x Ge mig sol och bad! Datum: 2010-05-31 Tid: 22:13:23

Det är ren plåga att gå i skolan de här sista veckorna.. någon som håller med? Jag längtar verkligen sjukt mycket efter sommarlovet nu, det kommer bli så himla skönt att bara kasta in skolväskan i något hörn och springa ut i solskenet! Ååååååhh, vill ha NU!

Jag kan inte kommentera på min blogg för tillfället, hoppas det funkar för er andra?
.........

x Min helg Datum: 2010-05-30 Tid: 10:49:27

Då var det söndag igen, tråkiga söndag. Men nu har jag en massa kuligt att tänka tillbaka på, för min helg har varit toppen, så jag tänker inte deppa för det! :D Fredagsmys och tjejkväll (vi var i och för sig bara två pers, men vadå liksom? det var faktiskt kväll, och vi är tjejer, så rent logiskt var det en tjejkväll), kan det bli bättre liksom? Om två veckor är det sommarlov! JAAADÅÅÅÅ, som Frida skulle ha sagt! ;D

Nej, nu måste jag hoppa upp härifrån och duscha, dags att försöka hitta lite kläder till skolavslutningen!

Bilden: Frida och Colan ;)


.........

x Natti natti! Datum: 2010-05-27 Tid: 23:36:23

Slänger in ett snabbt inlägg innan jag ska krypa ner i min säng, lika bra att sova nu så att det blir fredag lite fortare! Har verkligen längtat hela veckan, tiden har segat sig fram som världens tröttaste snigel.. skönt att det äntligen är torsdags kväll! *woho* Kommer ha fullt upp fredag och lördag; ska först hem till pojkvännen och kolla film med honom och hans kompis, sen sover jag över där, och på lördag tar jag bussen hem till Frida och har tjejkväll med massor av godis och tjejsnack! Ska bli hur kul som helst, ÅÅÅH vad jag längtar till imorgon! Lika bra att jag springer och lägger mig nu, haha, gonatt! ;D
.........

x Skolavslutningen here I come! Datum: 2010-05-26 Tid: 20:59:01

Är i full gång med att leta efter något kul att ha på mig på avslutningsdagen, bäst att vara ute i tid! Har i princip bestämt mig för att jag vill använda mina nya tights, men det kanske inte är så lämpligt att komma springande enbart i dem..? Så ja, nu är jag alltså på jakt efter någon snygg tunika eller liknande att dra på mig. Väääldigt sugen på något over-size, men det är så himla svårt att hitta något som ser bra ut! Har ni några tips? Börjar bli lite desperat! :3  
.........

x Jordvärme Datum: 2010-05-25 Tid: 22:28:40

Jag vet inte om alla har förstått det än, men jag och mina föräldrar ska flytta inom en snar framtid. För tillfället är vi ägare till två hus, men det ena kommer nog sättas till salu inom ett par veckor. Oavsett ser vårt nya hus ut såhär för tillfället, hela baksidan har varit uppgrävd eftersom att vi ska ha jordvärme. :)



.........

x Tristess Datum: 2010-05-23 Tid: 18:45:40

Det känns som att jag har haft en riktigt meningslös dag idag, bara suttit hemma och gjort ingenting. Egentligen borde jag ha gjort läxa, men allt annat blir ju plötsligt så mycket roligare när det är läxläsning i luften.. någon som också lagt märke till det underliga fenomenet? ;) Jag längtar verkligen till sommarlovet nu, inte många veckor kvar! :D
.........

x Ute i vildmarken Datum: 2010-05-23 Tid: 12:18:21



Igår kväll var jag och min ett år äldre farbror Otto på rävspaning. Vi satte oss mitt i skogen vid halv 9, och satt sen där i en svärm av knott och mygg i en dryg timme. Dessvärre såg vi inte en enda räv, men däremot hörde vi en grävling i närheten som verkade vara på ganska dåligt humör, haha. Jag fick dessutom se de ursöta små uggleungarna som bor i Ottos trädgård, så jag var ganska nöjd ändå. ;)
När vi kom hem var vi (eller åtminstone jag) fulla av vidriga små fästingar och bett av olika slag, inte så värst trevligt.

Kan ni se ugglorna (den här bilden är fotad innan vi gav oss ut i skogen)?


Inzoomning (ursäkta kass bildkvalité)




.........

x Sommartider hej hej sommartider Datum: 2010-05-20 Tid: 20:16:25

Tiden går så himla fort när man har roligt, snart är det dags att krypa ner under täcket igen.. jag som hade velat vara vaken här hemma en bra stund till. Nåja, sånt är livet. Snart sommarlov, usch vad jag längtar! Är lite smått skoltrött för tillfället, känner mig helt omotiverad och inte alls pigg på att plugga. På tal om plugga, kemin var det ja.. suck. Det är bara till att plocka fram böckerna nu på en gång antar jag.

