x Mina favvisar Datum: 2012-03-31 Tid: 16:31:40

Båda mina stackars föräldrar ligger hemma i envis influensa, så jag tycker vi piggar upp dem med lite Grease (för sluta läsa min blogg gör de såklart inte även om de så skulle ligga dödssjuka)! Puss!

.........

x Elin Henriksson Datum: 2012-03-31 Tid: 16:05:18

Har hittat en ny modeblogg, thegypsy.blogg.se. Gillar hennes annorlunda stil!





.........

x Grymt sjukt enormt jätteglad Datum: 2012-03-30 Tid: 23:31:21

Skrev just klart en essä. DET KÄNNS SÅ SUPEREXTREMT GAAAALET BRAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Första kvällen på tre veckor som jag faktiskt kan andas ut och inte tänka på plugg alls. Jag har stressat, jag har haft panik, jag har haft ångest.... Aaaaaahhh. Detta är heeelt underbart. Sitter och ler för mig själv som ett annat fån.

Nu ska det firas! Mh-mh-mmmmh.



Imorgon tänker jag ta sovmorgon. Alltså en sådandär ÄKTA sovmorgon som liksom varar till... till TRE! Ja, tre ska jag sova till. Det är nästan så jag längtar tills jag vaknar!
.........

x Bubbelplast Datum: 2012-03-29 Tid: 17:35:17

Befinner mig i himmelrikeeeet! Nästan. Synd att man inte får smälla dem.

.........

x Hej titta på mig Datum: 2012-03-29 Tid: 13:26:58

Idag gick jag ut med världens skitigaste hår. "Äsch, det är ingen som kommer lägga märke till mig ändå" tänkte jag, skulle ju bara hämta emballage till min dator lite snabbt på posten.. Ehehehe... det sket sig. Har nog inte blivit så uttittad någonsin som jag blev under de där 15 minuterna det tog att gå hem igen.

Orsak? Jag tror jag missuppfattade det där med "lite emballage"...



Vaaad liksom, har de aldrig sett en jätteliten tjej med en jättestor låda promenera genom parken förut?
.........

x Vååååååår!!! Datum: 2012-03-28 Tid: 14:06:00

Utanför mitt fönster är det 16 grader och ser ut såhär:



I like.
.........

x Nedslagen Datum: 2012-03-28 Tid: 00:07:26

Tänkte just göra en jättefin illustration till er, men först upptäckte jag att jag inte hade Adobes program installerade och sen insåg jag att jag inte hade installerat min ritplatta heller... såatteeeeee. Paint? Med datormusen? Tja, varför inte tänkte jag.

Såhär ser jag därför ut idag (rakade håret baara för er skull):



Japp, världens finaste bula har jag i huvudet! Den har varit där i en vecka nu.. brukar man verkligen ha bulor i en vecka? Och framför allt; brukar man verkligen ha bulor i en vecka som man inte har en aning om hur man har fått!? Kanske blev jag nedslagen och fick en minneslucka? Måste vara så alltså.

PS. Nä, jag har inte rakat av mig håret. Lurade er bara. April april eller något åt det hållet!
.........

x Mördade min dator Datum: 2012-03-26 Tid: 18:05:35

Jag ominstallerade operativsystemet på min dator idag! Jag är gryyym. Dessvärre gick det lite FÖR bra, så nu sitter jag vid min lånade laptop istället. Ehehehehehe. Synd att Dells support stänger klockan fem och att min privata support ligger hemma och är sjuk liksom.

På tal om system, använder ni backslash istället för delete när ni skriver? Det hoppas jag inte, blir gaaaaalen när jag ser någon som gör det. Majoriteten av alla apple-användare kan härmed känna sig träffade.




(Bildkälla: här)
.........

x Mysepyse Datum: 2012-03-24 Tid: 23:17:24

Har varit extremt duktig idag; jag har skaffat skoinlägg, lånat böcker på biblioteket, gjort läxa... eh.. ja, det var väl det. Poängteras bör att jag låg och kräkte inne på toaletten i morse. Går inte in på detaljer, men här nedan har ni nog en tillräckligt beskrivande illustration.


.........

x Mitt liv Datum: 2012-03-23 Tid: 00:17:47

Suger hårt just nu, om ni undrar varför jag inte uppdaterar. Fast det undrar ni väl inte. Slår vad om att ni gillar att jag inte uppdaterar, att ni typ njuter av att gå in på min blogg bara för att se att jag inte har uppdaterat.

