x Lyssnar på: P!nk - Dear Mr. President Datum: 2010-06-30 Tid: 16:38:49

Idag har jag ätit en riktigt nyttig lunch med massor av grönsaker, sprungit en lagom lång runda, gjort en hårinpackning, och blivit sådär riktigt härligt trött som man bara blir när man har varit duktig. Stolt är jag över mig själv! Trots det tråkiga vädret är jag på toppenhumör och känner för att dansa runt och sjunga högt - eller något i den stilen. ÅH vad jag älskar sommarlov!


- Tomat - Gurka - Paprika - Ruccolasallad - Avokado - Solrosfrön - Keso -
.........

x Idag, igår, i förrgår och dagen innan dess Datum: 2010-06-30 Tid: 11:44:16

Idag känns det som att det kommer bli en ganska händelselös dag, men faktum är att det ska bli riktigt skönt att göra absolut ingenting! Tror att jag ska berätta vad jag har hittat på med de senaste dagarna, det har ju varit lite tomt i bloggen som ni kanske märkt? ;)
Igår var det världens sommarväder nere i skåne, med solsken och 26 grader! Jag och Frida passade då på att cykla till hamnen i Råå och mumsade i oss lite glass och hade tjejsnack. Sen cyklade vi hem till Frida, åt tacos och glodde film! MYS! :D
I förrgår roade jag mig med att äga fem killar på kortspel, crocket och kubb. Dessvärre blev vi ganska uppätna av mygg allihopa, så nu sitter jag här med tjugotalet myggbett på mina ben. DET KLIAR!
Och ja.. dagen innan dess var jag hemma hos en kompis i Ödåkra och snackade skit med honom och Otto. Hm. Spännande va? ;D


.........

x Väderleksrapport Datum: 2010-06-27 Tid: 17:56:27

.........

x Animerad header Datum: 2010-06-26 Tid: 18:40:33

Det är solsken ute, men blåsigt och kallt, så jag håller mig inne och pysslar med saker på datorn istället. I brist på saker att göra animerade jag headern på bloggen lite, för skoj skull liksom. Vad sägs?
Egentligen var min plan att byta ut bilderna, men så blev jag för lat för att leta upp några passande, så det får bli en annan gång, haha. :)

.........

x Kortisinlägg Datum: 2010-06-26 Tid: 15:04:57

Nu ska jag ut och springa en runda innan jag hinner ångra mig, hejsvejs!
.........

x Igår och, tro det eller ej, JAG PÅ BILD! Datum: 2010-06-26 Tid: 10:36:42

Min midsommar blev inte riktigt som planerad, så nu slänger jag in ett foto på mig själv och visar världen att jag faktiskt var och firade; man kan ju faktiskt undra liksom. Jag är lite kär i klänningen, visst är den NAJS? :D
Observera att jag inte är särskilt rutinerad på att fota mig själv, som ni kanske ser.. hrm. Borde man kolla i kameran när man fotar kanske? Aja. Bilden la jag egentligen upp för att världens bästa pojkvän Mikael är i Spanien och tyckte att jag skulle slänga upp en bild av mig själv i bloggen. Saknar honom!



.........

x Midsommar! Datum: 2010-06-25 Tid: 10:18:17

Nu har jag varit ute och sprungit och gjort plats för några extra jordgubbar ikväll.. för vad är det för anledning att fira midsommar om man inte har jordgubbar?! Nej jag menar väl det. Mmmmh. Gott det ska bli! :)
Är det förresten bara jag som har lite beslutsångest över var man ska vara på midsommar? Gillar inte att alla tvunget måste fira det samtidigt! Kunde man inte låtsat att det var midsommar imorgon också eller något..? ;)

.........

x Sportig är vad jag är! .. host. Datum: 2010-06-24 Tid: 17:33:15

Nu för tiden är jag riktigt rastlös, måste röra på mig hela tiden! Det är ganska intressant faktiskt, för jag är i vanliga fall ganska lat av mig.. men så började jag springa lite varje dag; inga jättesträckor men ett par hundra meter åt gången - och nu går det bara lättare och lättare, blir roligare och roligare, och därmed blir det längre och längre sträckor varje gång jag är ute och springer! TOPPEN! :D
Så idag passade jag på att springa hem till Otto, och dra med honom hem till mig. Sen åt vi melon och spelade boule. Coolaste sporten EVER!



