan att fråga om lov. <3

.........

x Såhär ser det ut i Skåne Datum: 2011-05-02 Tid: 20:48:35



Okej jag erkänner, lite småregnigt har det väl varit idag, men grönt är det åtminstone! Det är sjukt vad tiden går fort, snart är det bal och sen är det studenten och sen så.. ja, sen så vet jag inte. Vi får väl se!
.........

x Gissa vad jag ska göra nu? Datum: 2011-05-01 Tid: 21:56:06

Ledtråd:

.........

x Jag lever! Datum: 2011-05-01 Tid: 16:05:07

Ni får ursäkta min dåliga uppdatering, jag har inte haft något kul att skriva om och helgen har jag tillbringat hos Mikael. Hoppas alla har haft en lika härlig Valborg som jag har haft!

Tänkte passa på att tacka Sanna för inlägget hon skrev i sin blogg för några dagar sedan, så glad jag blev!


.........






..bloglovin

PRENUMERERA DU MED! :D



OM MIG




Namn: Elin
Född: 12/12 1992
Bor: Skåne
Studerar: Grafisk design
Intressen: Foto, natur, illustration och redigering
Kamera: Canon EOS 400D Ritbord: Wacom Tablet, A5




RSS 2.0