x Mitt krypin Datum: 2010-09-30 Tid: 17:47:49

Nu börjar det likna något. TV, dator, tavlor, matta och diverse andra småprylar har dock inte kommit upp än, men i alla fall. Jag vet inte ens om möblerna ska stå där de står. Svårt ju!
.........

x Skruvat Datum: 2010-09-29 Tid: 21:06:47

Blod, svett och tårar. Så ser det ut när jag försöker få ihop mitt skåp. Eller nåja, något åt det hållet åtminstone.. Sen när borrade man till exempel inte hål genom luckorna så att folk lätt kunde skruva dit den där handtagsknoppen liksom? Och sen när stoppade man med för tjocka skruvar så att lådorna sprack när man skruvade i dem? Man undrar ju lite. Plötsligt är jag glad att jag inte har flyttat hemifrån än. "Maammaaaaa!"
.........

x Mitt skåp är hemma, woho! Datum: 2010-09-28 Tid: 21:04:28

Gnäller dina föräldrar över att ditt rum är stökigt, så kan du ju hänvisa dem till min blogg. Mitt rum ser nämligen ut såhär för tillfället:

.........

x Spindelros Datum: 2010-09-27 Tid: 19:57:06

Måste säga att jag är ganska nöjd med den här bilden, tycker att spindeln ser riktigt fräck ut där den sitter. Vad tycker du? ;)

.........

x Fotoläxa nummer 1 Datum: 2010-09-26 Tid: 16:01:02

Såhär blev då resultatet av min läxa till den första uppgiften i Foto B, inte särskilt imponerande. Men usch, jag är sämt på att fota människor och det är dessutom jobbigt att fota någon som egentligen inte vill vara med på bild, så det får duga. Färgerna är äckligt dåliga och skärpan blev inte där jag ville ha den, hoppas att skrivaren är lika dålig nu som den var i Foto A, för då kan jag passa på att skylla på den. Eheheee..

.........

x BaraFörAttSägaHej Datum: 2010-09-25 Tid: 12:56:14

Igår fotade vi en massa random bilder i skolan, och jag gjorde min läxa i Foto B. Får se om jag kastar upp lite här när jag kommer hem kanske, är hos pojkvännen nu. Hej sålänge! ;D
.........

x Komsi komsi lilla genväg Datum: 2010-09-23 Tid: 18:19:45

"Visa skrivbordet" är en genväg jag vanligtvis missbrukar. Men nu, nu har den rymt. Någon som vet hur man kan få tillbaka den?

.........

x Behind the scenes Datum: 2010-09-23 Tid: 18:07:57

Aningens försenat tänkte jag visa denna smickrande bild på mig, när jag koncentrerat försöker ta en bild på en kamera (inlägget med fotot hittar du här). Frida är mästerfotografens namn..........

x ÅH vilken härlig dag, lalalalaa..! Datum: 2010-09-22 Tid: 18:58:44

Idag har det varit en riktigt härlig höstdag! Solen sken, fåglarna kvittrade och inte en vindpust så långt ögat nådde.. kan det bli bättre? Faktum är att jag inte kunde låta bli att gå en lång runda när jag kom hem, trots att jag cyklat från tåget idag. Det har nog aldrig varit så kul att cykla förut alltså, snacka om att jag var glad när jag kom hem, haha! :D

Fotade förresten en del på vägen, så ni kan förvänta er att se lite bilder på bloggen inom kort. ;)

.........

x Kläder kläder kläder Datum: 2010-09-22 Tid: 18:19:38

Och när vi ändå roar oss med att titta på bilder från tidningar.. kan någon INTE gilla den där tröjan och den där halsduken? I like.