.........

x Husbesiktning Datum: 2010-06-24 Tid: 09:56:27

Gääsp. Fick palla mig upp tidigt idag, redan klockan halv 7! Nu sitter jag och halvsover i datorstolen i väntan på att vårt hus ska bli färdigbesiktat, snart ska de bara borra lite i väggen också. Det har redan blivit ett snyggt decimeterstort hål mitt i golvet för att kolla fuktigheten.. fiint.

.........

x Fruktsallad! Datum: 2010-06-23 Tid: 14:17:26

Apelsinen var sur idag; den attackerade mitt ansikte, mitt hår, min nytvättade tröja, mina strumpor, och sist men inte minst landade den med ett ljudligt "SPLASH" på golvet.
Sen rörde den sig inte mer..

Nu ska jag ut och gå en runda, är helt rastlös och bara MÅSTE bli av med lite energi! 

.........

x Onsdag = Inspirationsdag! Datum: 2010-06-23 Tid: 11:45:16

Var inte hungrig när jag vaknade i morse, så jag la upp världens plan för när jag skulle äta idag istället som kompensation till den uteblivna frukosten. Därför tuggade jag i mig en riktigt regäl och god macka till frukost/middag, samtidigt som jag funderade över mitt projektarbete som jag ska börja med till hösten, och ser nu fram emot en stor fruktsallad till middag/fika. Så det blir ½ middag + ½ middag = 1 middag. Smart va? Sen blir det bara en halv frukost och en halv fika, men det kan jag nog leva med, haha.
Som sagt klurade jag lite på projektarbete, och kom fram till att jag egentligen vet precis vad jag vill arbeta med. Frågan är bara om jag vågar arbeta med det; nämligen självkänsla. Jag kan inte förneka att många av er som följer bloggen faktiskt kommer från stallet.se, och som många vet har jag där kommit i kontakt med massor av olika typer av människor. Där har jag också märkt att det finns ett stort behov av lite egoboost! Anledningarna till bildstölder, att man hackar på andra och att man inte kan skriva på ett trevlig vis beror faktiskt enbart på en sak; dåligt självförtroende. Jag blir alltid lika glad när någon mejlar och faktiskt berättar att jag har hjälpt dem på olika vis, inte bara på internet utan också i det verkliga livet, och det hade varit så sjukt roligt om man hade kunnat skriva ihop ett vettigt arbete om just självförtroende! Men som sagt, våga eller inte våga? Det är ju inte så att jag har världens bästa självförtroende själv eller något, men man kan alltid utgå från sig själv och sen läsa en hel hög med trevliga peppböcker. Hmmm.. hade varit kul!

WOAH vad mycket text det blev! Lite exalterad eller vad? x) Hoppas ni överlever!
 

Ruccolasallad. Avocado. Skinka. Keso. Ost. Mmmh.

.........

x Skorstensbesiktning Datum: 2010-06-22 Tid: 19:17:13

Idag har vi haft en sotare här hemma som har kollat skorstenen, och den blev minsann godkänd! Jag trodde faktiskt inte att en sotare skulle vara som jag föreställt mig, så snacka om att jag blev förvånad när han kom in med sotigt ansikte och härlig skorstenslukt, haha!  