Synd för er att jag uppdaterar nu då.

.........

x Två dagar senare Datum: 2012-03-21 Tid: 10:46:00



Så. Ovärt.
.........

x Djupt andetag Datum: 2012-03-20 Tid: 22:41:34

Det har varit en ångestfylld dag idag. Eftersom att min tröga hjärna vägrade komma med någon briljant kreativ idé igår till affischen som ska vara klar imorgon så var jag tvungen att både komma på idé OCH skapa idag. Paniiik. Vid fyratiden kom jag på något som fick fungera och därefter har jag jobbat hårt fram tills nu. Phu.

Kaoset i min lägenhet talar sitt tydliga språk.


På väggen hänger ett ensamt B.


På vasken ligger resterna efter mitt försök till att skära ut snygga bokstäver.


På sängen ligger det som skulle ha blivit en bokstav av plåster.

Tack för att jag är klar nu Elin. Tack. Du är bäst.
.........

x Världens godaste pastasallad Datum: 2012-03-19 Tid: 19:41:56

Jag har varit duktig idag. Hoppade upp halv sju, var i skolan till tolv, tränade, anmälde att torktumlaren är sönder (efter en vecka har fortfarande ingen i huset gjort det, aaaaallvarligt!?), gjorde läxa, gick en runda och sen så slängde jag ihop en jääääättegod pastasallad!

Pasta, ruccola, fetaost, majs, avocado, lönnebergas skinka med paprika och tomat, olivolja och grekisk salladskrydda! Mh mh mmmh.



Bloggen blir lite lidande av allt skolarbete just nu, men ni överlever väl..
.........

x Idag blir Otto gammal Datum: 2012-03-16 Tid: 09:22:00

Vi gratulerar, vi gratulerar, vi gratulerar stora Otto idaaaaag ~
Det firar vi med världens smexigaste bild på honom och mig!



Ehehe, vet att du gillar din favoritbrorsdotter..
.........

x StupidFox Datum: 2012-03-15 Tid: 18:49:21

Har ni sett Emily Chans underbara serie "StupidFox"? Om inte - checka! Jag är helt kär i den tröga lilla räven. Åh.

StupidFox - 2


StupidFox - 39


(Källa: stupidfox.net)
.........

x Frida är duktig Datum: 2012-03-14 Tid: 20:24:39

Äntligen är det någon som ritar av mig och inte tvärt om, titta vad fint Frida har illustrerat! Glad jag blev! Visar er utan att fråga om lov och hoppas att hon inte misstycker.. Mwaha.

.........

x Sådär lagom irriterad Datum: 2012-03-13 Tid: 17:57:54

Min skrivare verkar inte tycka om mig just nu. Det är dock ömsesidigt.

Såhär ser ett papper ut när det har fastnat i en skrivare:



Såhär ser ett papper ut som man har dragit ur en skrivare med våld:

.........

x Bubble tea Datum: 2012-03-13 Tid: 12:41:34

Hittade just något spännande inne på Carries blogg, nämligen bubbelte! Blev sjukt sugen på att testa. Synd bara att det enligt findbubbletea.com (ja, det finns en sajt enbart för bubbeltefantaster) inte finns ett enda bubbelteställe i hela Sverige..


(Bildkälla: annacharlottasundin)

Aja, får väl resa till Japan då. Eller till Kanada kanske, de verkar också ha ett gäng bubbeltebutiker, och Toronto hade varit kul att besöka igen! Bjuder på en charmig bild från när jag och min kusin besökte staden år 2008:


.........

x Euphoria? Nä, inte direkt. Datum: 2012-03-12 Tid: 21:16:41

Det är typ tionde gången jag lyssnar på Loreens låt från melodifestivalen nu, inte för att jag gillar den utan för att jag försöker övertala mig själv att jag gillar den. Går inte jättebra. Haallåååå Sverige, vad har ni för musiksmak egentligen? Gör inte saken bättre att alla jag känner tycker att den "är okej". Det är den inte. Om du läser det här pappa, hoppas jag att du skäms över att du hejade på henne (fast jag gillar dig ändå).

Snälla säg att någon annan inte heller orkar lyssna på Euphoria i mer än tio sekunder, så att jag slipper känna mig som värsta outsidern!

.........

x Diggi-diggi-diggi-ding-ding-ding Datum: 2012-03-12 Tid: 16:35:53

Var på såhääääär bra humör innan idag!

Solen sken, vi slutade tidigare än planerat och det var heelt tomt när jag skulle träna.