.........

x En båt kommer lastat med.. SKÅP! Datum: 2010-09-22 Tid: 18:12:12

Här kommer det utlovade inlägget om mitt nya skåp! Lustigt nog är just det skåpet jag bestämt mig för att köpa gömt bakom ett stort matbord på bilden, men ni hänger med i vad det är för typ av skåp jag är ute efter i alla fall.. "mitt" ser ut ungefär som det uppe till vänster, fast med randiga luckor. ;) Dessa valde jag alltså mellan:

.........

x Mitt rum Datum: 2010-09-21 Tid: 19:12:56

Har fått ett par efterfrågningar på bilder från mitt nya rum nu, så tänkte bara meddela att de kommer så fort jag har fått hem mitt nya skåp som jag ska ha under TVn! Faktum är att jag precis har varit iväg idag och kollat runder lite, så jag har ett par vita kandidater att välja mellan (inte för att jag har något emot svarta.. ehehee xD). Okej, seriöst nu. Harkel. Tänkte visa lite bilder från katalogen på vilka jag väljer mellan, får se om jag slänger in dem ikväll eller imorgon. :) Åååh, längtar tills allt är klart! :D
.........

x Skolfotoångest Datum: 2010-09-21 Tid: 19:01:55

Nu har jag drappats av skolfotoångest. Eller okej, det har jag egentligen inte, men för att passa in måste man liksom ha det lite halvt om jag har förstått det hela rätt. Oavsett så har jag nu lyckats bestämma mig för vad jag ska ha på mig imorgon, för jag tänker minsann inte låta slumpen avgöra och ta det som ligger överst i garderoben. Faktum är att jag köpte en tubhalsduk för ett par veckor sen som jag har börjat använda nu, och jag känner att jag missbrukar användandet av den lite halvt. Frågan är om den egentligen passar ihop med det jag hade tänkt dra på mig inför fotograferingen, det gör den typ inte nu när jag tänker efter. Men skit samma, min halsduk ska vara med på bild för att dölja mina slitna hårtoppar, så är det bara!

Min missbildade min, fotots usla kvalité och de random färgnyanserna i bilden beror på att jag egentligen bara tänkte jämföra lite kläder med den. Beslutsångest var det här ja, haha.

.........

x Hej träningsvärk Datum: 2010-09-20 Tid: 21:53:13

Har nyss kommit hem från ridningen, och jag sammanfattar precis just nu såhär;
Trött, tröttare, tröttast. Glad, gladare, gladast. ZzZzz..
.........

x Att komma med nått nytt Datum: 2010-09-20 Tid: 15:27:25

Låttips: I'm there too - Michelle Featherstone

Då var det dags för ännu en lektion i "Teknikutveckling och företagande" och vi skulle som läxa ha klurat ut ett antal nya, briljanta, produkter. Eller okej, de behövde inte vara briljanta, men man vill ju vara duktig liksom. Jag, Frida och Mikael hade faktiskt klurat en del, och kommit fram till en massa toppenidér (harkel host) - allt från papperskorgar med sensorer till pizzasaxar. Dessvärre visade det sig att två av våra topp-tre-idéer redan var uppfunna, tänk att det kan vara så svårt att komma på något nytt!

Ett kylskåp med glasdörr och en pizzasax, bilderna är snodda från google (här och här).Annars har dagen flutit på som vanligt. Min fotolärare hällde diskmedel över mig och råkade fördärva en bild på min film, men that's life. Haha. När jag cyklade hem möttes jag av en hel massa gäss som mellanlandat på ett fält här utanför, och lite längre fram på vägen fick jag syn på en stackars pjodd som gått ett hårt öde till mötes - tillplattad av någon skoningslös bil. Jag hann inte mer än att skänka den lilla fågeln en tanke, innan jag plötsligt SPLASH delade en snigel på mitten. Mys. Jag blir fortfarande lite illa till mods när jag tänker på det lilla livet, men jag hann ju inte reagera! Den kunde väl ha vett att flyttat på sig liksom?
.........

x Gäääääsp Datum: 2010-09-19 Tid: 17:42:33

Låttips: Halo - Haley James Scott

Trots att det känns som om jag sovit i en hel evighet hos Mikael inatt är jag sjukt trött nu. Vill ha lov igen! Tur att jag mötte min kusin Emil nere vid tåget när jag skulle hem, annars hade jag nog somnat där och då. Haha. Nu tänker jag bara sitta här och.. vad var det för ljud? Aha. Mina föräldrar har visst satt upp nån gammal klocka som slår en gång i halvtimmen. Trevligt. Nu tänker jag sitta här och sova, sen blir det dags att halvlyssna på valvakan. Jag har ju inte fyllt 18 än så det blev inget röstande för min del. Men har du röstat?