.........

x Det är faktiskt sommarlov Datum: 2010-06-21 Tid: 02:45:58

Är det normalt att vara jättesugen på att shoppa klockan halv tre på natten? Njae. Kanske inte. Men när man har kollat på Bella&Tyra show i två timmar (det tål att upprepas att jag verkligen är en bloggnörd utan dess like, haha) så kan man bara inte låta bli att bli så sjukt inspirerad av alla snygga kläder de har på sig! Det är nästan så att man slingar håret också när man ändå är igång, bara för att det hade varit trevligt liksom. Nu har jag lyckats bli hungrig också.. på tal om mode, haha. 
Så ja, tillbaka till ämnet. Jag tänkte kasta ihop lite bilder här på outfits som jag gör stor tumme upp för, som min egna lilla catwalk. Fast utan walk då. Och ganska mycket utan cat också. Aja. Faktum är att jag är extremt enormt superdupermegasugen på att bara slänga ut hela min garderob och byta ut den mot något riktigt coolt och nytt! .. Och nu sitter alla som känner mig IRL och gapskrattar eftersom att jag verkligen inte är ett modefreak till vardags. Men vadådå? Man kan väl ha sina ljusa stunder eller? Okej, det är inte så ljust här.. men nu ska vi inte vara så petiga. ;) 



Sammanfattningsvis; jag är helt inne på oversize (eller åtminstone modell längre), shorts och tights. Översta på vänster sida och andra översta på höger är mums. Låt oss säga att jag snart omkommer så mycket jag vill köpa något nytt nu.

Bilderna är snodda från:
http://annakubel.blogg.se/
http://alexandrastil.blogg.se/
http://shopalicious.blogg.se/
http://thejuicydetails.blogg.se/index.html

Okej, klockan är uppenbarligen för mycket och jag borde sova. Gonatt! ... ska bara chatta liiiiite till ...

.........

x Bloggtips Datum: 2010-06-19 Tid: 11:18:04

Nu tänker jag rekommendera några av de modebloggar som jag följer, de är toppen när man inte har något vettigare för sig! Faktum är att jag följer hur många bloggar som helst, inte bara modebloggar utan också fotobloggar, kändisbloggar, underhållningsbloggar.. och så vidare och så vidare. 63 stycken för att vara exakt, och ungefär 50 av dem är jag inne på dagligen. Jag är en äkta bloggnörd! 

http://annakubel.blogg.se/
http://elinwahlberg.se/
http://kattistestad.blogg.se/ <- Min favoritblogg för tillfället
http://thejuicydetails.blogg.se/
http://shopalicious.blogg.se/
http://thestatement.blogg.se/

Jag blir förresten jätteglad för fler tips på bloggar, gärna modebloggar men också allt möjligt annat! :D

.........

x Fridapida Datum: 2010-06-18 Tid: 18:36:57

Idag har Frida varit på besök här ute på landet, kuligt värre! Vi snackade som vanligt non-stop i flera timmar, ibland undrar man hur många samtalsämnen vi har egentligen? Vi kan verkligen börja snacka om ingenting och sen skratta hysteriskt åt det. Det är så det ska vara! ;D
Nu har jag ätit grillat och är mätt som en plätt. ~ Sommarfeeling var det häär!

.........

x Rita utan krita Datum: 2010-06-17 Tid: 22:31:21

Kolla in vilken häftig bild jag ritade igår! *harkel host* Har verkligen ingen inspiration nu för tiden, när jag väl börjar rita så tröttnar jag direkt och kladdar ihop något som blir lite halvdant sådär. Trist! Jag hoppas att ritsuget kommer tillbaka nu när det är sommarlov..

.........

x Trädgårdstime Datum: 2010-06-17 Tid: 17:01:28

Det har inte varit riktigt lika fint väder idag som det var igår, men jag passade på att vara ute lite ändå när solen tittade fram mellan molnen. Är minsann trött i armarna nu, rensade (eller vad säger man egentligen?) alla rabatter i hela trädgården! Eller okej, nästan alla åtminstone.. Här har ni lite bilder från vår trädgård;  



.........

x Ha.. ha.. Datum: 2010-06-17 Tid: 10:59:02

.........

x Sommardag i bild Datum: 2010-06-16 Tid: 17:52:11

Har faktistk varit ute nästan hela dagen idag, så ikväll kommer jag nog somna gott.. ;)
Gick en runda på en dryg timme, och hade som vanligt med mig kameran. Trodde faktiskt att jag hade lyckats få till några riktigt bra bilder, så snacka om att jag blev missnöjd när jag tog upp fotona på datorn och alla var "okej". Nåja, bättre lycka nästa gång! 