Ska nog till Frida (klasskompis) imorgon och grilla förresten, ska bli mys! Hoppas att vädret blir lika fint som idag, har varit riktigt härlig sommarvärme och solsken, så glad man blir av fint väder alltså! :D

Är sommaren hos er också?
.........

x Kolla vad vi hittade! Datum: 2010-05-19 Tid: 17:03:51

Vad tror ni.. blir det tur den här veckan? ;D

.........

x Skogslycka del 4 Datum: 2010-05-19 Tid: 16:50:40

Idag skulle jag egentligen ridit, men har sprungit Coopertest på idrotten så känner mig ganska (läs: helt) slut. Bestämde mig därför för att istället ta mig an svenskan, med tanke på att vi har prov i medeltidens litteraturhistoria imorgon, och som ni märker går det.. sådär. Ska plugga snart, jag lovar! Tänkte bara slänga in ett par foton som ni inte sett tidigare, så att det åtminstone händer något i bloggen.. ;)



.........

x Nördigt inlägg Datum: 2010-05-16 Tid: 21:47:38

Det har visst bara blivit en massa tråkiga bildlösa inlägg på senaste tiden, det får ni ursäkta.. känner mig lite stressad utan att vara stressad egentligen. I alla fall, jag tänkte bara meddela att jag varit och ridit islandshästar idag, det var min moster som bjöd med mig på turridning som en försenad födelsedagspresent. Väldigt roligt faktiskt! Blev en hel massa galopp och tölt, i jättehärlig natur. Hästar är verkligen livet! Jag känner mig som en äkta hästnörd när jag skriver så, haha. Kan det bero på att jag är en kanske? ;)  

Bilden är från 2008, föreställer samma gård som vi utgick ifrån den här gången (det är inte jag som fotat bilden).

.........

x Plötsligt vänder det! Datum: 2010-05-14 Tid: 00:57:47

Japp, nu verkar det som att turen är tillbaka igen! Klockan kvart över 9 idag var vattenläckan här hemma lagad, så nu kan man äntligen gå på toa igen, haha. ;) Dessutom kom jag på att det var Bella&Tyra-show idag, och att det fanns popcorn hemma. Mmmmh. Nu är klockan alldeles för mycket och jag borde sova, men det är en massa trevliga människor uppe på skype så jag tror att jag stannar uppe ett liiitet tag till.. ;D

.........

x Otursvecka? Datum: 2010-05-13 Tid: 13:46:42

Vad är det med den här veckan egentligen? Nu har vi vattenläcka här hemma, så vattnet är avstängt.. Bäst jag går i karantän innan jag hinner smitta någon med min otur.

.........

x Vissa dagar borde man bara hoppa över Datum: 2010-05-12 Tid: 22:25:05

Den här dagen har väl inte riiiktigt fungerat som den borde ha gjort. I morse var jag på extremt dåligt humör (Vad hände egentligen med "Elin-som-alltid-är-så-äckligt-glad"? Hon får gärna komma tillbaka nu!), gnällde på allt och ingenting i princip. På matten gick vi igenom något "bara för att det var kul", som om jag skulle uppskatta att bli av med värdefull pluggtid för att lyssna på en genomgång om uppgifter som inte kommer förrän i Matte E..? Sen hade vi fysik, och det var som vanligt en pina att ens hålla ögonen öppna under hela lektionen.
Som kronan på verket var jag ensam tjej på idrotten, och mitt finger fick plötsligt för sig att "JA, nu vill jag bli lite stukad!"... så nu sitter jag här med ett svullet och blåfläckigt finger. Härligt! Ingen ridlektion för min del liksom. Att det sen har regnat konstant hela dagen gjorde ju inte min dag mycket bättre direkt. 

Som tur är vet Frida precis hur man behandlar dåliga dagar; så när vi hade slutat satte vi igång disneys Bambi och tryckte i oss några kilon popcorn och choklad. Det var vi minsann värda! Plötsligt kände jag att humöret vände och nu siktar jag in mig på en riktigt härlig långhelg! :D
.........

x Skogs(o)lycka del 3 Datum: 2010-05-11 Tid: 20:01:18

Dessvärre är det inte bara jag och de fina blommorna som samsas om platsen bland löv och grässtrån... *rysa* Gissar på att jag inte är ensam om att ogilla dessa små kryp?






.........

x Skogslycka del 2 Datum: 2010-05-11 Tid: 19:33:29

De som säger att man inte ska fota i motljus har fel, bara så ni vet. Jag älskar nämligen motljusbilder, det blir himla häftiga effekter! Vad tycker ni?


Noteringar:

* Någon trodde att bilden i mitt förra inlägg var redigerad, men så var inte fallet. Bortsett från lite beskärning då. :)
* För att få "suddig bakgrund" ska ni ha så lågt bländarvärde som möjligt, kika i er kameras manual ifall bländaren går att ändra på just den kameratypen!  
 