Letade upp den här gamla bilden på klockan i min fotomapp. Nu saknar jag vårt gamla hus. Nostalgi.

.........

x Tick tack Datum: 2010-09-18 Tid: 09:55:19

Nu kände jag bara ett behov av att visa min fräcka klocka som jag köpte igår, och på köpet får ni en tjuvtitt i mitt rum. Bilderna är väl inte de bästa jag fotat, men ni ser väl lite i alla fall.. ;)


.........

x Projektarbete Datum: 2010-09-17 Tid: 15:31:22

Nu har jag och Frida suttit och slängt ihop en idéskiss till vårt projektarbete. Till skillnad mot resten av treorna som fick tre veckor på sig att skriva sin, fick vi i vår klass tre dagar på oss. Big fail. Som vanligt hade våra lärare lite halvt glömt bort oss, och vi fick därför inte våra instruktioner förrän idag - och skissen ska vara klart på måndag. Braaaa. Såhär blev iaf resultatet, låter det helt galet eller tror ni att det duger? ;)

 

Projektarbete: Tidning om självkänsla

Vi har valt att som projektarbete skapa en tidning, eftersom att vi är intresserade av att skriva, fota, illustrera och designa grafiskt. Vi tror också att vi ska kunna ha användning av det vi lärt oss i de olika kurserna vi läst under vår gymnasietid.

Ämnet vi har valt att skriva om är självkänsla, och allt vad det innefattar. Exempelvis tänkte vi intervjua någon typ av kurator, göra en undersökning, samt skriva utifrån våra egna erfarenheter. Vi tycker att det ska bli intressant att fördjupa oss i ämnet och att lära oss mer om hur man kan förbättra sin självkänsla, och det är därför vi har valt att skriva om detta.

I tidningen har vi tänkt att ha med allt från artiklar, krönikor och intervjuer, till noveller och serier. Vi tänker även illustrera våra texter med ritade bilder och foton.

Syftet med vårt projektarbete är alltså att kunna stärka självförtroendet hos tjejer i tonåren, och vi har som mål att få tidningen tryckt. Dock har vi än så länge bara planer på att göra ett nummer.

.........

x Ch.. foto. Datum: 2010-09-16 Tid: 21:41:22

Fotat har jag också gjort idag förresten! Med den här uråldriga tegelstenen till halvformatkamera (som jag i övrigt är lite kär i):

.........

x Ch.. inos? Ch.. oklad? Ch.. ock? Datum: 2010-09-16 Tid: 21:40:13

Idag har jag köpt ett par chinos. Ett par svarta, glansiga, chinos. Glansiga. Sen när gav jag mig själv tillåtelse att köpa något glansigt i klädesväg? Inte var det igår åtminstone. Och egentligen inte idag heller. Men jag kunde inte låta bli, de liksom bara skrek "köp mig, köp mig"! Och riktigt sååå glansiga var de ju inte. Men ändå. Usch. Men mums. Det var lite som med mörkt choklad liksom. Man kan inte låta bli att ta en bit, och i början är det jättegott, sen blir det äckligt. Men efter ett par minuter eller så så får man liksom lite abstinens efter den där första goda chokladsmaken igen, och så tar man en bit till. Okej, nu förstår jag knappt själv hur jag kunde associera det där med ett klädesplagg. Men det beror nog på att jag är sjukt sugen. På mörk choklad då förståss. Mmmmh.