 



.........

x Sommarlov, sommarlov, nanana Datum: 2010-06-16 Tid: 11:16:05

Råkade sätta mig vid datorn i ett par sekunder nu, ska snart sticka ut i solskenet, underbart väder idag! Tror att jag bara ska lata mig hela dagen faktiskt, känner inte för att göra något särskilt alls. Eller jo förresten, jag ska göra en smoothie. Det känns lagom ansträngande. Måste njuta lite av dagarna jag har kvar i det här huset.. kommer sakna det!
.........

x Flodhäst Datum: 2010-06-15 Tid: 19:05:26

Det har egentligen varit en ganska händelselös dag idag när man tänker efter, fast det är alltid lika mysigt att vara hos Mikael så det så. Han är bäst. :]
Är det bara jag som har så lång lista med låtar på Spotify att jag plötsligt hör någon som jag inte känner igen och bara "den var ju riktigt bra, varför har jag inte lyssnat på den innan?". Haha. Lizanne Knott - Shadow In The Town. När la jag egentligen in den låten? Kan man verkligen fråga sig..

.........

x Budgivning avslutad! Datum: 2010-06-13 Tid: 11:32:45

Nu har budgivningen på vårt hus avslutats och det verkar som att det blir sålt, om nu inget oväntat inträffar vill säga.. ;)
Bilden: Tror inte att jag har visat det här fotot tidigare? Annars får ni väl se det en gång till helt enkelt, haha! :D

.........

x SOMMARLOV!!!! Datum: 2010-06-12 Tid: 14:11:45

Vet ni vad? Sommarlovet är här, med allt vad det innebär; grå himmel, blåst, ösregn... WOHO! Nej, men skit samma, vi är ju åtminstone lediga? Det räcker för mig! 
Igår var jag och kollade när Otto tog studenten. Lyckades glömma paraplyet hemma, så jag var helt dyngsur när vi väl kom fram till platsen där de skulle springa ut. Det gjorde dock inte så mycket, jag var lika glad för det och alla studenter livade upp stämningen! :D





GRATTIS TILL STUDENTEN OTTO!
.........

x Den 9 Juni 2010 Datum: 2010-06-09 Tid: 10:31:01

Idag är det regn, mulet och grått. Men vet ni vad? Det en helt underbar dag ändå! För imorgon är det sommarlov, i övermorgon är det sommarlov och om tre veckor är det sommarlov! Nu tänker jag fortsätta lyssna på Plain White T's - Hey There Delilah, och bara få tiden att gå. Åh vad jag är glad! :D

.........

x Sista lektionen! Datum: 2010-06-08 Tid: 18:36:51

Nu är det i princip sommarlov för min del, hade den sista "riktiga" lektionen innan lovet idag.. snacka om skönt! Imorgon har vi inga lektioner alls, och sen är det minsann skolavslutning för hela slanten! Jag kan inte riktigt fatta det än, att andra året på gymnasiet har gått så fort?

Snodde en bild som Frida fotat (hoppas det inte gör något?), jag tror att jag låter den tala för sig själv..


.........

x Visning nummer 2 Datum: 2010-06-07 Tid: 20:17:52

Nu har vi haft vår "extravisning" av huset, det kom två nya familjer plus två som ville kolla igen. Pinsam stämning när mäklaren kom sist, haha! Nåja, det verkar som att där är någon intresserad åtminstone.. ;)
.........

x Sött Datum: 2010-06-07 Tid: 15:31:31

Hade inget särskilt för mig och kladdade ihop en.. muffinskaninFråga mig inte.

.........

x Toaletten Datum: 2010-06-07 Tid: 11:11:44

Tänkte visa lite före-/efter bilder på rummen i det nya huset efterhand som vi blir klara med dem. Än så länge är det bara toaletten som är helt färdig, men det har hänt en hel del andra saker också. Exempelvis har köksinredningen kommit upp, det är en ny balk i vardagsrummet, taket i mitt rum och elementen är målade, och jordvärmen är fixad. Till helgen ska det tapetseras i mitt rum, spännande att se hur det blir! :D

Det var svårt att ta bilder inne på toaletten eftersom att den är ganska liten, men jag hoppas att man kan urskilja något åtminstone, haha.

