x Nu är allt som vanligt igen Datum: 2010-08-24 Tid: 15:49:34

Jag vet inte hur jag gör det, men på ett eller annat vis lyckas jag alltid cykla hem från tågstationen de få gånger som regnet vräker ner och det är sådan där extrem motvind som gör att fåglarna flyger och flyger men ändå bara står stilla i luften. Idag var en sådan dag. Till saken hör att jag inte har hundra meter, en kilometer, eller ens två kilometer hem. Faktum är att det är en halvtimmes cykeltur från tågstationen hem till mig, och då ska även poängteras att en tredjedel av vägen består av grusväg.

Så idag cyklade jag alltså, lyckligt ovetande om vad som komma skulle, hem från min första dag på mitt sista gymnasieår. Med projektarbete och diverse andra onödiga tankar surrande i mitt huvud var jag inte riktigt medveten om världen omkring mig. Av någon anledning tittade jag upp, och det var som om ett av de där stora, grå regnmolnen som hotfullt svävat över himlen plötsligt fått motorstopp och störtat framför mig på vägen. Först trodde jag att det var någon bonde som var ute och skördade så att det rök över vägen, men när jag väl närmade mig såg jag att det var en ridå av vattendroppar! Det var en ganska häftig syn faktiskt. Det tog dock inte många sekunder innan ridån kom obehagligt nära, och jag noterade i mitt bittra sinne att regndropparna kändes mer som hagelkulor än som mjuka vattenpärlor. Jag trampade på som om det gällde livet, men i motvinden rörde sig nog cykeln inte mycket fortare än vad en snigel springer. Tack och lov rullade molnet vidare där på vägen, och det hela var över på bara någon minut. Men ändå. Plaskvåt cyklade jag vidare en kilometer eller så, stövlade in genom vår källardörr, gick upp för källartrapporna (som i övrigt kunde liknas vid att bestiga Mount Everest), och kastade mig på soffan. Aaaaahh, home sweet home.

 

.........

Kommentarer
Postat av: Helene

Stackars, stackars Elin.

2010-08-24 @ 17:19:10
Postat av: Julia - [PHOTOGRAFI.blogg.se]

Oj vilken lång raksträcka :o x)



Sv; Haha okej, ja men då vet jag vilken det är :D Drömfilmen alltså ;p

2010-08-24 @ 17:20:28
URL: http://photografi.blogg.se/
Postat av: Josse

Vilken otur! Men hjälp vad bra du är på att skriva<3 även fast du bara föklarade så har jag suttit trollbunden framför meningarna, du ska veta att det är jätte roligt att läsa din blogg! Har säkert sagt det någon fler gång men älskar sättet på hur du skriver :)

2010-08-24 @ 18:01:05
URL: http://justkeepbreathe.blogg.se/
Postat av: Malinda

Det där låter ju ganska häftigt. :D Fast för mig är inget som förut, snarare tvärtom. ^^



Sv: Ja, visst är det? (:

2010-08-24 @ 19:00:27
URL: http://allbyme.se

Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback





..bloglovin

PRENUMERERA DU MED! :D



OM MIG




Namn: Elin
Född: 12/12 1992
Bor: Skåne
Studerar: Grafisk design
Intressen: Foto, natur, illustration och redigering
Kamera: Canon EOS 400D Ritbord: Wacom Tablet, A5




RSS 2.0