.........

x Feeling Datum: 2010-09-15 Tid: 18:54:33

Syftet med att fota en massa igår var egentligen att jag skulle försöka hitta någon vettig känsla att illustrera till min läxa i Foto B. Jag och Frida kom fram till att den här versionen nog var bäst, eftersom att jag ju ska fota analogt och det då är en fördel om man kör på något "säkert kort" (där personen i fråga bara står still och ljuset inte är allt för avancerat, helt enkelt). Vad tror ni om det? Känslan skulle i så fall vara något i stil med "saknad", men jag vet inte riktigt om vi lyckades.. x)

Observera att detta bara är en testbild, imorgon gäller det! ;)

.........

x Modell var det här ja Datum: 2010-09-15 Tid: 18:45:03

Som sagt tramsade jag och Frida oss i fotostudion igår, och det resulterade i diverse oseriösa bilder. Du får ursäkta Frida, men jag kan bara inte hjälpa att jag tycker att den här blev helcool. Att du sen inte ville att posen skulle fastna på bild är ju en annan femma, höhöhöö. >;D

.........

x Skratt och foto Datum: 2010-09-14 Tid: 15:48:16

Bloggandet har numera blivit min huvudsakliga sysselsättning på håltimmarna. Eller som idag, efter att skolan har slutat i väntan på skjuts hem. Dagens höjdpunkt var när jag fotade Frida i en fotostudio på skolan, sjukt roligt! Det var längesen jag skrattade så mycket.. fick världens kramp i magen, och blev helt slut av att springa fram och tillbaka för att fixa saker och ta bilder. Jag visar kanske lite foton sen om jag får tillåtelse av Frida! ;D Den "riktiga" fotosessionen kommer vi dock att ha på torsdag, ser fram emot att använda en analog kamera igen. I like. Det är nästan bud på att köpa en själv och fota med hemma.. ;)

.........

x Sarkasm på hög nivå Datum: 2010-09-13 Tid: 21:59:53

Nu känner jag mig sådär härligt trött, rent fysiskt alltså. Lite psykiskt också om jag ska vara ärlig, min ridlektion var riktigt ansträngande idag faktiskt! Efter att ha ridit runt, runt, runt i 45 minuter gick vi över lite bommar och gick över lite bommar till, och sen tyckte vår ridlärare att vi hade hoppat när hon höjde dem 20cm över marken. Jag skojar inte. Fast jag måste erkänna att det var ganska skrattretande. :) Men å andra sidan är det väl inte så lätt för en ny ridlärare att bedöma hur duktiga alla är såhär andra lektionen, jag menar, det är ju bara så att fler än hälften i min grupp har egna hästar och ridit i en sådär 10 år, så det finns ju en risk att de inte kan hoppa 20cm liksom. Det var verkligen tur att hon gav oss tillåtelse att hålla i manen också, ifall vi skulle tappa balansen över det enorma hindret.

Snacka om förnedrande lektion. :D
.........

x Måndagar is the thing Datum: 2010-09-13 Tid: 08:46:28

På avstånd hör man det taktfasta ljudet av skosulor mot stengolv, någon skrattar åt ett dåligt skämt och en kille som sitter bredvid muttrar lite över radion som brusar mer än vad den spelar musik. Och här sitter jag, skrivandes på en ganska onödig text för at få tiden att gå. Första lektionen skulle ha varit Foto B, men eftersom att ingen av mina modeller hade tid att ställa upp på lektionen blev det håla för min del. Får boka studion vid något annat tillfälle, kul ska det bli! På tal om ingenting så är måndagarna faktiskt ganska najs trots allt, har bara tre lektioner (Foto, Filosofi och Teknikutveckling och företagande) som alla är ganska roliga. Sen slutar jag, cyklar hem, vilar mig lite, och åker till ridskolan och har lektion. Yeay!
.........

x Mitt rum Datum: 2010-09-12 Tid: 10:40:08

Som en uppföljare av nattens inlägg tänkte jag nu visa er en liten skiss över hur mitt rum ska se ut så småningom. Ovanför skåpet ska jag ha min TV, och på skrivbordet ska jag ha min dator. Garderoben är en såndär vägg med skjutdörrar ni vet? Observera att jag inte tänker ha ett gult skåp, en blå säng och ett grönt skrivbord, det var enbart för tydlighetens skull som de blev lite färgglada.