Var alltså underbart glad när jag trallade hemåt. Varade tills jag kom hem och insåg att mitt internet fortfarande krånglar och att torktumlaren är sönder igen.

Helveteeeee.
.........

x Gomorron Datum: 2012-03-12 Tid: 09:17:12

Drömde att jag fick en häst. Såg typ ut såhär när jag vaknade:

.........

x Litteraturen är kul när den är kul Datum: 2012-03-11 Tid: 19:48:05

Har skrivit det innan men skriver det igen; all kurslitteratur borde vara som vår! "Ååååh, neeeeeeej, 100 sidor!?" tänker man. Sen öppnar man boken och så ser det ut såhär:





Jag ska nog överleva, liksom.
.........

x Amazing Datum: 2012-03-11 Tid: 11:22:01

Det var inte direkt fullsatt på tåget när jag åkte hem igår... slår vad om att alla satt hemma och kollade på melodifestivalen. Ja, jag missade den. Illa.

.........

x Tuff tuff tuff Datum: 2012-03-10 Tid: 09:30:00

Nu beger jag mig till Helsingborg för att luncha med Frida, tjingeling!
.........

x Det har varit en bra dag Datum: 2012-03-09 Tid: 19:10:25

Fredagen inledde jag med att stöta på gaybloggaren Amir på bussen - "stöta på" i som att "träffa på" då. Eller jag snarare granskade honom i smyg, om vi nu ska vara petnoga. Han var på väg till gymmet vilket jag fick reda på genom att läsa hans blogg.... Haha. Jag vet i övrigt i vilket område hans "kompis" bor, vilken skvallerblogg bjuder högst? ;))))))))) Nä. Riktigt så äcklig ska jag inte vara.

Fortsatte morgonen med att lyssna på en föreläsning om valörer, som hölls av något som måste vara världens mest sävliga lärare. Vi höll på att dö allihopa. En långsam, plågsam, död.

Vid lunchtid bestämde jag mig för att införskaffa en smoothie, det är ju trots allt fredag. Tjejen i kassan undrade om jag ville ha "kvittut".... malmöitiska borde vara olagligt.

Sen hade vi en till lektion. Sen slutade vi. Sen gjorde vi grupparbete. Sen tränade jag. Sen handlade jag ett choklad. Killen framför mig i kön gnällde över att det tog lång tid, "äsch det är ju fredag" sa jag. Då lugnade han ner sig. Sen åkte jag hem. Sen lagade jag mat. Sen diskade jag. Och nu sitter jag här.

Trött.

Äter jordgubbar.

.........

x Jodå, ibland får jag till det Datum: 2012-03-08 Tid: 18:56:06

Gudooomligt gott, även om jag blandade ihop koncentrerad fond med buljong. Ehehehe.
Recept: www.ica.se

.........

x Mat in progress Datum: 2012-03-08 Tid: 17:01:13

Är värsta avancerad idag och lagar mat som ska ta över en timme att göra, känner mig såhäääär vuxen. Typ. Lagerblad och syltlökar och grejer! Mmmmmmmmmmh.

.........

x Hej igen Dell Datum: 2012-03-08 Tid: 14:52:23

Eftersom att drivrutinerna till mitt nätverkskort fortfarande krånglar slog jag en pling till mina favoritservicekillar på Dell. Lika trevligt som senast, med en gnutta brist i kommunikationen.

Servicekillen: "Nu ska du gå in på en hemsida"
Jag: "Okej"
Servicekillen: "Skriv ftp"
Jag: "Vänta, vad sa du?"
Servicekillen: "F T P"
Jag: "Eehm.. förlåt, jag hörde inte"
Servicekillen: "Fredrik trippel-Peter" (lät det som.....)
Jag: "Okej"
Servicekillen: "Sen skriver du bios"
Jag: "Ehm, hur stavas det?"
Servicekillen: "B I O S"
Jag: "Jaha, hehe, okej.. ehm.. du?"
Servicekillen: "Mh?"
Jag: "Vad var nu det där första du sa igen?"
Servicekillen: "Fredrik, Thomas, Peter"
Jag: "Ahaaa"
Servicekillen: "Ehehe, förlåt, jag är förkyld"

Man bah "Äsch, det hörs ju knappt..........."
.........

x Tack brevbäraren Datum: 2012-03-08 Tid: 14:37:44

Äntligen en brevbärare som faktiskt ansträngt sig och TRYCKT in mitt paket med kurslitteratur i brevlådan! Första gången jag slipper hämta ut dessa hemska paket från posten.. skolböckerna är liksom inte riktigt värda de där tio minutrarna det tar att gå till affären.