FÖRE:



EFTER:


.........

x Katten Datum: 2010-06-06 Tid: 19:48:22

Vet inte vad jag ska säga om den här bilden, måste erkänna att jag för en gångs skull faktiskt blev lite nöjd med utsnittet. Vad tycker ni?



.........

x Visningen Datum: 2010-06-06 Tid: 19:08:31

Som ni kan utläsa av inlägget härunder var jag inte med under själva visningen idag, men jisses vad mycket folk här har varit! Enligt mäklaren var det fler intresserade än vad hon hade varit med om på länge - hela 22 intresserade familjer (det vill säga runt 44 personer)! Så nu är det bara till att hålla tummarna för att någon av dem vill ha vårt lilla hus.. Imorgon blir det dessutom en extra liten visning för de som inte kunde komma idag, så då kommer det åtminstone ett par intresserade till. Kul! :D



.........

x Hejsvejs Datum: 2010-06-06 Tid: 10:09:03

Nu rymmer jag hemifrån, snart - det vill säga om ett par timmar - kommer huset (förhoppningsvis) vara fullt av folk. Hör av mig senare!  
.........

x Lördagen den 5 Juni 2010 Datum: 2010-06-05 Tid: 23:25:00

Nu tänkte jag skriva ett intressant och innehållsrikt inlägg, som kompensation för de senaste torftiga små textsnuttarna. Dessvärre har jag inte mycket att skriva om, men.. det är väl värt ett försök åtminstone?
Jo, igår var minsann jag, min pojkvän, och en klasskamrat över i Danmark. För er som inte vet det bor jag nere i Skåne, så det tar inte allt för många minuter med båten över sundet, haha. Det var riktigt trevligt faktiskt, om vi bortser från att jag har fått ett härligt solexem i min hårbotten som för tillfället försöker ta lite död på mig.. *gnäll*
Från det ena till det andra; imorgon är det dags för visning av vårt hus! Det verkar som att det kommer en hel del folk och tittar, spännande värre. Jag ska dock hålla mig borta när de är här, känner för att leka lite med min kära kamera under tiden, det var ju ett tag sen nu! 

Är verkligen helt inställd på att det är söndag idag, så glad man blir när man kommer på att det bara är lördag! :D

.........

x Viktigt vetande Datum: 2010-06-04 Tid: 13:50:02

Hade bara en halv lektion idag, ska dra ner till stranden snart. SOMMAR! :D
.........

x På tal om ingenting Datum: 2010-06-02 Tid: 17:24:39

Slänger bara in ett snabbt inlägg, tänker inte vara inne mer än ett par minuter nu när det är så fint väder ute! Man blir riktigt glad av solskenet alltså, runt 20 grader har vi väl också.. så nej, nu lämnar jag datorn och hälsar på hästarna på ridskolan. Sitsträning idag! :D

TJINGELING!
.........

x Längsta skoldagen någonsin? Datum: 2010-06-01 Tid: 18:26:52

Skoldagen idag borde rent logiskt vara en av de värsta i mitt liv, med tanke på att jag började 20 i 8 med programmering och sen hade en extremt lång skoldag som avslutades med en sjukt lång kemilektion till klockan halv 6. HALV 6!! Förstår ni hur länge det är?! Allt för att min lärare är extremt förvirrad och inte kunde förklara världens enklaste sak på mindre än en halvtimme. Typ. Nåja, saken är den att det var trots allt mitt livs sista kemilektion, så istället för att vara deppig känner jag mig just nu ÖVERLYCKLIG! ;D

.........






..bloglovin

PRENUMERERA DU MED! :D



OM MIG




Namn: Elin
Född: 12/12 1992
Bor: Skåne
Studerar: Grafisk design
Intressen: Foto, natur, illustration och redigering
Kamera: Canon EOS 400D Ritbord: Wacom Tablet, A5




RSS 2.0