.........

x Nattinlägg Datum: 2010-09-12 Tid: 02:02:35

Ni får ursäkta den dåliga uppdateringen (åh neeej, inget inlägg på TVÅ DAGAR! Skandal!!), men nu tänkte jag faktiskt bara visa att jag lever innan jag hoppar ner i min nya säng. Har möblerat om lite på mitt rum förresten, det blev mycket bättre än innan! :D Nu har jag bara tv, matta, gardiner och skåp kvar att införskaffa.. bara..

Natti!
.........

x Vill ha vår igen Datum: 2010-09-09 Tid: 17:55:08

.........

x I väntan på bättre tider Datum: 2010-09-09 Tid: 15:38:37

Nu sitter jag för första gången och bloggar från skolan på min nya laptop, och det lär inte bli den sista. Riktigt skönt att kunna gömma sig i något hörn och klicka in på blogg.se, utan att halva skolan ser att man har blogg. Bara en halvtimme kvar tills pappa kommer och hämtar mig nu..
Funderar lite över vad jag ska fota för yrke till min uppgift i Foto B. Frida föreslog att jag skulle plåta en lärare, och jag tyckte faktsitk det lät ganska bra. Fast nu när jag tänker efter undrar jag om jag inte skulle ta och be bibliotikarien att ställa upp på en bild istället, någon dag när det bara är jag kvar liksom.. tål att tänkas på. Usch vad pinsamt detta kommer bli, haha.

Hoppas förresten att min säng har kommit idag! :D
.........

x Shoppaholic Datum: 2010-09-09 Tid: 09:45:22

Nu har jag gjort det igen. Kollat på kläder på internet alltså.. jag blir så sugeeen! Det är precis som att sitta och kolla på en massa recept, fast istället för att bli sugen på att stoppa i sig en massa onyttigheter vill jag istället köpa en massa onödigt att trycka in i garderoben. Eller är det så onödigt egentligen? Hade jag tillåtit mig själv att köpa ett enda klädesplagg till hade jag genast kastat mig över ett par chinos, de ser verkligen helsnygga ut! Dock hade jag nog velat ha någon annan färg än beige tror jag, de mörkgrå på bilden är ju bara mums.. Och på tal om byxor - jag hade nog behövt införskaffa ett par nya harembyxor också, jag känner att mina kommer vara uppslitna inom en snar framtid. Ååååh, vill ha.. Det är inte bra att jag slutar tidigt idag, i övermorgon och på måndag. Det här kommer bli hårt.http://pantharei.blogsome.com/images/Vila_chinos2.jpg
.........

x Skoldator Datum: 2010-09-08 Tid: 19:01:33

Idag var det förresten dags för oss tekniktreor att få vars en bärbar skoldator att asa fram och tillbaka mellan skolan och hemmet. Jag är väl inte sådär överdrivet förtjust, men tja, det kan väl vara trevligt när man väl sitter där och klickar runt..
Jag vet att bilderna inte är särskilt kreativa eller ens tekniskt riktiga, men bry er bara om datorn vettja. Eller förresten, kolla lite på min ursnygga tapet också, haha. ;)


.........

x Hallen it is Datum: 2010-09-08 Tid: 17:44:10

Nu tänkte jag ta tillfället i akt och visa ett par "före-/efterbilder" på hallen i vårt nya hus. Dock är det fortfarande ett par saker kvar att fixa; exmpelvis ska listerna upp i taket och lampor ska inhandlas, men nu börjar det åtminstone likna något! Jag varnar er för att titta allt för noga in i de andra rummen bara, det är aningens kaos i vårt hus för tillfället.. ;) Tyvärr hade jag inte några särskilt bra "förebilder" på hallen eftersom att den var så trång att det var svårt att fota där, riktigt skönt att de där garderoberna är utslängda nu!