.........

x Det är inte lätt när det är svårt Datum: 2012-03-07 Tid: 22:45:00

Jag har drabbats av otur det senaste dygnet och har med papper lyckats skära mig på inte mindre än TRE fingrar! Sökte lite stöd hos Otto genom att förklara för honom vilket finger som var förolyckat. Gick väl inte riktigt som planerat.

Jag: Ottooo, jag har skurit mig på pekfingret :C
(Ett par timmar senare)
Jag: Det var ringfingret jag hade skurit Otto.. höll handen åt fel håll när jag kollade innan.
Otto: Hahaha XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

.........

x Det går trögt Datum: 2012-03-07 Tid: 19:37:00

Den dagen då jag är bättre på att använda Illlustrator än Photoshop kommer jag att vara överlycklig, synd bara att jag inte kan göra mer än att hårdträna för att nå dit. Idag skapade jag en missbildad kanin. Det lär bli fler..

.........

x Golden tabby Datum: 2012-03-06 Tid: 19:53:55

Alltså kolla vilken söööt tiger Ida tipsade om häromdagen! Ska jag ha en tiger så ska den lätt se ut så. Bara så ni vet.


(Bildkälla: här)
.........

x Shoppat loss.. typ Datum: 2012-03-06 Tid: 18:41:31

Har sprungit runt på stan hela dagen idag på jakt efter ett par skor. Gick inte överdrivet bra, hittade inte ett enda par jag gillade. Kräsen? Vad menar ni?

Såhär glad såg jag ut innan jag begav mig till bussen.



Såg inte riktigt lika glad ut när jag kom hem igen. Äckliga skor.
.........

x Idag är det måndag och jag gillart' Datum: 2012-03-05 Tid: 22:08:14

.........

x Det nappar Datum: 2012-03-05 Tid: 19:21:35

Idag möttes jag av en lustig syn; några tappra människor försökte förgäves fiska upp en soffa ur vattnet i hamnen. Det såg svettigt ut. Jag, tillsammans med mina lika snälla klasskompisar, erbjöd oss att hjälpa till och vips så hade vi fått upp inte bara soffan utan också två fåtöljer. Det visade sig att någon hade lekt båt med uteserveringens möblemang... malmöiter säger jag bara.

.........

x Strykjärn Datum: 2012-03-03 Tid: 10:11:00

Alltså jag kom precis på världens bästa alternativa namn till knogjärn. För att undvika upprepning ber jag er att läsa rubriken. Ibland får jag till det. Och nej, vanligtvis går jag inte runt och funderar över knogjärn (inte över strykjärn heller för den delen), men någon gång måste det ju hända liksom.

.........

x I like Datum: 2012-03-02 Tid: 13:38:31

Lyckliga jag slutade två timmar tidigare än förväntat och kunde lugnt promenera hemåt i ett helt uuuunderbart vårväder idag! Utöver att jag måste göra en kort uppgift innan jag får gå ut i det fina vädret igen så kommer detta bli en perfekt fredag. Har det på känn. Första ska jag proviantera godis till tåget, sen ska jag ha mystacos med Frida, sen ska jag underhålla okända människor och sen beger jag mig till Mikael!

Blir grajt. 

Antecknar ni? Bra.

.........

x Det var på tiden Datum: 2012-03-01 Tid: 23:44:45

ÄNTLIGEN har jag gjort ett skolarbete som jag faktiskt är nöjd med! Känns bra. Tillåt mig att presentera min version av ett av tidningen MinHästs omslag i Bauhausstil. Nej, inte varuhuset, designskolan Bauhaus. Duh.
(Det är nu ni ska förstå att jag trodde att vår lärare menade varuhuset Bauhaus flera lektioner innan jag förstod att det fanns en designskola med samma namn. Illa.)



Inspirationskälla var Lázsló Moholy-Nagys "Composition Z VIII", såhär ser den ut;



Det fula typsnittet jag använde heter "Bauhaus 93" och jag använde det av uppenbara skäl. Gonatt!
.........






..bloglovin

PRENUMERERA DU MED! :D



OM MIG




Namn: Elin
Född: 12/12 1992
Bor: Skåne
Studerar: Grafisk design
Intressen: Foto, natur, illustration och redigering
Kamera: Canon EOS 400D Ritbord: Wacom Tablet, A5




RSS 2.0