.........

x Fotosession Skogslycka Datum: 2010-05-10 Tid: 19:37:56

Har just ätit mig proppmätt på pastasallad och sitter här med ett stort leende över hela ansiktet, så glad känner jag mig just nu. ;)
Det märktes verkligen att jag inte varit ute och fotat i skogen på hur länge som helst när jag drog ut på min 1,5h långa fotorunda efter skolan idag. För det första var min kondition verkligen dålig, men framför allt hade jag glömt hur extremt otroligt jättesupermegakul det är att fota! Särskilt nu när allt slår ut och harsyrorna är som finast.. mums! Jag har massor av bilder att visa, men för att ni inte ska bli allt för trötta på mig tror jag att jag delar upp dem i lite olika omgångar. Jag har valt att döpa min fotosession, som det så vackert heter, till ”Skogslycka”. Erkänn att min fantasi är underbar? Haha. ;)

.........

x I bloggvärlden Datum: 2010-05-09 Tid: 00:37:25

Sitter här och blir allt mer sugen på choklad för varje sekund som går! Först såg jag ett avsnitt från Bella & Tyra show (som jag i övrigt tycker är riktigt sevärd för oss bloggnördar!) där de provade på att arbeta på en chokladfabrik. Mmmmhh. Sen lyckades jag komma in på en blogg full av mumsiga glassar. Magnum Mandel liksom, ÅH vad jag är sugen! På tal om bloggar, kände ni till att jag är bloggnarkoman? Jag följer nog ohälsosamt många bloggar, haha! Nämligen inte mindre än 62 stycken! Dock är det nog "bara" runt 40 som jag följer riktigt aktivt. Har du någon favoritblogg? Min är, eller numera var, isabellandersson.wordpress.com. Dock har den just blivit nedlagd på obestämd framtid, riktigt trist! Så nu är jag på jakt efter en ny favorit...

För att piffa upp inlägget lite slänger jag upp en bild på vårt hus (som vi ska flytta från om någon månad).



Äsch, jag som skulle lägga mig tidigt idag! *kollar på klockan*
.........

x ) Datum: 2010-05-04 Tid: 22:10:40

Idag har jag varit på ovanligt dåligt humör, gick runt och surade i skolan utan någon vettig anledning alls. Antar att man inte alltid kan vara glad? Tur att mina stackars klasskompisar är tåliga och stod ut med mitt gnällande, haha. Jag piggnade dock till lite senare på eftermiddagen när jag äntligen hittade både en ny vårjacka och tapeter till mitt nya rum. Drog till med en riktigt stormönstrad fondtapet i svart, silver, beige och brunt. Hoppas att det inte ska se allt för hemskt ut! 

Nej, nu tänker jag springa in på mitt rum och krypa ner under täcket, usch vad trött jag är! Hoppas att jag ska vakna på rätt sida imorgon... typ höger eller så. Godnatt!
.........

x Cykeltur Datum: 2010-05-02 Tid: 22:01:04

Idag tog jag med mig Otto ut på en cykelrunda! Min tanke var att vi bara skulle cykla en kort sväng på typ en halvtimme, men istället drog vi ut på äventyr och letade hjortar. Dock hittade vi inte några där vi hade tänkt hitta dem, men på vägen hem stötte vi på ett par ändå, så det var ju lyckat. ;) Två timmar senare hade hade jag avverkat drygt 1,6 mil och var lite sådär lagom jättetrött. Kastade mig i soffan och kollade på Lejonkungen, nostalgi!

Ungefär såhär glad kände jag mig sen! ;D

.........

x Ilustrerat vårväder Datum: 2010-05-02 Tid: 11:24:19

Såhär fint är vädret idag! Jättehärligt vårväder verkligen, ska nog springa ut snart och njuta lite av solskenet. :) 
 
.........

x En blick säger mer än tusen ord Datum: 2010-05-01 Tid: 23:32:55

.........

x Fåglarna kvittrar Datum: 2010-05-01 Tid: 15:34:33

Det blev lite foto ute i trädgården idag, så nu ser ni hur vårigt det är hemma hos mig!





.........

x Canvastavla Datum: 2010-05-01 Tid: 13:31:22

Jag är förresten med och tävlar om en canvastavla i valfri storlek (upp till 150 x 100 cm värde ca 2200 kr) hos [En Bulle Ur Ugnen]. Det är i övrigt en av de bättre bloggarna jag följer, riktigt charmig med massor av kreativa bilder! Rekommenderas verkligen. :)
.........

x Första maj Datum: 2010-05-01 Tid: 12:06:29

Nu är det plötsligt första Maj och träden börjar bli gröna, våren är här! Såg ni något majbål igår? Det gjorde jag, men hade ingen kamera med mig så några bilder blev det inte.

Idag är det en grå och regnig lördag här nere i Skåne, men jag ser det från den postivia sidan; riktigt mysväder! Känner mig glad och kreativ, så ska försöka komma på något vettigt att göra nu tänkte jag. Fota, rita eller skriva. Svårt val!


Förresten, ni såg väl Talang igår? Min kusin var med och gick vidare, grattis till honom! :D Undras om det berodde på de översnygga scenkläderna..? xD




http://www.tv4play.se/noje_och_humor/talang?videoId=1.1619483&selId=1.924510&currPage=0
.........






..bloglovin

PRENUMERERA DU MED! :D



OM MIG




Namn: Elin
Född: 12/12 1992
Bor: Skåne
Studerar: Grafisk design
Intressen: Foto, natur, illustration och redigering
Kamera: Canon EOS 400D Ritbord: Wacom Tablet, A5




RSS 2.0