Jag hoppas att min kära mamma ursäktar att jag laddar upp en ganska osmickrande bild på henne i arbetskläder och foppatofflor.. eheheee...........

x Filosofi A sätter sina spår Datum: 2010-09-07 Tid: 21:20:44

Idag hade jag två lugna lektioner, slutade vid middagstid och hade medvind hem. Hade jag varit på facebook hade jag helt enkelt passat på att gilla den här dagen, nu får det räcka med att jag i ord skriver att den har varit helt perfekt. Glad är jag och tänker nu hoppa ner i min säng för att ligga och kolla på mitt nya rum och filosofera lite om hur jag ska möblera det. Tänk att tisdagar kan vara så najs.

Att dagen har varit helt perfekt är å andra sidan en värdesats, om vi tänker språkfilosofi. Enligt Fridas mening har den till exempel varit ganska trist, hon slutade nämligen närmre fem trots att vi går i samma klass. Ägd.
.........

x Mitt rätta jag Datum: 2010-09-06 Tid: 21:32:10

Jag gjorde förresten bort mig idag.

Läraren: "Så får ni ju då ta och boka fotostudion när ni ska fota."
Jag: "Var är fotostudion?"
Plötsligt uppstår en pinsam tystnad i klassrummet.
Någon random människa som sitter bredvid: "Ehm.. vi sitter i fotostudion nu."
Jag: "... aha."

Jag kände mig ganska korkad för en sekund. Fast å andra sidan har jag fortfarande inte fattat varför vi ska boka studion om vi nu har fotolektion där två gånger i veckan? Men okej, jag är väl blond då. Någon stackare till brunett får väl förklara för mig.  

Tilläggas bör väl att jag var i en ny byggnad, med en ny lärare och med helt nya människor. I övrigt vet jag fortfarande inte om jag ska läsa kursen ihop med dem, men det lär jag väl få reda på förr eller senare.. lita aldrig på schemaläggare säger jag bara.

.........

x Ingenting blev Foto B Datum: 2010-09-06 Tid: 19:05:27

Egentligen borde jag väl inte skriva något inlägg nu eftersom att jag inte har något att skriva om, men jag är ganska duktig på att skriva om ingenting om jag får säga det själv, så det blir ett inlägg ändå bara för att fylla ut liksom. Hade min första ordentliga lektion i Foto B idag. Fick i läxa att fota ett porträttfoto i studio analogt, samt att fota någon i arbetsmiljö digitalt. Ska bli kul, men jobbigt att hitta någon att fota! Jag tycker alltid det känns som att man är jobbig när man står och fotar och fotar och aldrig blir klar. Jag menar. Modeller vet ju liksom att det tar lång tid och har ingen brådska, men någon som arbetar..? Snacka om att störa. Aja, det löser väl sig. Lovar att visa resultatet i bloggen om det blir bra! I och för sig kan det kanske dröja lite, med tanke på att jag har fem veckor på mig.. ;) 

Annars har jag väl mest suttit och snörvlat hela dagen, usch vad jobbigt det är att vara förkyld! Tror dock att den börjar gå över nu, längtar tills den är helt borta..
.........

x Busig grannkatt Datum: 2010-09-05 Tid: 16:59:36

Detta har jag roat mig (.. eller ja, katten) med nu på eftermiddagen, efter att jag rensat en rabatt i trädgården bakom huset som nog inte hade blivit rensad på sisådär ett halvår eller två. Jag kan meddela att det var ganska slitsamt. Föräldrarna har satt upp rullgardinen på mitt rum nu, yeay, det börjar likna något!
.........

x Tofflor. Datum: 2010-09-04 Tid: 23:51:45

.........

x Gult är inte fult Datum: 2010-09-04 Tid: 21:00:52

När jag var ute och gick idag hade jag en väldigt intressant fundering angående färgen gul. Faktum är att jag nog funderade på färgen gul i en halvtimme eller sådär, bara för att ha något att tänka på liksom. Egentligen började det hela med att jag försökte komma på min favoritfärg, och så insåg jag att jag egentligen bara har favoritfärgkombinationer. Jag tänkte att min favoritfärgkombination måste vara gult och grönt, eller kanske gult och rosa. Fast vid närmare eftertanke.. kanske gult och brunt? Eller gult och orange? Plötsligt slog det mig - den färg som man allt som oftast rimmar på fult, just den färgen ihop med vilken annan färg som helst skapar riktigt grymma färgkombinationer! Och då konstaterade jag, där och då, att gult måste vara den ultimata färgen. Den passar ihop med grönt, rosa, orange, blå, svart, lila.. Vilken färg passar den egentligen INTE ihop med? Jag menar väl det. Bara försök säg emot.. ;)


.........

x Var har jag lagt min cykelnyckel? Datum: 2010-09-03 Tid: 16:35:44

Började 10:10 och slutade 13:15, lektionerna på schemat var Virtuella miljöer och Svenska B. Efteråt gick jag en kort sväng på stan med Frida, och tog sen tåget hem 13:37 (lägg väl märke till nummerkombinationen alla små nördar där ute!). Väl framme vid slutdestinationen insåg jag, efter desperat letande, att jag glömt ta med mig cykelnyckeln. Tur i oturen bor min moster inte långt från stationen, och var vänlig nog att köra mig hem - snacka om lyx!
När jag letat igenom halva huset efter den försvunna nyckeln, som i övrigt fortfarande inte är återfunnen, tänkte jag göra mig en hallonsmoothie. Dock hann jag inte mer än att kladda ner mig med hallon och börja hälla mjölk i behållaren, innan jag fick jag syn på grannens katter ute i trädgården. Snabbt som bara den kastade jag sakerna ifrån mig, sprang efter kameran och gick sen ut i trädgården för att ta ett par bilder. Ett par nersmutsade knän senare, och ett antal bilder rikare, reste jag mig och gick in igen. Oj vad kul det är att fota, det var så längesen sist att jag nästan hade glömt!

Random animation på grannens katt (färgerna är lite gråaktiga pga filformatet).


.........

x Solskenshumör och glassabstinens Datum: 2010-09-02 Tid: 22:08:00

Det har varit en lagom ansträngande dag i skolan idag; började 08:40 och slutade 09:30. Dock är jag glad att jag skulle hem till Mikael efteråt, annars hade jag nog blivit ganska irriterad över att behöva ta mig till skolan och hem igen bara för att höra vår projektarbetslärare säga att "ni har redan gjort det ni skulle ha gjort på den här lektionen så ni får sluta nu". Det tar ju ett tag för mig att komma hem så att säga.
Klockan fyra svängde pappa förbi och hämtade mig hos pojkvännen, och väl hemma igen drog jag med honom ut på en promenad i det sköna vädret.

Trots ihärdig glassabstinens hela dagen lyckades jag dessvärre inte få tag på en enda glass. Fast å andra sidan var det kanske bara bra..?
.........

x It's a beautiful day Datum: 2010-09-01 Tid: 17:43:05

Låttips: Monday Morning - Melanie Fiona

Vad har hänt idag då? Hm. Inte mycket faktiskt. Men jag kan meddela att det är helt underbart väder här nere i skåne, även om det märks att hösten är på väg. Det var nästan så att man för en gångs skull blev lite glad över att det var cykeln som gällde hem! Och imorgon, då har jag bara en lektion; projektarbete. Sen slutar vi, 09:50. NAJS! Glad glad glad som kexchoklad nananaa.

Lägg väl märke till de prickiga tightsen som jag tjatat om ett tag nu.

.........


..bloglovin

PRENUMERERA DU MED! :DOM MIG
Namn: Elin
Född: 12/12 1992
Bor: Skåne
Studerar: Grafisk design
Intressen: Foto, natur, illustration och redigering
Kamera: Canon EOS 400D Ritbord: Wacom Tablet, A5
RSS 2.0